DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@feedermann öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
braktıysanız ve devam etmiyorsa yazmanıza gerek yok. -
@Azad-Bilmez, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar daha önce 2 yıl boyunca NJ eyaletinde kaldım F-1 vizesi ile, vizem bitmeden döndüm okuldan aldığım Social security number'ım var onu DS260 formuna eklemeli miyim? yoksa greencard ile başka bir social numarası mı veriliyor? Bunu sorma sebebim benim Social kartımın üzerinde sadece izin verilen işlerde çalışabilir yazıyor, teşekkür ederim.
numarayi yazip yeni kart isteyin (yeni numara degil, yeni kart) , gonderecekleri kartta ayni numara, bu sefer kosulsuz yaziyor olacak.
-
@crazycells çok teşekkür ederim sağolun
-
talihli olan arkadaslar forum cizelgesini doldurmayi unutmasinlar: https://bit.ly/428RByc
bazi arkadaslar isimlerini sansurlemisler, forumu gercek isim + soyisim kombinasyonu ile kullanan bu arkadaslar yeni ve anonim bir kullanici isim belirleyip bana ozelden ulasirlarsa isimlerini guncelleyebilirim, bu sekilde kullanici isimlerini rahatca cizelgeye yazabilirler.
-
https://www.hizliresim.com/9zk3buy Daha güncel olduğu için başka bir videodan bakıp ilerliyordum daha sonra sizin bu kısımda ikisine de şehir ismini yazdığınızı gördüm. Problem olur mu böyle bir şey?
-
@cetinakkaya olmaz merak etmeyin.
-
https://www.hizliresim.com/vikj6ob şu an lise okuyan birisi burayı doldurmalı mı?
-
@cetinakkaya bütün sorularınıza ait cevapları bu başlığın ilk iletisindeki dökümanda ve hazırlana videoda bulabilirsiniz.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@feedermann öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
braktıysanız ve devam etmiyorsa yazmanıza gerek yok.Merhabalar
Degree diploma or certificate received bölümüne mezuniyet not ortalamamı yazdım düzeltmem gerekirmi yoksa bir sorun teşkil etmez mi?düzeltmem gerekirse ne yapmam gerekir -
@gucarslan yani gorusme tarihi aldıktan sonra formu revize etmem, dil bilgimi yazmam gerekiyor mu? Cunki ingilizce bilmesem bile rusca bildiyim için rusca gorusme yapsam bana daha kolay olur.
-
pasaport tarihini bitimine 1 yıl kaldıysa ve ben formda onu yazdıysam bir sorun olurmu? Sorun olacaksa nasıl duzelte bilirim? Kazanan annem. Annem ve babamın pasaport tarihinin bitmesine çok var. 1 yıl dedigim 16 yasindaki kız kardesimin pasaportu. Bu sorum onlar icin. 2024 yilinin mayis yada agustos ayi gibi bitiyor galiba
-
Merhaba,adreslerimi gireceğim fakat mesleğim gereği yurtdışında bulunduğum süreleri(6-12 ay) belirtmem lazım mı? Yoksa daimi adresimi girip bırakmam mı lazım?
Şimdiden teşekkürler -
@serhat-01 iş için gittiğiniz adresler ikamet adresini olmayacağından daimi ikamet adresinizi yazın.
ayrıca bulunduğunuz ülkeden police report almayı da unutmayın;https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak/
-
@gucarslan teşekkür ederim
-
Merhaba sorum olcak ds 260 formunda yanlışlık yaptım cinsiyet kısmına erkek yerine kız işaretledim sorun olurmu mülakatta düzeltebilirmiyim
-
@ahmetyorulmaz öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
bu mülakat almanızı etkileyecek bir durum değil ancak; mülakat aldığınızda bu bilgiyi KESINLIKLE güncelleyin.mülakat tarihiniz gelince [email protected] adtesine mail atıp formunuzun açılmasını talep edin ve ilgili düzenlemeyi yapın.
-
Merhaba,
Eşim Almanya doğumlu ve green card ona çıktı. Arkadaşlar doğum belgesini gitmeden en kısa sürede nasıl temin edebiliriz? Vizemiz yok.. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? -
@gucarslan teşekkür ederim
-
Geçen yıl mülakat hangi sıra ile kapattı biliyor musunuz teşekkürler
-
@gucarslan Teşekkürler mail ingilizcemi Türkçesi farknedermi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum