Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ibrahimhalılll hayır olarak işaretleyin.
    ayrıca son mezun olduğunuz ünivesiteyi yazacaksınız.


  • Merhaba, Türkiye’de oturum izniyle yaşayan Arnavut vatandaşıyım. Başvuruya Türkiye’den başvurup kazandım. Türkiye’deki yoğunluktan dolayı mülakat için Tiran/Albania yazdım. Bu durumumun bana artı ve eksileri nelerdir acaba? Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Umut-Şele DS260 formunu doğru şekilde doldurun.
    mülakata ankarad'da girecekseniz bir sorun olmaz içiniz rahat olsun. her sene aynı hatayı onlarca kişi yapıyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ardittrifoni hiç düşünmeden mülakatınızı tiran'da yapın.


  • Merhaba. Eşim için pasaporta başvurduk. Bugün basımı tamamlanmış görünüyor. Pasaport elimize geçmeden edevlet üzerinden sicil no pasaport no görebiliyor muyuz, oluyorsa hangi aşamada görünüyor? Kargoya verilince vs mi? Şuanda edevlet üzerinde pasaport bilgisi boş görünüyor.


  • Merhabalar öncelikle, önceden söyleyeyim soracağım sorunun net cevabını kimse bilemez ama buradaki tecrübenize dayanarak yine de sormak istiyorum çünkü bu forum sayfası haricinde bu konuları konuşabileceğim kimse yok 🙂
    CN 17K ların sonunda, DS-260 formunu da doldurup onayladım bugün itibariyle. merak ettiğim konu şudur ki mülakat sürecinde Ankarada mülakata girebilme ihtimalim girememe ihtimalimden yüksek midir 🙂 tabi çok subjektif bir soru ama tecrübelerinize dayanarak sormak istedim 🙂


  • Merhaba, Foruma yeni üye oldum. Bir kaç gündür takip ediyordum. Emeğe geçenlere, verdiği gerçek bilgiler insanlara ışık tutan herkese teşekkürler. Site Sahibine ve Site Admin yada insanlara yardımcı olmak için sürekli aktif bir şekilde yardımcı olan herkese teşekkürler.

    2024 talihlisiyim ve heyecanım 24 saat sürmedi. Son 2 yıldır yaşanan süreçleri, insanları GC'ye sahip olmak için farklı ülkeler üzerinden çabalarını görünce Ülkem ve hepimiz adına tekrar üzüldüm. 2024 talihlisi olarak şimdi süreç inşallah düzelir, Ankara biraz daha hızlanır dersem "Bencil" bir cümle kurmuş olacağım için kuramıyorum ama geçmişten gelen, süreç ve prosedürleri devam eden eski tüm talihlilere şans ve kolaylık diliyorum. 2024 yeni talihlilere ise kolaylıklar diliyorum. Yolun çok başındayım ve yukarıda belirttiğim gibi 24 saat sürmeyen sevincim nedeni ile biraz burukum aslında. Sürecin başında "Ankara" yerine Farklı Ülkeler mi hemen deneyeyim kendi kendime soruyorum ve bir yanıt alamıyorum. 2025 Eylül döneminde bitecek Amerika Turist vizem var. Sürece direkt olarak "AOS" ile mi başlasam kararsızım. Ama en azından şurada kararlıyım bugün formumu dolduracağım. Çünkü hemen hemen herkesin ortak fikri (Eskilerin yada Admin yada Aktif kullanıcıların) hemen formun doldurulması yönünde. Neyse çok uzun yazdım. Tekrar emeği geçen herkese samimiyetle teşekkür ederim. Saygılarımla..


  • @gucarslan evet mülakatımı Ankara’da alacağım, bugün formumu doldurup başlatıyorum sürecimi.
    Cevabınız için teşekkürler , iyi günler dilerim 🙏


  • Belki çok erken ama meraktan soruyorum. Dosya numaram 5200 lerde. Ankara dışında bir yer seçemiyorum malesef. Şansım nedir sizce?


  • @yusufalak Yavaş denilen bu yıl için bile 7100'lerde olduğunu düşünürsek bence garanti bir sıra sizinkisi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @fucho2 bir kaç gün içinde görünüyor genelde.
    ama beklemenize gerek yok, "other travel documents" seçerek doldup submit edin.
    mülakata yeni pass ile gidin yeterli..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yusufalak şimdiden karamsarlığa kapılırsanız şansınız yoktur.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Revolter sokak hayvanlarına yardım edip gelecek için umutlu düşünmeye ne dersiniz?


  • Merhabalar,
    DV2024 13bin talihlisiyim. DS-260 formunu hizli bir sekilde doldurup gonderdim.
    Daha once 2 kere work and travel ile Amerika'da bulundum. Suanda aktif bir vizem yok.
    Kardesim ailesi ile Amerika'da yesil kartlilar.
    Suanda B2 turist vizesine basvurmam mumkun mudur? Yoksa DS-260 formunu doldurdugum icin non-immigrant vizelere basvuru yapamiyor muyum?
    AOS yapabilecegimi bildiginiz baska bir yol var midir?
    Simdiden tesekkurler.


  • Merhabalar herkese.

    Öncelikle DS-260 formunun Türkçesi bilgisayarıma indirmeme rağmen açılmıyor çözümü nedir acaba?

    Bir de formda eski işyerlerini doldururken -supervisor- kısmı var, bu işverenimizin isim soy ismini yazacağımız yer mi oluyor? Ben eskiden avukatlık yapıyordum ve hem bağlı yani bir avukatın yanında sigortalı şekilde çalıştım, hem de sonrasında kendi ofisimi açıp bağımsız çalıştım. Bu durumda her bir iş döneminde supervisor kısmını nasıl doldurmam gerekiyor?

    Pimpirikli biri olarak şunu da sormak isterim, "save" dediğimizde son haliyle kaydetmiş olmuyoruz, formu kapatıp tekrar açtığımızda yazılan bilgilerin silinmesine engel oluyor şeklinde anladım. Umarım doğru anlamışımdır.

    Aklıma takılan diğer bir husus da eğitim kısmında "degree, diploma or certificate..." kısmında örneğin "88.00 (mezuniyet derecesi) - diploma" şeklinde bilgi mi vereceğiz yoksa "high school diploma", "university diploma" "bachelor's degree" şeklinde mi olmalı? Bizde bachelor's tam karşılğı olmayan bir mevkii diye biliyorum o yüzden burada da emin olamadım.

    Tüm soru işaretlerim bitince her bir belgeyi yanıma alıp hızlıca dolduracağım. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

  • Yasaklı

    Dostlar Selam , başvuru sürecinde 2023 te kullandığım fotoğrafı kullandım 2024 de de problem olur mu ?


  • Herkeze merhabalar,
    Bugün sd-260 formunu dolduracağım ancak yeni evli olduğum için eşimin ikametgah adresi ailesinin yanında kaldı.eşimin Formunu doldururken şuan oturduğumuz adresimi yazmalıyım yoksa doğrusunu yazıp mülakat tarihi verildikten sonra düzeltmeli miyim?


  • Merhabalar Greencard çekişili sonucunda hak kazandım ve konuya dair desteğe ihtiyacım var bu konuda ulaşabileceğim güvenilir birilerini önerebilir misiniz ?


  • Merhaba,
    eşim ve kızım için doldurduğum DS-260 formunda; eşimin annesinin kızlık soyadını ve kızımın asıl ismini, bilgisayarın otomatik doldurma özelliği yüzünden yanlış yazıldı. Ve biz bunu formu onayladıktan sonra fark ettik. Bunu düzeltmek için nasıl bir yol izlemeliyiz? Formu açtıralım mı(nasıl açtırabiliriz) yoksa görüşmeye çağırılırsak görüşme sırasında mı izah edelim. Formu açtırırsak diskalifiye edilirmiyiz.
    Teşekkürler.
    Saygılarımızla.


  • Herkese merhaba ben 6 mayısta green card çekilişini kazandım fakkat amerika da bir adres istiyor ne yapmalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

96
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum