[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@kuzeyyuzu Hayırlı olsun, tebrik ederim. Mülakata İngilizce mi Türkçe mi girdiniz acaba?
-
@goncagül-zihni tesekkurler turkce yaptik soruyorlar normelde turce mi? İngilizce mi? Diye hatirladigim kadariyla bize sormadilar ama ingilizce olmasinin her hangi bir artisi yok.
-
@arkben tesekkurler.
-
Merhabalar vize görüşmesi için gelen mailde gerekli evraklar kısmında Selective Service Registration (Original) diye bir kısım var . Bu sayfaya yönlendiriyor. https://photos.state.gov/libraries/turkey/5/instruction_packages/SELECTIVE SERVICE.pdf Bu formu da doldurup götürmem mi gerekiyor.
-
@ouz-tuna33 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhabalar vize görüşmesi için gelen mailde gerekli evraklar kısmında Selective Service Registration (Original) diye bir kısım var . Bu sayfaya yönlendiriyor. https://photos.state.gov/libraries/turkey/5/instruction_packages/SELECTIVE SERVICE.pdf Bu formu da doldurup götürmem mi gerekiyor.
evet, ilk sayfanin ciktisini alip sol tarafi doldurup gidebilirsiniz mulakata.
surada formun orijinali var, buradan ciktisini almaniz daha iyi olur: https://ceac.state.gov/ivapp/ivapp/esign/ds-1810.pdf
-
@crazycells askerlik ten dolayı 6 ay KKTC'de bulundum.. bu yüzden KKTC den adli sicil kaydı almam gerekirmi
-
@kuzeyyuzu Anladım, teşekkür ederim sağolun
-
@paw-of-eagle tesekkurler.
-
8800 aciklanmis bulten 😏😏 mail atilmasi biseyleri hizlandirmis gibi gorunmuyor simdilik
-
8800 rakamı, geri dönüş oranının çok yüksek olduğunun göstergesidir. Yani gitme isteği en az geçen seneki kadar fazla. Gelecek ay içinde aynı oranda bir artış olur diye hesap edebilirsiniz. İlerleyen aylarda geri dönüş biraz daha azalıyor.
-
Case no cut-off Bu ayda geçen ay gibi artış göstermiş. Yeni sisteme geçmeleri belki hemen etki etmez. Yeni sistemin getirileri veya eksilerini görmek için 1-2 ay daha bekleyip görmek lazım gibi.
-
@roccorocco hayırlı olsun. işlemler tamamlanmış
-
@redsat2000 teşekkürler. Evet gergin ve belirsiz bekleyiş sona erdi gibi görünüyor. Pasaportun vizeli halini görünce komple completed olacak inşallah.
-
yeni uygulamanın cutoff konusunda bir etkisi yok gibi. o yüzden, dönüşler çok oldu ya da az oldu demek çok doğru olmayabilir. son 3 bülten, her ay 2200'e fixledi gibi. Bu şekilde lineer devam ederse FY sonunda 26400 gibi bir sayıya varır. Tabi hiç bir artış ya da azalış olmazsa geçerli bu durum. DV-2018 ile kıyasladığımızda, hiç üst üste miktarda case number cutoff olmamış. Buradan yola çıkarak lineer devam edeceği varsayımında bulunuyorum. Bu rakamlar büyük ihtimalle değişecektir ama en geçen yıldan çok farklı olmayacağını düşünüyorum.
-
Final cut off bundan sonraki aylarda da 2200 ortalama ile ilerlerse 26.400'e, biraz artış olduğunu varsayıp 2300 ortalama ile ilerlerse de 27.600'lere ulaşılır. Süreç DV2018'e fazlasıyla benzerlik gösteriyor. Görünüşe göre seçilenler arasında gitme isteği oldukça yüksek.
-
@sfati DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells askerlik ten dolayı 6 ay KKTC'de bulundum.. bu yüzden KKTC den adli sicil kaydı almam gerekirmi
Gerek yok.
-
@coder eğer dönüşler az olsaydı cut-off 12000 civarını bulurdu. Bir ayda yaklaşık 2000 dolu case ilerleme oluyor. Ocak ayından itibaren CEAC verileri açıklanınca her şey daha net görülür. Bu yeni sistemin cut-off ları çok yükseklere çıkarması zaten beklenmemeli. Bu senede BENCE response rate denen oran totalde %60'ın üzerinde olacaktır. İlk binlik dilimlerde doluluk oranı çok fazla ve bu sıraları genelde başvuruların çok olduğu Ukrayna, Özbekistan, Rusya,Arnavutluk ve Türkiye gibi ülkelerden kazananlar alıyor. Bunlarda mülakata gidiyorlar. Bu sistem sadece geçen sene boşta kalan 2500-3000 vizenin boşa gitmemesi engelleyecektir.
Selamlar, -
Merhabalar,
8 bin Tl küsurat'ında 2 farklı karta borcum bulunmakta Göçmen vizesi çıktığı taktirde bu borçları kapatsam ve görüşmeye gitsem bir sıkıntı yaratırmı benim için ? -
@Emir600RR buradaki borçlarınız göçmen vizesi almanız için bir engel teşkil etmiyor.Ve borçlarınızı ödemeniz için yaklaşık 1 yılınız var bu sürede kapatabilirsiniz.
-
@roccorocco en kısa zamanda göçmen vizeli pasaportunuza kavuşmanız dileği ile...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum