[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
Nisan ayı gelmiş ve hala 6k civarlarına mülakat veriyorlarsa, bu yılda sürprizler yaşanacak gibi bu gidişle.
-
@Apsaras-0 vizeniz hayırlı olsun.Gittiğinizde umarım bize yine yazarsınız
-
@mertcanyildiz vizeniz hayırlı olsun,yeni hayatınızda mutluluklar
-
@Buse-Esen tebrikler,yeni hayatınızda mutluluklar dilerim
-
@Buse-Esen canım rica ederim .sen de emek verdin.arastırdın öğrendin. Hak ettin cabaladın ve aldın.guzel bir geleceğin olsun.hayallerinden daha güzel bir yaşamın olsun
-
@cerkezkizi09 çok teşekkür ederimmmm çokkk hep birlikte başardık güzel haberlerinizi bekliyorum ❤️❤️
-
@aemte çok teşekkür ederimmm
-
@onrslnyrk çok teşekkür ederimmm hepinize 🙏☺️
-
@karaçay 6 aydan fazla yurt dışından kaldıysanız o ülkenin adli sicil kaydını almanız lazım .
-
@Apsaras-0 Vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşantınızda sağlık , huzur ve başarı diliyorum.
-
@mertcanyildiz Detaylı yazdığınız için teşekkürler. Yeni hayatınızdda sağlık , huzur ve başarı diliyorum.
-
@Buse-Esen Vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşantınızda sağlık , huzur ve başarı diliyorum.
-
Hayırlı olsun - size başarılar diliyorum . Darısı bizim başımıza
-
@Buse-Esen hayırlı olsun vizeniz , yeni hayatınızda başarılar.
-
@Umut-Berkay-Ünal çok teşekkür ederim darısı sizlerin başınaa
-
@memo8083 teşekkür ederimmm bir an önce vizenizi alırsınız umarım 🙏
-
@Buse-Esen Hayırlı Olsun , yeni mücadelenizde başarılar dilerim.
-
@Apsaras-0 @Buse-Esen Tebrikler , Vizeleriniz hayırlı olsun. Şans sizlerle olsun.
-
@Buse-Esen tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.
ABD'deki hayatınız sağlık, başarılı ve huzur diliyorum. -
Çok teşekkür ederimmmm ❤️❤️@gucarslan
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
6
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum