Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Ds260 formunu nişanlım için doldurduk . Askerlik sorusuna yapmadı diye işaretledik. Ama muaf olduğu için yapmadı . Bunu belirtemedik tabi. Bu yüzden bir problem yaşamayız değil mi

• @cegede, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

iyi akşamlar değerli arkadaşlar,
    bir sorum olacaktı
    previous adresses kısmında farklı zamanlarda aynı adreste bulunduğumuz yerler için ayrı ayrı mı adres bilgisi mi belirtmeliyiz?
    Çok teşekkür ederim.

Sayın @cegede e-devlet sitesinde arama kısmına Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres belgesi Sorgulama yazarsanız çıkan ilk linkten size ait adresleri sorgulamada çıkan sonuca göre doldurabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@zeynepdeger, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, biz eşim aracılığıyla green card talihlisi olduk. Formu da eksiksiz doldurduk. Fakat eşim heyecandan mail adresini yanlış yazmış. Ben KCC'ye mail attım formu açması için, başka bir şeyi yanlış yazsa mülakat tarihini beklerdim ama mail üzerinden iletişim kuracakları için formu düzeltmemiz lazım. Kaç gün içinde geri dönüş yapıyorlar, herhalde bu zaman kaybı mülakat sıramızı da etkiler. Teşekkürler faydalı bilgileriniz için.

Hiçbir şekilde formun açılmaması öneriliyor neden böylesine ufak bir hata için formu açtırdınız ki? Açmamaları adına bi yol var mı bilmiyorum ancak yapmış olduğunuz büyük bi kaosa yol açabilir.. @gucarslan

• ⭐⭐⭐

@Esra-Siren, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ds260 formunu nişanlım için doldurduk . Askerlik sorusuna yapmadı diye işaretledik. Ama muaf olduğu için yapmadı . Bunu belirtemedik tabi. Bu yüzden bir problem yaşamayız değil mi

Hayır yasamazsınız

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Too-Films, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan yani gorusme tarihi aldıktan sonra formu revize etmem, dil bilgimi yazmam gerekiyor mu? Cunki ingilizce bilmesem bile rusca bildiyim için rusca gorusme yapsam bana daha kolay olur.

Ankara'da Rusca bilen gorevli oldugunu pek sanmiyorum, bilginize.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   P paşa 
  • ⭐⭐⭐

@quaresma17, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhabalar dv20024 talihlisiyim. fen lisesi mezunuyum ve henüz bir işte çalışmadım. yaz tatilinde sigortalı bi işte çalışmam gerekir mi. ekstradan eğer mülakat sırası gelmez ise ds 260 formunu göndermiş olmama rağmen değiştirirp başka bir ülkede mülakata girebiliyor muyum

Evet mülakat yerini eğer konsolosluk kabul ederse değiştirebilirsiniz fen lisesi mezunu olup bi yerde çalışmanıza gerek yok böyle bi şartta yok.

• ⭐⭐⭐

@ozanc, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar bu senenin talihlileri den biriside benim bugün formumu gönderdim fakat sıra sistemini anlamadım hangi basamaklar sıra oluyor ve 1 yıl içinde mülakata çağırılıyormuyuz kesin ? Bu sırayı ilerleyen zamanlarda takip edebileceğimiz bir sistem varmı?

Vize sürecinizi imzanıza taşıyın. Kesinlikle vizeyi alacağınız garanti edilemez.

• Merhabalar herkese hayırlı olsun diliyorum, inşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci hep beraber yardımlaşarak.
    Bir soru kafamı kurcalıyor kazandığımızı öğrendikten ve 2 gün içerisinde forumu hatim ettikten sonra, bizim case numaramız 202400020XXX, geçen seneye bakarak mülakatın belki de olamayacağını anlıyorum ve buda beni dosya taşımaya yönlendiriyor.

1. Sorum ilk mülakat tarihinden sonra hiç beklemeden dosya taşıyabilirmiyim yoksa beklemem mi gerekiyor mutlaka current olmasını numaramızın?
    2. Sorum diğer ülke konsolosluklarına gönderilen bir örnek mail varmı? Ne yazmalıyım genel bir fikir oluşturması için?
      Teşekkürler
  • ⭐⭐⭐

@SerhatCihatISIK, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba, ben DS-260'ı doldururken adımı "Serhat Cihat Işık" olarak girdim fakat website otomatik olarak "SERHAT CIHAT IŞIK"'a çevirmiş. "CIHAT"'ı "CİHAT"'a çevirmek için dosyamı açtırmamı öneriyor musunuz?

Hayır böylesi ufak hatalar için formu açtırmayın lütfen güncel konuları takip edin.

• ⭐⭐⭐

@Koray-Asar, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Kusura bakmayın bir soru sormak istiyorum sizce dv 2023 de son mülakat hangi sıralamaya gelir bu hızla giderse(sadece tahmin) ve eğer bu hız problemi politikse cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefetin kazanması dv2024 mülakatlarına ya da 23 e etki eder mi ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler

Bunu kimse bilemez yorum yapmak zor

• ⭐⭐⭐

@radyogaga, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

DS260 Forum da iki lise farklı lise değiştirdim , ikisini de farklı bilgilerle yazmalımıyım

Mezun olduğunuzu yazın..

• Arkadaşlar merhabalar, biliyorum belki de çok kez sorulan bir soru ancak her kafadan farklı ses geldiği için karar veremiyorum. Bana bu sene green card çıktı, mülakat numaram 21bin'lerde. Kız arkadaşımı da benimle götürmek istiyorum, bu sebepten ötürü DS260 doldurmadan hemen evlenme kararı aldık. Yarın kan testi verip çarşamba evlenmeyi planlıyoruz.

Bazıları hiç zaman kaybetmeden DS formunu doldurup sonrasında evlilik işlerine bakmamı söylerken, bazıları da çok hızlı evlenip o şekilde formu doldurmamı öneriyor. Bu konu hakkında bir fikri olan var mı acaba?

Teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐

@OzzieOzzy8, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,
    Bir sorum daha var. Lise eğitimimin ilk üç yılını Adana'da son senesini Eskişehir'de tamamlayarak mezun oldum. Bu durumda mezun olduğum okullarda, 3 yılını Adana'daki lise, son bir yılını da Eskişehir olarak mı yazmalıyım; yoksa mezun olduğum lise Eskişehir'de olduğu için sadece onu mu yazmalıyım?
    İkametlerimde Adana gözüküp, okul bilgisi gözükmezse problem olabilir diye düşündüm ancak yine de sormak istedim. Hangi yöntemi izlemeliyim?
    Teşekkürler!

Herşeyi en son bilgilerinizle girin kimse bu kadar didik didik etmeyecek bilgilerinizi..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emrea, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba ds260 formunu dolduruyorum en sonda sign and sumbit applicationa basıyorum fakat formu göndermiyor hiç tıklamıyor sebebi ne olabilir

26 yasindan kucuk ve erkek misiniz?

• Merhaba Askerli kısmında Er olarak yaptığımdan oraya nasıl bir ingilizce terim yazacağımızı anlayamadık yardımcı olabilirmisiniz

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mamudo, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar adres kısmında sabahta beri uğraşıyorum. Eski adresleri de giriyorum tarihlere dikkat ediyorum ama her defasında hata alıyorum. Ya form gönderilemiyor. Ya da sayfa görüntülenemiyor diyor, ya da bir hata ile karşılaşıldı diyerek çıkış yapıyor. Benden mi kaynaklı yoksa sisteme fazla mı talep var acaba anlayamadım.

16 yasindan gunumuze tek bir adreste yasiyormus gibi yazin ve gonderin, ayni hatalari hala alip almadiginizi bildirin.

• ⭐⭐⭐

@raskarnos, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar ds-260 formunda applicant kısmına girdiğimiz aile bireyleri, sonradan gitmek istemezlerse veya şartları karşılamazlarsa dosya yanar mı?

Hayır yanmaz vize mülakatı verildiği zaman sadece konsolosluga konuyla ilgili mail atabilirsiniz ancak aile bireylerine sonradan oturum almak cok uzun yıllar sürebilir bilginize

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ismail-sadi-kabakçı, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan belgede kuvvetle muhtemel yoklama kacagi yazacak bu sorun tesgil etmez mi ?

genelde sorun olmuyor, bu belgeyi cogunlukla askerligini yapmis kisilerden istiyorlar. Ama dedigim bilgiler Ankara icin gecerli. Diger konsoloslkta calisan gorevliler guncel belge isterlerse onu saglamaniz gerekecek.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@fucho2, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba. DV bana çıktı, eşimin pasaportunu yenilememiz gerekiyor. Benim her şeyim tamam. Benim formumu doldurup göndersem, eşime de hemen pasaporta başvurup seri numarasını edinince göndersek mantıklı olur mu?

other travel documents secerek formlari hizla gonderebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@avc, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, formu dün doldurup gönderdim ve mümkün olduğunca detaylı ve hatırlayabildiğim kadarıyla en doğru şekilde doldurmaya çalıştım. Adresler kısmına erasmus yaparken yurt dışında bulunduğum yurt adresini yazmış olmama rağmen okul kısmına sadece 2 okulu, lise ve Türkiye'de bitirmiş olduğum üniversiteyi yazdım, ayrıca erasmus kapsamında gittiğim okulu dahil etmedim. Forumda baktığımda formu daha önce her iki türlü de dolduranlar olmuş. Benim gibi okulsuz doldurup da sorun yaşayan oldu mu? Konu hakkındaki tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Eğer sorun olacağını düşünüyorsanız, izlenmesi gereken en mantıklı yol ne olur? Şimdiden teşekkürler. Herkese sorunsuz bir yeşilkart süreci diliyorum.

Hayır bi sorun olacagını dusunmuyorum eğer +6 aydan fazla kaldıysanız adli sicil kaydı gerekebilir

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |