IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Berkan-Duru Evet ödeyebilirsiniz. Onaylanması 3 gün sürüyor.
-
@istanbullover Joint sponsorunuzun geliri yetersiz, destekleyici evraklarla tekrardan I-864 doldurup yüklemeniz gerekiyor diye düşünüyorum mesajın içeriği o şekilde.
-
Suanda bu sekil gözüküyor. Sizde mi ayni şekilde yaptiniz odemeyi? 120 yi odeyip hemen digerini mi odediniz yani? Yoksa 120nin paid durumuna dusmesini mi beklediniz digerini odemeden once?
-
@Berkan-Duru İkisini de ödeyin
-
@Samet-Ünlü peki, öyle yapacağım.

-
@Samet-Ünlü bir kac blogdada sordum, dq maili aldiysaniz Dq oldunuz demektir denildi. Sadece mulakattaki memura kalmis onaylanip onaylanmamasi. Bizde mulakat icin hazirlayacagiz gereken evraklari

-
@uogzh
5 Haziran randevumuz -
@Berkan-Duru
İkisini beraber ödedik
-
@enayt tamamdır
-
@enayt Merhaba, Joint sponsorun gelirine w2 ve tax transcript'e bakarak mı karar veriyorlar yoksa pay stubs'lara da bakıyorlar mı? Current individual annual income'a 59k yazdık pay stubs'lara bakarak. w2'da 50k görünüyor. Bana 56k lazım 7 kişi için. Bilginiz var mı bu konuda?
-
Aile ve iş dayanaklı göçmen vizelerinde acaba dq sonrası interview date farklı mıdır?
-
@istanbullover Tebrikler 🥳 Listeye ekledim bir sonraki hafta paylasacagim
-
@enayt Tebrikler, listeye ekledim bir sonraki hafta paylasacagim
-
@t34 pasaportunuz ulaştı mı?
-
@uogzh 13 Haziran randevumuz bizide güncelleyebilirsiniz.
-
Herkese merhaba.
Eşimin 22 mayısta olan mülakatı için avukatımızın önerisiyle 2 kez covid geçirdiğimiz için bir göğüs hastalıkları doktoruna gitmiştik kontrol amaçlı.
Dr ufak bir kireçlenme var fakat onlar bunu sorun ederlermi bilemedim dedi. Bizde avukatımıza bunu ilettik ve dr ne olursa olsun önlemimizi alalım diyerek bizi neredeyse 1 ay önceden sağlık muayanesine sokacak. Çarşamba günü Ankarada muayenemiz var. Sormak istediğim bu tarz bir durumla karşılaşan oldumu? Doktor bir sorun gördüğünde ne gibi bie yol izliyoruz? -
@u2rem Aralık sonunda DQ olmuştuk Mart sonunda interview epostasını aldık. 3 ay sürdü.
-
@Berkan-Duru Merhaba, biz I-864 formunu dijital imzalı gönderdiğimiz için reddedildi, tekrar ıslak imzalayıp yüklemek zorunda kalmıştık. Kasım 2022 ayında oldu bu. Bu belge için fazladan birkaç ay beklemek zorunda kaldık.
-
@u2rem evet cok fark ediyor. Aile dayaniklilar, bunun icinde de Amerikan vatandasinin esleri olanlar en onceliklilerdendir. Employment Based kategorisi oncelik siralamasinda en sondadir maalesef. Yani interview icin en uzun bekleyen kategoridir.
-
@Berkan-Duru ben dün Unganlarda muayenemi oldum, covid hariç hiçbir aşı belgesi götürmedim. 4 enjeksiyon içerisinde 5 aşı oldum (30 yaşındayım), muayene ve aşılar için $450, kan ve akciğer röntgeni için de $47 ödedim. Aşı belgeleriniz yoksa olacağınız aşılar yaş grubunuza göre belirleniyor, CDC sitesinde aşağıdaki tablo gösterilmiş buraya bakarak kaç aşı olacağınızı aşağı yukarı kestirebilirsiniz.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum