Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐

turist vizesi olmasının önemini insan anlıyor bu başlığı okuyunca.

• Hayirli sabahlar 31 Mart cuma gunu kimse mulakata girmedi mi? Sabah aksam forumdayim valla.

• merhaba arkadaşlar bilen birisi yardımcı olur mu ben green card talihlisiyim casenumber ortalardan daha düşük bana mülakat için mail henüz gelmedi mail gelirmi ? nisan ayındayız şuan

• Merhaba Arkadaşlar, her gün bu odaya yazılanları takip ediyorum, forumu tam kullanmayı bilmemekle birlikte birkaç düşüncemi artık dayanamadığım için paylaşmak istiyorum. Sürecin sabır gerektirdiğini sizde biliyorsunuz, elinizdeki konfirme mektubunda 30 Eylül'de 2023 DV programının sonlanacağı yazıyor. Ben bu kadar umutsuz insanı bir arada hiç görmedim. Geçen sene COVID olmasına rağmen Eylül ayında bile mülakat verilmiş. Neden bu sürece inancınızın olmadığını anlayamadım? Abartısız 13bindeki case numarasına sahip insanı bile tedirgin edecek şekilde yazıyorsunuz, +30k case numarasına sahip insanın stresini düşünemiyorum bile. Nisan ayına bismillah daha yeni girdik, sizden ricam biraz kendinize ve sürecinize umudunuz olsun. Yok DS formu hemen doldurmalıydı, yok şu olmalıydı. Temmuz'da formu doldurduğum için bile şurada okuduklarımdan sonra kısa bir şüpheye düştüm. Umarım siz yanılıyorsunuzdur. Herkese hayırlı günler diliyorum.

• merhaba arkadaşlar green card talihlisisyşm çok şükür ds260 formları hepsini yolladık mülakat için mail bekliyoruz nisana ayına girdik dosya numaram orta sıralardan daha az bana mülakat için mail gelir mi ?
    bazıları gelmeyebilir dedi merak ettim açıkçası bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim

• ⭐⭐

@ekorkut Excel listesine bakabilirsiniz bu konu için.

• ayvalik10A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti

• @volkan-onur Öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyınız

• ceac verileri tam guncel degil in transit olarak alinanlar daha hala guzukmuyor ki bunlar mulakat maillerini almislar .ceac verileri ready olunca guncelleniyor bilginize.Belki birsuru kisi aldi ankaradan guncellemiyor kendini

• ⭐⭐⭐⭐

@volkan-onur

Yanlış yere yazmışsınız, adminler uygun başlığa taşırlar.

Öncelikle tebrikler.
    Vize sürecinizi imzanıza taşıyın
    Daha sonra BU BAŞLIĞI okuyun
    Excel tablosuna kayıt olun.

• SerappS Serapp bu başlıktan bahsetti

• @EJDER-MALO ceac verileri günceldir mülakat alan bir kişi ilk başta in transit gözükür ve bir kaç saat içinde durumu readye döner. Kaldı ki ankaranın mülakat dağıtması durumunda gruptan illa ki birinede gelir haberimiz olur yani

• Bu ileti silindi!

• Mart ayinda 2NL alan kisi sayisi Ankara icin toplam: 75 ve hic EU region yok. Zor bir surec bizi bekliyor. Kolayliklar.

• @volkan-onur surecinizi imzaniza tasiyin. Sorulariniza boylece daha kolay cevap alabilirsiniz. Ds ne zaman gonderdiniz? Case numaraniz kac? Bunlari gorebilirse insanlar daha kolay cevap verebilir.

• @achillesoag bır cok kısı vıyanadan mulakat almıs excel tablosunda yasadıkları yer turkıye yazıyor. bırcok ulke vatandası ya da orada resıdant vızesı olmayana randevu vermıyor. yuksek case numaralı bırcok kısı vıyanadan mulkat almıs acaba avusturya turıst vızesıyle mulkat kabul edıyormu acaba_?

• @deckerloki talihliyseniz lütfen sürecinizi imzanıza taşıyınız, evet viyana bu sene oturum şartı istemeden bir çok kişiyi kabul etti. Fakat en son kapasitelerini doldurduklarını söyleyip redlemeye başladılar yeni talepleri ama ilerleyen aylar ne gösterir bilinmez

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deckerloki talihliyseniz lütfen sürecinizi imzanıza taşıyınız, evet viyana bu sene oturum şartı istemeden bir çok kişiyi kabul etti. Fakat en son kapasitelerini doldurduklarını söyleyip redlemeye başladılar yeni talepleri ama ilerleyen aylar ne gösterir bilinmez

peki vizesi olmayan biri önce koloslokla görüşüp mulakat aldıktan sonramı vize almak gerekiyor yoksa vize alıp ondan sonramı konsoloslukla görüşmek gerekiyor. bilgisi olan biri süreci paylaşırsa burada ki bir çok kişi memnun kalacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@svsucr schengen başvurusunda herkese kolay kolay uzun süreli schengen çıkmaz. Bir çoğu kişiye schengeni gezi planı süresince veriyorlar. Yani siz dosyanıza kabul alıp randevu tarihi almadan schengene başvurursanız verecekleri schengen işinizi görmeyebilir. Bence önce mülakatı alıp ardından hızlıca schengen başvurusu daha sağlıklı olur, tabii ki bu ihtimaldede mülakatınızı taşırsanız schengenden red yerseniz gidememe ihtimalinizde olur

• ⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş gidiş nedeni önemli.
    elçiliğe kanıt olarak abd elçiliğine gidicem, green card kazandım onu alıcam tarzı belgeler sunulursa red verileceğini zannetmiyorum.

uzun süreli schengen alan türkiyede 5 10 kişi falan vardır herhalde :)
    İngiltere 10 senelik vizesi olan tanıdık var, schengen yok.

• @charon ilaveten saglik raporu icin alinan randevu detaylarini gostermek onemli.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k