DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba. Eşim adına green card çıktı. Sizlere danışmak istediğim konu şu, benim j1 vizesiyle Amerika’da bulunup çalışma fırsatım oldu. SSN numaram da mevcut. Bu durum mülakat durumunu olumlu yönde etkiler mi?
-
L lumos bu başlıktan bahsetti
-
@yeni-kullanıcı öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
bu durumun dv sürecinizle ilgili hiçbir olumlu etkisi olmaz. sürecinizde bol şans.. -
Merhaba ds260 formunu dolduruyorum en sonda sign and sumbit applicationa basıyorum fakat formu göndermiyor hiç tıklamıyor sebebi ne olabilir
-
Bir sorum daha olacaktı, üniversite hayatım hala devam ediyor ama gittiğim şehire ikametimi hiç aldırmadım. E devlette de gözükmüyor adres olarak. Ds-260 formuna gittiğim şehirdeki adresi de eklemeli miyim?
-
@zerowan fiziki olarka nerede ikamet ediyorsanız orayı yazmalısınız. e-devlet ile alaklı bir durum yok.
-
@emrea öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
CNnizi yazarken aradaki "0" lazır yazmayın ve farklı bir browser ile deneyin. -
@ahmetyorulmaz tekrar ediyorum öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın..
farketmez, iki dili de kullanabilirsiniz. -
@ysmnb eşinizin ailesine doğum sırasında verilmiş olmalı. kaybettiyseniz doğduğu şehirdeki ilgili birimlerdne bunu temin edebilirsiniz.
-
@Too-Films hiçbir sorun olmaz. mülakata yeni + eski pasaportlar ile gitmeniz yeterli. hiçbir bilgiyi güncellemenize gerek yok, bunun için formu sakın açtırmayın.
-
@racenmayayan öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın..
düzeltmenize gerek yok, bu önemli bir detay değil. -
Merhaba. DV-2024 8 bin civarında sıralamam var. DS 260'ta eşimin pasaportu ile ilgili bir sorum olacak.
Biz lottery başvurusundan sonra evlendik kasımda, eşimin pasaportu var ancak maalesef eski soy ismi ile (schengen vizemiz bitene kadar pasaportu yenilemeyelim diye düşünmüştük).
DS 260 formunu geciktirmemek için pasaport yeniletme işlemini beklemeyelim dedik. Sizce other documents olarak mı işaretlemeliyiz, yoksa eski soyismi ile olan pasaportu verip mülakata yenilenmiş pasaportla mı gitmeliyiz. Şuanki soy ismi ile pasaporttaki soy ismindeki uyumsuzluk bu aşamada bir sorun yaratır mı? -
@gucarslan teşekkür ederim
-
@gucarslan 8 yıllık aktiflesen numaraların tablosuna baktım sondaki bazı aylarda "current" yazılı. Bu geri kalan sayıların kabul edilmedi mi demek? Baktıklarımdan 30000 yada 35000 den sonraki sayılar asla görüşme verilmeyecek formu doldurması boşuna, doğru mu anladım?
-
@Too-Films sorunuz için bu başlığı incelemelisiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6398/sayılarla-dv2024/1ayrıca imzanızdaki cn'yi lütfen doğru şekilde yazın. xxxx şeklinde bir cn yok çünkü.
-
@fucho2 siz eşinizin şuan ki güncel soyismi ile doldurup, mülakata yeni + eski pass ile gidebilirsiniz. bu durum bir sakınca oluşturmuyor.
-
Teşekkürler. DS 260 formundaki bütün isim soyadı bölümlerini güncel soyadı ile doldurduk. Sadece şuanki pasaportu eski soyadı ile. Acaba bu eski soyadlı pasaportu girmeli miyiz, yoksa o kısmı boş mu bırakmalıyız (other travel documents olarak)
Her durumda mülakata yeni ve doğru soyadlı pasaport ile gideceğiz.
-
Merhabalar,
Ds 260 formunu doldurmak için süresi bitmiş olan pasaportumu kullanabilir miyim? Bir sıkıntı olur mu? -
Merhaba,
Benim eşimede green card lotosunda çıktı.Henüz ds 260 frmunu doldurmadım.aklıma takılanbazı sorular var.Eşim ve benim pasaportumuz var.
bizim 2 tane 4 yaşında çocuğumuz var ama onların henüz pasaportu yok.formu doldururken çocukların pasaport nosunu nasıl giricez.Dosya Numarası: 2024EU12XX
DS-260 Gönderim: gg/aa/yyyy
KCC Evrak İsteği: gg/aa/yyyy
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
Sağlık Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mülakatı: gg/aa/yyyy
Vize Onayı: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy -
merhaba 2024 talihlisiyim ve suan australyada ogrenci olarak 1 yildir yasiyorum mulakata buradan katilabilirmiyim ve saglik muayenesi burdan da yapiliyormu ayrica muhtemelen mulakat tarihinde askerlik tecilim bitmis olucak ve kacak gozukecegim sorun olur mu?
-
Merhaba arkadaşlar adres kısmında sabahta beri uğraşıyorum. Eski adresleri de giriyorum tarihlere dikkat ediyorum ama her defasında hata alıyorum. Ya form gönderilemiyor. Ya da sayfa görüntülenemiyor diyor, ya da bir hata ile karşılaşıldı diyerek çıkış yapıyor. Benden mi kaynaklı yoksa sisteme fazla mı talep var acaba anlayamadım.
-
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum