DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@quaresma17 sorularınıza net ve doğru cevaplar alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@eray26 bunun için sizlere çok güzel bir site hazırladık;
-
DS-260 Formunda sosyal medya hesapları kısmına link bıraktım. Kritik bir adım değil sanırım, bir sorunla karşılaşır mıyım ?
-
@LaughingFox hayır.
-
@gucarslan Teşekkür ederim.
-
@gucarslan websitesini inceledim ama tam anlamayadim ve grafiklerde manama yi bulamadim😔
-
@eray26 bu linki inceleyin lütfen; https://savediversityvisa.org/dv2023allconsulates/
sağ taraftaki seçmeki menüden istediğiniz konsolosluğu bulup, mulakat adetleri ve onay, red, AP durumlarını görebilirsiniz;

-
@gucarslan bu tabloya göre ankara türkiyeden 323 adet case number’a mülakat vermiş. bunu mu anlamalıyız?
-
@ahuramazda bütün regionlar (AF, AS, EU) dahil, evet.
-
@gucarslan ama af ve as ‘ın ayrı ayrı sayıları da var. ben sadece eu yazanları toplamıştım.
-
@gucarslan kafam cok karisti.detayli inceleyecegim,suan bir sey bulamadim manamaya dair 😔 MNA bahreyn midir acaba?
-
@ahuramazda direkt toplamamıştım açıkçası.. eğer EU toplamı 323 ise evet, EU toplamıdır.

-
@hope123
Teşekkürler, bu durumda yeri değiştirmek icin mail atmam gerekli mi KCC ye? Yoksa direkt otomatik olarak Ankara dan mi rand verilecek süreç sonunda? -
anşalılan 16 k case numberlar ile yurt dışında bir mülakat ayaralamaz isek bizim amerika hayalleri yalan oluyor :(
-
@Lifepark-0 böyle bir korku için çok erken karamsarlığa kapılıyorsunuz.
daha sürecinizin resmi olarka başlamasına bile 4 ay varken bu ne karamsarlık..
evet tedbirinizi alın ama şimdiden telaş edecek bir şey yok. -
Vizeyi aldıktan sonra 6 ay içerisinde Amerika'ya gitmemiz gerekiyor. Bilet alırken gidiş dönüş bilet alın deniyor. Oraya temelli gitmek isteyen biri de dönüş bileti almalı mı böyle bir zorunluluk var mı? Bu ne için söyleniyor?
-
@misha90 Oyle bir kural yok, gidi-donus, Bu vizenin amaci kalmaniz.
-
@misha90 onun söylenme sebebi gidiş-dönüş biletlerin her zaman daha ucuz olması.
-
Merhaba benim tereddütte kaldığım birkaç soru var umarım yardımcı olabilirsiniz
1- ds260 formunu annem adına dolduruyorum kardeşlerim üniversite sebebi ile yılın büyük çocuğunluğunu istanbulda yaşıyor, çocuk bilgileri kısmında kardeşlerimin adresini üniversite okudukları adres olarak mı belirtmeliyim yoksa benimle aynı adreste yaşıyorlar desem sorun olur mu?
2- kardeşlerim için doldururken present adreslerine okul sebebiyle yaşadıkları adreslerini yazıp mailing adres kısmına ailemin yaşadığı adresi ekledim herhangi bir problem var mı?
3- Bir kardeşim 1 ay sonra 21 yaşına girecek konsolosluğa bu konuda bilgilendirme yaptığım bir mail attım henüz bir dönüş almadım bu konu hakkında yaş dondurma vs gibi işlemler nasıl yapılıyor daha önce bununla karşılaşan oldu mu süreç nasıl işliyor? Umarım yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler. -
@gucarslan merhabalar kolay gelsin öncelikle ben mülakat için karadağda şirket açıp oturum izni alırsam oraya taşıyabilirmiyim dosyamı kolaylıkla acaba ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum