Merhaba , Greencard talihlisiyim 2024 de vize alırsam direkt amerikaya geçeceğim varsayım olarak soruyorum bütün bu aşamalar geçti ve türkiyede birisiyle evlendim diyelim kendisini amerikaya temelli getirtmek için nelere ihtiyacımız olucak bu süreç kolay mı herkese veriliyor mu eğer bu süreç çok zor oluyorsa eşimi getiremeyeceksem greencard sürecinden vazgeçeceğim lütfen bilgilendirir misiniz teşekkür ederim.
Ahmet Türk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Ahmet Türk tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhaba , Greencard talihlisiyim 2024 de vize alırsam direkt amerikaya geçeceğim varsayım olarak soruyorum bütün bu aşamalar geçti ve türkiyede birisiyle evlendim diyelim kendisini amerikaya temelli getirtmek için nelere ihtiyacımız olucak bu süreç kolay mı herkese veriliyor mu eğer bu süreç çok zor oluyorsa eşimi getiremeyeceksem greencard sürecinden vazgeçeceğim lütfen bilgilendirir misiniz teşekkür ederim.
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba ben Açık öğretim lisesi mezunuyum Ds-260 formunu yollarken ilk sıraya anadolu lisesini yazmıştım ardından açık öğretim lisesi mezunu yazmadığımı farkettim ama şöyle diploma aldığım ve başlangıç ve bitiş tarihleri yazıyor
1-Bu bir sorun yaratır mı , dosyayı açtırmalı mıyım
2-açtırıcaksam mülakat aldığım zaman açtırsam olur mu? , sonuçta ondan önce unlocklarsak beni geriye atacaktır diye biliyorum. -
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba , DV 2024 talihlilerindenim sizlere bir kaç sorum olacak
1- CN numarasıyla ilgili Ankaranın performansıyla ilgili bir çok araştırma yaptım ve bu sene Ankaranın performansına güvenmiyorum mülakatımı o yüzden vizesiz gidebileceğim Balkan ülkelerinden birisinden almak istiyorum en baştan böyle bir şansım var mı ?
2-Var ise hangi ülkeleri önerirsiniz Macaristan Budapeşteden bir çok kişinin mülakatı alabildiğini gördüm (DV-2023 içerisinde)
3-Yok ise dosya taşıma konusuyla ilgili dosyam aktifleşince mi bunu yapmalıyız ?
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Dv-2024 Ankara Mali yılı için bir öngörü tahmin sunabilir misiniz , 2023 hariç son yıllarda case number Ankara'da 30Binlere kadar ulaşmış benim dosya numaram 24XXX lerde bir çok yerde araştırma yaptım excel tablolarını karşılaştırdım muhtemelen dosyam 2024 nisanda current (aktif) olacaktır diye düşünüyorum umarım kazanan herkese mülakat tarihi verilir cevaplayan herkese teşekkür ederim.
-
@lumos Lumos bey sizce 30binlere gelecek mi sıra dv-23 de durum vahim
-
@Kara-Kartal nerden biliyorsun böyle olacağını

-
Merhaba , dv-24 kazananlarındanım ankara da mülakat sırası gelirmi case numaram 24 binlerde pasaportum 1-2 güne geliyor ve ardından hemen ds-260 ı yollayacağım tavsiyeleriniz nedir direk yurtdışından dosya transferi yaparak randevu almak daha garanti mi olur yoksa ankarada sıra gelir mi çok kararsız ve endişeliyim...
-
@debbieLA77
Ağabey çok teşekkür ederim iyi dileklerin için özelden konuşalım mı gerçekten biraz endişelerim var sana bir kaç soru sormak istiyorum. -
Herkese Merhaba , forumda yeniyim DV-2024 kazananlarındanım case 24XXX ilk başvurumdu güncel olarak kamu bankasında 2.5 yıldır silahlı özel güvenliğim adli sicilim tertemiz pasaportumu bekliyorum 2/3 güne gelecek ardından DS260 ı sumbitleyeceğim nacizane tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.
-
Merhaba , kazananlardanım 24 bindeyim ankarada mülakata girmek istiyorum formu pasaport gelince bir kaç güne sumbitleyeceğim nacizane tavsiye , önerilerinize ihtiyacım var , bazı kişiler ilk 15K dışındakiler direk vizesiz ülkelerden dosya transferi yapsın diyor anlamadım ama.