[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Herkese merhaba, Green Card mülakatı yapılabilecek diğer tüm konsoloslukları görebileceğimiz bir link var mı?
-
-
@volkan62 Bu tip yontemlerle gidenleri savunma durumuna dusmenizi istemem, yani oyle tahmin ediyorum ki savunmamissinizdir. Sunu belirtmekte fayda var ki, insani sebepleri olanlar bile bu tip macera arayan, bencilce davranan kimseler yuzunden sikinti yasiyor artik.
Kendi ulkesinde borcu-harci var; araniyor; macera armak; daha ucuz yeme-icme... dertleriyle kednini motive edip kacan sayisi gercek bir siginma sebebini golgeleyip azinliklari yine ayrimciliga surukluyor. Bu soruna dair rapor ve dosyalari arzu ederseniz bulup inceleyebilirsiniz. Yasal siginma surecine girmek durumunda olan kisiler ahmak degildir, onlarin bile hakkini gasp edenlere ahmak az.
Sevgiler.
-
@mrblack hayır benim söylemek istediğim. Benim çevremde de Amerika'ya kaçak girenler oldu. ve bunların bazılarının (hepsinin değil.) gerçekten bu ülkede ne maddi ne psikolojik devam etme durumlarının kalmadığı. Evet bireysel olarak bende karşıyım. bu durum tuhaf bir hal aldı. Herkes cennetle karşılaşacağını zannediyor. Çok zor durumda olanları da biliyorum, duyuyorum da. Benim küçük tepkimin sebebi. Çok genelleme yapmış olmanız.
-
Merhabalar
Eğer mülakat alırsam ve mülakat günüm gelmeden basılan vize kotası dolarsa, mülakat aldığım halde vizem basılmayabilir mi?
-
@murtazakramer evet basılmayabilir vize
-
Arkadaşlar belki aşağıdaki linkte olan haber hepimiz için bir umut ışığı olabilir.
https://m.haberturk.com/abd-disisleri-bakanligi-ndan-green-card-aciklamasi-3584109
-
https://m.haberturk.com/abd-disisleri-bakanligi-ndan-green-card-aciklamasi-3584109
Umuyorum randevu bekleyenler bir huzura kavusacak.
-
@ibrahimasar "bir mali yıl içinde vize alamayan adayların gelecek program yıllarında tekrar başvurabilecekleri belirtildi."
Oldu canım. -
@volkan-onur bu Hic belli degil cok yavaslar cunku
-
@Emre-Kurtulmuş talihliler baska ulkeden mulakat randevusu alabiliyor mu ?
-
@emirgenco başka ülke kabul ederse evet alabilirler
-
@Emre-Kurtulmuş mantikli gibi duruyor. Tesekkur ederim emre
-
@Furkan-Aydın, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@ibrahimasar "bir mali yıl içinde vize alamayan adayların gelecek program yıllarında tekrar başvurabilecekleri belirtildi."
Oldu canım.Yaw iste o kismi da haber metinini doldurma şeysi :)
-
@gucarslan teşekkürler. Ben dosya taşıma için Afrika'yı düşünüyordum. Bir kaç yere baktım hiç Avrupa kotasından vize mülakatı vermemişler. Sizce böyle yerlere taşıma risk midir?
-
@volkan62 bu tamamen sizinle alakalı bir durum.
başvuru ve kişisel bilgileriniz bilmeden buna cevap veremem. vize alıp alamayacağınız tamamen konsolosluk takdiridir. -
Maalesef umut verecek tek bir kirinti yok, herkesin bildigini soylemisler. Bes tane mulakat planlayip kimseyi kandiramazlar, tekrar basvuracagimizi zaten biliyoruz, sanki cekilis degil de basvuranin kabul edildigi drama kursu... Sozlerim size degil tabii ki sevgili @Beykentli.
-
@achillesoag, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ermandr Buradan Resmi adresten tüm konsolosluk listesini ve bağlantılarını bulabilirsiniz.
Bu listede neden Türkiye yok :)
-
@lumos herkes tekrar basvuruyor ama en azindan cikanlara. Toplu mulakat verseler yada en azindan bir sonraki sene icin otomatik. Hak verseler Hic fena olmazdi
-
@nimzohintli Ankara olarak baktınız mı acaba ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum