• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Mert Küçükusta
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Mert Küçükusta

@Mert Küçükusta

1
    İtibar
    33
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Istanbul Yaş: 24

Mert Küçükusta Takip etme Takip Et

Mert Küçükusta tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

15 Dakika önce DS260 formunu açtırma isteğim kabul edilmiş, hemen hatalarımı düzeltip gönderdim. Umarım 95XX sıralamayla elimdeki hakkı açtırdığım için kaçırmam. Sonuçta bütün bu süreç bir şans oyunu ama olsun yine de 😂 , Yardımlarınız için teşekkür ederim @gucarslan @crazycells

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Mert Küçükusta
      Mert Küçükusta

Mert Küçükusta tarafından gönderilen son iletiler

Merhaba onumuzdeki yaz icin ben ayni zamanda Work and Travel’a basvurmayi dusunuyordum greencard talihlisi olmadan once. Sizce eylul veya ekim gibi hala basvursam. Oldu da greencard kazandim diyelim Work and travel yapmam greencard’ima da olumlu yansir mi?? Veya vize olaylarina nasil bir etkisi olur. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Mert Küçükusta
      Mert Küçükusta

DS260 formumu doldurduktan 1 gün sonra mail atıp, 5 gün sonra açtırıp tekrar göndermek durumunda kaldım. Sizce bu gercekten mülakat almamı çok etkiler mi. Okuduğuma göre biraz Ankara Konsolosluğunun insiyatifine kalmış fakat açtırıp da gitme hakkı elde eden de çok kişi gördüm. Sıralamam 95XX, sizce bu tahmini beni ne kadar geriye atar. Ne gibi bir dezavantajı var, kafamda çok soru olduğundan içimi rahatlatmak için soruyorum. Teşekkürler.

Mert Küçükusta
      Mert Küçükusta

15 Dakika önce DS260 formunu açtırma isteğim kabul edilmiş, hemen hatalarımı düzeltip gönderdim. Umarım 95XX sıralamayla elimdeki hakkı açtırdığım için kaçırmam. Sonuçta bütün bu süreç bir şans oyunu ama olsun yine de 😂 , Yardımlarınız için teşekkür ederim @gucarslan @crazycells

Mert Küçükusta
      Mert Küçükusta

KCC maillere maksimum ne kadar zamanda geri donus yapar? Keske hic yapmasa. DS 260 formumu actirmak icin attigim maile bir donus alamadim 5 gundur. Attigim mailleri yok saymalarini istedigim baska bir mail atsam, formumu acmalarini istemedigimi belirtsem bir etkisi olur mu?

Mert Küçükusta
      Mert Küçükusta

@gucarslan KCC'nin formu acmamak gibi bir durumu var mı peki? Mail atalı 5 gün oldu, açmazlarsa daha mutlu olurum aslında 😅

Mert Küçükusta
      Mert Küçükusta

@gucarslan Çok teşekkür ederim efendim. Yine de formu bu kadar erken açtırıp tekrar göndermem sıralamamda öyle devasa bir atlamaya sebebiyet olmayacaktır değil mi? Hani hala bütün umutlar yok olmuş değildir umarım 😊 tabii ki de benden çok daha yüksek numaralarla vize kazanan insanları gördüm. Yardımlarınız için çok ama çok teşekkürler. Cumartesi gönderdiğime göre maili, bu gece veya yarın açılır sanırsam.

Mert Küçükusta
      Mert Küçükusta

@gucarslan Tekrar bir mail atip iptal ettirmek gibi bir hakkim yok mu, sordugum bir kac sozde ajans bana bunun mulakat almami etkikeyecek bir durum oldugunu soyledigi icin actirmistim. Ne kadar surer KCC’nin geri donmesi sizce

Mert Küçükusta
      Mert Küçükusta

@gucarslan

Lise mezunu ve diploma sahibi olmama ragmen HIGH SCHOOL NO DIPLOMA secenegini sectim, ardindan tabiiki de okudugum okudugum universiteyi falan yazdim fakat bana kritik bir hata oldugunu soylediler bunun. Bu yuzden cok stres oldum actirma maili attim korkudan. Sizin bir basliginizdaki actirma mailinij aynisini attim fakat HIGH SCHOOL NO DIPLOMA olayindan da kisaca bahsettim

Mert Küçükusta
      Mert Küçükusta

12 Mayis’ta submitledigim Ds260 formumu ayni gece actirmak icin mail gondermek zorunda kaldim. Kritik bir hata yapmistim. Siralamam 9000’lerde. KCC maile ne zaman geri donus yapar. Benim siralamam ne kadar oynar, asiri buyuk bir problem teskil eder mi bu yaptigim hareket. Forumda bi baslikta okuduguma gore KCC maillere 3-5 gun icinde donuyor. Aydinlatanbilir misiniz beni lutfen.

Mert Küçükusta
      Mert Küçükusta

DS260 formumda eğitim kısmımda HIGH SCHOOL diploma seçeceğime, HIGH SCHOOL NO DIPLOMA seçip yollamışım formumu fakat üniversitemden tutun çalıştığım yere, hatta lisede aldığım diplomama kadar her şeyi doğru ve net bir şekilde yazmış bulunmaktayım. KCC'ye açtırmak için mail attım, sizce sürecimde çok büyük bir problem yaratır mı? Sabahtan beri stres oldum resmen evin içinde. Lütfen aydınlatırsanız çok sevinirim. bir stresle KCC'ye açtırmak için mail attım umarım bana problem yaratmaz fakat okudugum kadarıyla lise mezunu olmadan zaten DS260 başvurularımız kabul edilmiyor diye biliyorum.

Mert Küçükusta
      Mert Küçükusta