Amerika'da Biracılık ve Bira Kültürü Üzerine
-
Kesinlikle sizin yaptığınız, tüm karışımları özenle eklediğiniz, mayalanmasını beklerken ilk yudumun hayalini kurduğunuz biranızın içimi gerçekten bir başka. Benim favorim APA (American Pale Ale). Romanya'nın Yaş şehrinde bulunan, mönüleri inanılmaz zengin "Beer Zone" adlı mekanda çeşit çeşit biralardan hemen hemen her gün farklı bir tat denedim. Artık karar veremez boyuta geliyordum. Ama beni etkileyen bir bira vardı ki onu unutamam "Bishop's Finger"
-
uzun süredir bosladigimi farkettigim bu başlığı 2021 yili için güzel bir içerikle canlandiralim madem.. :)
https://vinepair.com/articles/best-highest-rated-beer-every-state/
-
Biz gecenlerde bir farm festivaline gittik. Orada farmda kendi urettikleri bira ve saraplari satiyorlardi. Esim sarap, ben bira cesitlerinden denedim. Oldukca iyiydiler. Tat ve kalite olarak begendim.
-
Ben de Colorado için hazırlıyordum. Denk gelmiş :)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/68/colorado/76 -
-
Amerikada en çok merak ettiğim şey carlsberg klasik bira tadı amerikada hangi markalarda bulunabilir ? Alışkanlıklardan kopmak çok zor klasik o tadı yakalayamayacakmışım gibi geliyor hep..
-
@ilkerkaynar90 carlsberg aslında tam anlamıyla bir pilsner. abd gibi bir ülkede pilsner tarzı bira bulmak, içilebilecek su bulmaktan daha kolay aslında :)
marketlerdeki pilsner tarzı biraları deneyerek aradığınız tada ulaşabilirsiniz ama kendinizi bu tarz kalıplara sokmayın derim çünkü; carlsberg'den kat be kat güzel biralar bulacaksınız.
-
@gucarslan bu şekilde cümlelerle uçağa bindiğimi hayal etmeye başladım 😂 önerilerinizi eğer green cardı yakalayabilirsem dikkatle takip edeceğim :)
-
@ilkerkaynar90, içinde söyledi: Amerika'da Biracılık ve Bira Kültürü Üzerine
Amerikada en çok merak ettiğim şey carlsberg klasik bira tadı amerikada hangi markalarda bulunabilir ? Alışkanlıklardan kopmak çok zor klasik o tadı yakalayamayacakmışım gibi geliyor hep..
Total Wine da var Calsberg kutu. 8 lisi 14-15 dolar civarıydı.
-
@Ryback, içinde söyledi: Amerika'da Biracılık ve Bira Kültürü Üzerine
@ilkerkaynar90, içinde söyledi: Amerika'da Biracılık ve Bira Kültürü Üzerine
Total Wine da var Calsberg kutu. 8 lisi 14-15 dolar civarıydı.
Bulunabiliyorsa çok güzel ya fiyatı amerikaya göre biraz pahalıda olsa elde edebilmek güzel olur en azından diğer tatlar hoşumuza gitmezse masraf kalemine birkaç dolar fazladan atmak zorlamaz :) en azından alışılmışın dışına çıkmamış oluruz..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum