Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @gucarslan

    Lise mezunu ve diploma sahibi olmama ragmen HIGH SCHOOL NO DIPLOMA secenegini sectim, ardindan tabiiki de okudugum okudugum universiteyi falan yazdim fakat bana kritik bir hata oldugunu soylediler bunun. Bu yuzden cok stres oldum actirma maili attim korkudan. Sizin bir basliginizdaki actirma mailinij aynisini attim fakat HIGH SCHOOL NO DIPLOMA olayindan da kisaca bahsettim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Mert-Küçükusta çok gereksiz bir konu için formunuzu açtırmışsınız.. bu başlığın 3. iletisinde defaatle, formunuzu hiçbir konu için açtırmayın demiştim, defalarca da tekrarladım. bu durum sizin mülakat almanızı etkileyecek eğer formunuz açılırsa ve ne yazık ki sona atılacaksınız cn'niz bu kadar düşükken.

    kcc formunuzu açtığında size mail atar, eğer bütün bilgileri girdiyseniz.


  • @gucarslan Tekrar bir mail atip iptal ettirmek gibi bir hakkim yok mu, sordugum bir kac sozde ajans bana bunun mulakat almami etkikeyecek bir durum oldugunu soyledigi icin actirmistim. Ne kadar surer KCC’nin geri donmesi sizce

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Mert-Küçükusta hayır yok. KCC gelen mailleri işlem sırasına göre / tarih sırasına göre takip eder. normal şartlarda kcc maillere 1 ~3 iş günü içinde dönüş yapar. ara ara sisteme girip kontrol edin, açılmış olabilir formunuz. açıldığında kontrol edip hemen submit edin.

    bu arada bahsi geçen ajanslara da güvenmemeniz gerektiğiniz ziyadesiyle anladınız sanırım.
    bilgileri güncel değil ve insanları tamamen mağdur etmek üzerine kurulu
    işin garibi bunu yaparken de para kazanıyorlar..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ahmet-Türk merhaba, sorunuzla ilgili cevaba da bu iletide kolayca ulaşabilirsiniz. aklınızda takılan farklı bir nokta var bu mesajı alıntılayıp cevaplayıp yanıtlanmasını bekleyin lütfen.

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 

  • @gucarslan Çok teşekkür ederim efendim. Yine de formu bu kadar erken açtırıp tekrar göndermem sıralamamda öyle devasa bir atlamaya sebebiyet olmayacaktır değil mi? Hani hala bütün umutlar yok olmuş değildir umarım 😊 tabii ki de benden çok daha yüksek numaralarla vize kazanan insanları gördüm. Yardımlarınız için çok ama çok teşekkürler. Cumartesi gönderdiğime göre maili, bu gece veya yarın açılır sanırsam.


  • Merhaba, add applicant diyerek ''müstekbel'' eşimi ekledim ancak şimdi işlemler yetişmeyeceği için onu applicant olmaktan çıkarmak istiyorum. Çıkarma tuşunu bulamadım. Acaba bilen var mı nasıl applicant çıkarılır?


  • @gucarslan Merhaba,
    Asia kategorisinden seçildiğim için case number sıram 2024AS00024xxx , bu durumda TR'de sıra gelme oranı olasılığı nedir, yine EU gibi ağır mı ilerliyor? B1/B2 vizem de var Amerika'dan vize almak için dosya taşımak daha mı mantıklı ve bu işlem için oraya gidip kalmam mı gerekiyor?

    tşk


  • @crazycells teşekkür ederim ilginiz için. ancak tekbir başvurudan ne demek istediniz. eşim ve çocuklarımla beraber yaptım başvuruyu. ds 260 formunu doldurmadan önce çıkan sayfada sadece benim ismimle soyismimin yerleri farklı. diğerlerinin ki doğru. umarım bir sorun yaşamayız.


  • malum seçim sonrası bu iktidarın rusya yanlısı bir dış politika sergilemesi durumunda önümüzdeki sene mülakata girecek herkese bol şans diliyorum. diyeceklerim bu kadar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Summer-0 sadece eşinizin formunu açtırmanız gerek ve sonradan submit etmeyin. bu arada bunu yapmanıza da gerek yok, applicant olması bir sorun teşkil etmiyor, vize almayacaksa ya da bundan vazgeçtiyseniz o şekilde kalmasının mahsuru yok. mülakata gelmemesi yeterli.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Mert-Küçükusta nasıl etkileyeceğini bilmek güç.. DV2023'de formu açtırdığı için CN2300'de olan bir talihli mülakat alamadı..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @naz6570 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    şahsen bu cn ile geçerli bir vize sahibi olsaydım tek seçeneğim aos olurdu.


  • @crazycells merhabalar, ds-260 formunu hem kendim hemde eşim için doldurdum. Dün akşam göndermiş olduk. Bahsettiğiniz gibi evlilik cüzdanı esas alarak. Gönderdiğimiz bilgilerimizin hepsi güncel, Aklımda benim ise çok ufak bir soru oluştu. Şimdi biz haliyle şu an güncel olan bilgiler dahilinde yaptık ama ikimizinde pasaportu geçtiğimiz 2022 aralık sonu yapmıştık. Yani ikimizin de geçerli pasaportu mevcut, kimliklerimiz de yeni kimliklerden olduğu için medeni durum bilgisi hem kimlik hemde pasaport üzerinde yazmıyor. Eşim için soy ismi ve medeni durum değişecek bende kimlik içindeki çipde yazılıymış sanırsam medeni durum diye değişim yapacağız. Sorum ise bunlar tekrar güncellenince değişen durum benim çip içindeki medeni durumum ile eşimin çip içindeki medeni durumu ve soy isim değişikliği + eşimin pasaportu üzerindeki soy isim olacak bu durumda eşim için doldurduğum ikinci ds-260 formundaki pasaport id pasaport defteri değişince değişir mi? Ve bu değişimi KCC' ye bildirmemiz gerekir mi?


  • @gucarslan Çok teşekkürler, umarım yanlış bir şey yapmadım. Erkek arkadaşım additional applicant olarak duruyor ancak onun profilini hiç getting started ötesine ilerletmedik. Kendim Single olarak formu doldurup gönderdim, çünkü buradan mülakat tarihi verildikten sonra yeni eşimin başvurusunu ekleme önerisi aldım. Çünkü daha evlenmedik ve pasaportumun değişmesi vb. işlemler için formu bekletmek istemedik. Umarım yanlış bir şey yapmamışızdır, yaptıysak nasıl düzeltebiliriz?

  • ⭐⭐

    @Kerem-1 Bu nasıl bir dirayettir, siz bu işi kafaya koymuşsunuz belli 🙂 Çok tebrik ederim.
    Umarım süreci iyi takip eder ve gidersiniz.


  • Öncelikle tekrardan selamlar 🙂
    Okuduklarımdan doğru mu anladım emin değilim bunu öğrenmek için yazıyorum. Benim CN 13000 lerde, eğer ki mülakata çağırılmazsam vs. dosyamı başka bir ülkenin kosolosluğuna aldırıp şansımı arttırabiliyorum, doğru mudur?


  • selamlar ben ds260 formunu doldurdum ve gönderdim. yaklaşık beş gün oldu. bugün tekrar kontrol ettiğimde lise ismimi ingilizce yerine okulun tam adı olarak yazmışım. orda fen lisesi yerine science highschool mu yazmam gerekiyordu şimdi formu açtırmama gerek var mı? ve mülakat sıram yirmi bin küsür mülakatın gelme ihtimali nedir


  • @Serap-2 çok teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Summer-0 yaptığınız işlem tamamen doğru, bu şekilde ilerleyebilirsiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

66
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum