Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Bberturk hocam red almasının 6 aylık vizeyi uzatmasıyla alakası yok eğer yasal bir şekilde uzattıysa.
    birkaç kez yaptıysa tabi lan bu adam çalışıyor mu diye düşünmüştür elçilik ki normal. 1 sene abdde ne yapılacak?


  • @jarvish vize alma ihtimaliniz var ama neden Cos yapmak zorunda kaldığınızı iyi anlatmanız gerekebilir. Aşağıdaki başlıkta 1-2 sayfa bu mesele konuşuldu, isterseniz orayıda inceleyin⬇

    "Change Of Status" sonrası ülkeden çıkıp tekrar vize başvurusu yapmak https://yesilkartforum.com/forum/post/130168


  • Arkadaşlar merhaba, bu kategorideki vize görüşmemi bugünden itibaren ne kadar erken tarihe alabilirim? Gün içerisinde hangi saatlerde kontrol etmem lazım? Akşam, gece ya da sabah; günün herhangi bir saatinde boşluk oluyor mu? Az önce randevu yok hatası aldım sanırım çok fazla kontrol ettim, nasıl bir yol izlemeliyim?

    Bazı sosyal medyadaki kişileri takip ettiğimde 2 şubat 2023'te kontrol sağlayan bir kişi 4 şubat 2023'e vize görüşmesini alabilmişti. Bu her zaman olabiliyor mu?

    Nisan 8 en geç Nisan 20 sinden önce vize görüşme tarihi alabilir miyim?

    Tecrübeli ve uzman görüşlerinizi bekliyorum.


  • haziranda randevu açıldı arkadaşlar.

  • ⭐⭐


  • @Serap-2, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @mektepli Ücreti karşılığında çok yakın bir güne alabilirsiniz. Şu başlığı okuyun lütfen:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/6178/rushvisasnow-danışmanlığın-göçmen-olmayan-vize-randevularını-öne-alma-hizmeti?_=1679416102219

    Bunu gözden kaçırmışım teşekkür ederim.


  • Merhaba, aos için turist vizesine başvurmak istiyorum. Mülakat tarihini erkene çekeceğim. Greencard kazananıyım. Mülakat bekliyorum. Ama bir yandan aos denemek istiyorum. Profilim şöyle;

    2 yıldır kurumsal bir şirkette çalışıyorum. 30-40k civarı gelirim var. 1 ay önce yeni araba aldım. Eşim ev hanımı. 23 yaşındayım. Aynı zamanda 2 yıldır evliyim.
    Planım New York gezi planı yapıyormuşum gibi göstermek. Eşimin de mülakata katılmasını istiyorum. Eşimle her yıl 1-2 ülkeye gidiyoruz. Vizesiz balkan ülkelerini neredeyse bitirdik. Bunun dışında 2 yıl önce İzlanda da bulundum. Sizce mülakat alıp şansımı denemeli miyim?

  • ⭐⭐⭐

    @OZCANGURBUZ Merhaba, benim okuduğum gördüğüm kadarı ile DS260 doldurup turist vizesi alan kişi sayısı çok az. Profiliniz uygun ancak göçmen olarak gideceğiniz bir ülkeye öncesinde turist olarak gitmeniz çok kabul olmayabilir, belki iş yeri üzerinden bir yazı alıp eğitim vs bir durum oluşursa aciliyet sebepli verebilme ihtimali var ancak gene de zor imkansız değiil ama zor


  • @OZCANGURBUZ bence deneyin ama new York gezi plani degil de Disneyland diye degistirin.
    Zannetmiyorum vereceklerini bu arada. Keske turist vizesini ds260 doldurmadan alsaydiniz.


  • @tolgasatir @charon Sanırım onay alma şansım %10 civarı. Ama deneyeyim istiyorum yine de. Çünkü bende onaylananları gördüm. Disneyland daha fazla mı geziliyor?


  • Merhabalar,
    Pasaportum PTT'ye teslim edilmiş. Kaç iş günü içinde gidip almam gerekir? En yakın cuma günü gidebilirim.


  • Merhaba, turist vizesi için ds formunu doldurmuştuk. İş değişikliği yaptık bunu ds formunda değiştirmemiz gerekir mi yoksa sadece orada durumu belirtmemiz yeterli olur mu?

  • ⭐⭐⭐

    @episode245 yeni DS160 doldurup içeri girerken yeni DS160 formunun çıktısını verip bunu dikkate almalarını istemelisiniz. Randevu vs ekranında bir şey yapmaya gerek yok sadece bu çıktıyı yanınızda bulundurun ve girerken verin


  • @OZCANGURBUZ hocam disneylandı duymadıysanız hiç eklemeyin plana. New york diyin geçsin.
    soru falan sorarsa kalırsınız çünkü.


  • Arkadaşlar merhaba,

    Foruma yeni katıldım ve değerli düşünceleriniz ile birlikte bazı sorularıma cevap almak isterim.

    Benim turist vizem var ve Amerikaya iki kez turistik olarak girip çıktım ilkinde 2 ay diğerinde de 3 gün kaldım.

    Eşim 13 Eylül 2022 vize randevusundan red aldı ve aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar başvurduk. 25 Ocak 2024 tarihine vize randevusu oluşturabildik.

    Eşim 29 yaşında kabin memurluğu ve sekreterlik geçmişi var Şuan için çalışmıyor.

    Vize red öncesinde Almanya, Hollanda ve Ukrayna seyahatlerimiz olmuştu. Vize red aldığımız süreçten bugüne dosyada değişiklik olarak Japonya, Hong Kong ve İsrail seyahatlerimiz oldu. Yani sonuç olarak son 5 yılda Jerusalem ile birlikte 7 ülkeyi ziyaret ettiğimizi formda belirttik. Bu durumda dosyamıza olumlu yansır mı?

    Seyahat masraflarına sponsor olarak kendimi göstermedim çünkü eşimin hesabında 4bin Euro uzun süredir duruyor. Bunu değiştirmeli miyim ? Bir diğer konu ise ds160 formuna Ankara lokasyonunu girmiştik fakat İstanbuldan randevu alabildik. Bu durumda problem yaşanır mı ya da tekrar ds160 doldurulmalı mı?

    Vaktiniz ve değerli cevaplarınız için teşekkürler!


  • @hnyalcin esinizin red alma sebebi issiz olmasi, ulke gezememeniz degil.
    Abd banka hesabina bakmaz bu arada.


  • Merhabalar,
    Eşimin ailesi için B1/B2 vize başvurusunda bulunmuştuk. Vizeleri onaylandı.
    Amerika'da nereye gitmek istiyorsunuz, neden oraya gitmek istiyorsunuz sorusuna kızımız ve eşi orada diye cevap verdiklerinde buraya nasıl geldiğimizi sormuşlar. Green Card ile geldiğimizi öğrenince nasıl aldığımız, nereden aldığımız, şu an çalışıp çalışmadığımız gibi detayları da sormuşlar. Hazırladıkları evraklar içinde bizim Green Card görüntülerimiz de vardı, onu da göstermişler hatta. Bunun dışında herhangi bir evraklarına bakılmamış.
    Green Card sahibi yakınlarının görüşmeleri için paylaşmak istedim. Umarım herkes sorunsuzca vizesini alır.


  • @Muhtaradana Hocam bu arada hem öğrenciyim hem özel bir şirkette çalışıyorum hangisini söylemem daha mantıklı olur ?


  • Merhabalar. Ben evliyim 4 yaşında çocuğum var ve ailecek ABD'ye tatile gitmek istiyoruz. Daha önce bir işyerinde 6 yıl çalıştım fakat 1 yıla yakındır çalışmıyorum, borsadan gelir elde ediyorum. Eşim ise 3k$ maaş alıyor. 10 gün gidip gelmek istiyoruz. Benim resmi olarak çalışmamam sorun yaratır mı? Bir tane evimiz var kiracı oturuyor bir tane de araba alacağım. Bunlar yardımcı olur mu vize için teşekkürler.


  • @aaktas29 abd malvarlığınıza bakarak vize vermez.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum