Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

1958 yılında New York'taki lise öğrencileri forumunda Türkiye'yi temsil eden Önder Güler

Göçmenlik Sohbetleri
12 7 19.8k 7

Benzer Başlıklar

• Tüm sorunlarınızı Türkiye’de bırakmak

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
    24
    27 Oy
    24 İleti
    722 Bakış
    B
    @pnktr evet katılıyorum. Aslında buraya geldiğimden beri görüyorum ki bizim halkımızda yüksek bir kaygı var. Bunun bir sebebi ekonomi siyasi etkenler evet fakat diğer tarafta da yine bu kolektif yapının getirdiği özgüvensizlik sorunu var. Özgüvensiz deyince anlaşılmıyor bazen, ben güç gösterisini özgüven olarak görmüyorum. Burada yapamadım diyebilmekte başaramadığın şeyleri kabul etmekte bir özgüven istiyor. Amerikalıların bu konudaki esnekliği sanki onların önünü açmış ve devlet onlara yardım etmeye başlamış gibi. Bunu söyleyince aklıma Türkiye’deki 2022 yangını geldi. Tüm halk ormanlarda yangın söndürmeye çalışmıştı, hiçbir eğitimi bilgisi olmadan ateşe atladılar. Devlet herhangi bir sorumluluk almadı, almasına gerekte kalmadı. Çünkü bizim her şeyi yaparız sandığımız birbirimizi gaza getirdiğimiz bir cahilliğimiz var. Burada gerçekten yapamayacağı yapmak istemeyeceği şeyleri dile getiren bir sistem var ve bu sayede herkes huzur içinde yaşıyor. Toksik bir ilişki gerçekten ve ben bu ilişkiden kurtulduğumda iyileştim, ilerledim. 😅
  • Lise mezunu olup yurt dışına gitmek

Göçmenlik Sohbetleri
    8
    0 Oy
    8 İleti
    9k Bakış
    Witch LilithW
    Web tasarım bölümü Meslek lisesi mezunuyum.Aynı zamanda uzun yıllar müşteri hizmetleri işinde çalıştım. Grafik tasarım konusunda iyiyim hangi alanlarda iş bulabilirim?
  • Lise mezuniyetinden sonra Amerika'ya gitmek icin tavsiyeler

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
    14
    0 Oy
    14 İleti
    5k Bakış
    yavuzustausaY
    Arkadaşlar, merhaba. Ben 1. sınıf teknik elektrik-elektronik öğrencisiyim. Amerika'ya gitmek istiyorum. Dil yok, para yok. Nasıl yapacağımı kafayı yiyeceğim. Meslek öğrenmeye İdris Usta sayesinde başladım. İngilizcemi nasıl geliştiririm? Bide para nasıl kazanacağım? Yazın inşaata girmek gibi bir düşüncem var? Nasıl gideceğim?
  • 0 Oy
    15 İleti
    886 Bakış
    I
    Trump önce burnunu silip coronadan kurtulsun. Sonra seçim mağlubiyetiyle beraber tüm saçma sapan tasarılarının üstüne bir bardak su içsin. En yüksek trump towerin tepesinden atıversin kendini aşağı...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k