DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@blackmamba24, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, Ben ne olur ne olmaz diye Schengen vizesi almak istiyorum.(Dosya taşımak için) fakat dosya taşıma işlemi yapmak için oturum iznimizin olması gerekiyor diye biliyorum acaba nasıl oturum izni alınır? bilen varsa yazarsa sevinirim.
Sadece "dosyanizi tasimak" icin bir vize alamazsiniz maalesef, hicbir ulke bu nedenle size vize vermez. Vize almak icin daha ciddi (orada calismak, okumak vs. gibi)nedenleriniz olmali...
Su bolumdeki basliklari inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/category/4/kanada-ve-diğer-ülkeler
-
@crazycells Çok teşekkür ederim yardım ve yönlendirme için.
-
@Summer-0, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Dosya numaraları aktifleştikçe bu forumda numara aralıkları paylaşılıyor mu acaba? Ben 10XXXliyim ancak henüz bir mail gelmemiş tarafıma.
Henuz DV2024 sureci baslamadi, ilk iletileri tekrardan gozden gecirmenizi tavsiye ederim.
-
@Kerem-Turgut, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
yurtdışında yaşıyorum; müilakat için mezuniyet belgesi, sabıka kaydı, askerlik belgesi gibi belgelerimi türkçeden ingilizceye çevirmek için istanbul'da önereceğiniz yer neresi olur?
Su basligi da incelemenizi tavsiye ederim:
-
@jtcarlos, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells peki her iki diolomayi da bulamazsak , yerine herhangi bir belge goturemiyormuyuz acaba?
eger diplomanizi kaybettiysaniz, diplomayi veren universite ve/veya enstituye ulasip yeniden cikarttirmalisiniz.
-
@Elif-Korkmaz, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba ben 2024 talihlisiyim sonuclarin aciklandigi aksam ds260 doldurup gonderdim. Bazi yerlerde belgeleri e-posta ile gondermelisiniz diyor ama mereye gondermem gerekiyor cok mu gec kaldim?
Surec o sekilde ilerlemiyor. Sureci ogrenmek icin bu basligin ilk iletilerinizi incelemenizi tavsiye ederim.
-
seçim sonucundan sonra bünyede hasıl olan ankara mülakat vermeyecek hissi. benim kabusum olacak gibi.
-
@Hanhun, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@adaderyaela İmla hataları veya adres ile alakalı durumlarda öyle yapılması tavsiye ediliyor fakat, güvenlik sorusunda problem olunca nasıl bir yol izlenmesi gerekir acaba. Bilemiyorum. Çevremde daha önce tecrübe etmiş biri bulunmuyor maalesef.
O sorunun cevabini guncellemeniz gerekiyor ama bunu mulakat tarihi aldiktan sonra mulakattan once yapabilirsiniz. Mulakata guncellenmis DS-260 formu ile gittiginiz surece sorun olmaz.
O soruya "yes" cevabi verdiginiz surece vize alamazsiniz, en kotu mulakat sirasinda konsolos planlarinizi soracaktir, soruyu yanlis anladiginizi soylerseniz guncelleme yapacaklardir.
-
@ahuramazda Ben de 2024 talihlisiyim, numaram sizden biraz daha yuksek. Hemen karamsarliga kapilmayalim, gidisata gore bakacagiz ve gerekirse dosya tasima yoluyla sureci tamamlayacagiz. Forumda buyuk bir dayanisma ortami ve epey bir deneyim paylasimi/bilgi kaynagi var, bir sekilde sonuca ulasacagimiza inaniyorum 🙏
-
@Pamuk-0 Halletmissiniz bile (: Tesekkur ederiz.
-
L lumos bu başlıktan bahsetti
-
Arkadaşlar Merhaba, Ben 2024 talihlisiyim. Fakat konsolosluk vize vermezse ne olur ne olmaz diye Avrupa'da mülakata girmek istiyorum. Schengen vizem yok ama maddi durumum iyi. Dil okulu ile Avrupa'da beni kabul eden bir ülkeye gitme şansım sizce nedir? (19 yaşındayım ve bekar bir erkeğim sizce bu vize verilme ihtimalini etkiler mi? Banka hesabında para gösterebilirim.) Bir de Schengen vizesini konsolosluk durumuna göre almak istiyorum acaba tahmini ne kadar sürüyor vize verilmesi?
-
Merhabalar,
Askerlik tecil tarihim 02.2024' e kadar ve malumunuz DV2024 süreci Ekim ayında başlıyor. Askerlik şubesinden edindiğim bilgiye göre 2024' ün son gününe(31 Aralık, tecil tarihi değil) kadar askerlik için teslim olmam gerekiyor. Fakat aklıma takılan bir sorun var : farz edelim ki sahip olduğum CN ile 02.2024' ten sonra mülakat alabildim fakat konsolosluğa ibraz edeceğim askerlik belgesinde tecil tarihim geçmiş olacak. Bu bana DV süreciyle alakalı bir problem yaşatır mı ?
P.s : ABD' de dövizli askerlik yapmayı düşünüyorum.
Teşekkürler.
-
@crazycells Merhaba https://yesilkartforum.com/forum/topic/5336/dv2023-mülakat-deneyimleri/2341 bu konuda dosya taşımak için schengen vizesi alan kişiler görmüştüm ama ?
-
Merhaba arkadaşlar
Lise diplomam kayıp olduğu için puan kısmını boş bıraktım ve okul grisi çıkış yıllarını doğru ama gün olarak yanlış yazmışım sizce sorun olur mu mülakat tan önce diplomami cikarticagim tabiki.
Ve son olarak şuan acikogretim okuyorum zaten mülakata kadar bitmiş olur inşallah üniversite
Şimdiden teşekkürler yardımcı olucak Arkdaslara -
@atalardankalanbirben CN numaranız 18 binlerde olduğu için current olma zamanınız, her yıl değişiklik göstermesine rağmen tahmini Ocak 2024 ü bulabilir. Schengen vizeleri 1, 3 veya 6 aylık veriliyor, bugünden almayın, işinize yaramaz. Ya da alın seyahat edin dönün. Tekrar almanız kolaylaşır.
Schengen ülkeleri genelde oturum olmadan dosyanızı transfer etmez ama bazen istisna olabiliyor. Bu yıl Viyana oturumsuz taşıdı, geçen yıl başka bir ülke taşımış, gelecek yıl ne olur bilinmez. Current olduğunuzda, Ankara'nın performansı iyi değilse, size uygun vizeli veya vizesiz ülkelere mail yazmaya başlarsınız. Kolay gelsin. -
Selamlar,merak ettiğim bir soru var Excel 2024 tablosuna şu ana kadar 267 kişi kayıt yapmış.Geçen yıla göre kayıt yapan sayısı hızlı mı gidiyor?yavaş mi? Yesilkart Forumun her sene artan popüleritesinide hesaba katarsak yorumlarınız nedir?Teşekkür ederim.
-
Merhabalar, ben bazı sebeplerden dolayı formu 27 sinde gönderebildim, bu durumda dosyamı taşımalı mıyım bu konuyu araştırmalı mıyım, mülakat tarihi alamama ihtimalim nedir sizce, daha önceki yıllar konusunda bilgili tecrübeli olanlar yönlendirebilir mi, teşekkürler şimdiden.
-
Merhaba. DS-260 formunu doldururken anne kızlık soyadı yerine evlilik soyadını girdiğimi yeni fark ettim. Formu açtırıp düzeltmem gerekir mi yoksa mülakat tarihi aldıktan sonra mı düzeltmeliyim?
-
Bu ileti silindi! -
@mrt-gkce günü yanlış yazmanız sorun olmaz.
diplomanız olduğu sürece sorun yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum