[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@achillesoag Bu deneyimlerden DV2023 ve DV2022 talihlilerinin çok büyük zorluklar çektiğini öğrenmiş olduk ama sonu güzel bitmiş sizin açınızdan , vizeniz hayırlı olsun.
Yeni yaşantınızda sağlık , huzur ve başarı diliyorum. -
...random random
-
@Yusuf-Allak Güvenlik şaka yaparken uyarmış :D . Vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşantınızda sağlık , huzur ver başarı diliyorum.
-
@tolga2023 Hayırlı olsun, yeni hayatınızda mutluluklar.
-
@Yusuf-Allak tebrikler, yolunuz acik olsun.
-
@Yusuf-Allak Tebrikler. Sorunsuz geçmiş.
Ben sıra beklerken siz içeri girdiniz. Dedim bu Türk'e benziyor bir merhaba diyeyim :)
Bundan sonra da işleriniz rast gitsin.
-
@achillesoag Vizeniz hayırlı olsun. Detaylı anlatım için teşekkür ederiz. Darısı başımıza.
-
@tolga2023 tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. sonrasında da bol şans..
-
@Yusuf-Allak Tebrikler kardeşim. Zorlukları bir bir aşıyoruz. Sonunda ışığa ulaşacağız inşallah.
-
@Ranje teşekürler
-
@lumos teşekürler
-
@ahmet_ teşekürler Ahmet bey sağolun en kısa zamanda sizlerinde deneyiminizi bekliyoruz
-
@Ayhan2023 teşekürler sağol abi
-
@Yusuf-Allak Tebrikler.
-
@Yusuf-Allak Hayırlı olsun güzel kardeşim, amerikadaki yaşamında başarılar dilerim :)
-
@Yusuf-Allak viyana bu sene bir çok kişinin hayallerine kavuşmasını sağlayacak ama bu noktaya gelebilmek sizlerin elindeydi savaştınız ve kazandınız vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda bol şanslar
-
@Yusuf-Allak tebrikler vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınız da bol şanslar
-
@Yusuf-Allak Yolunuz bahtınız açık olsun. Sağlık ve huzur hiç peşinizi bırakmasın.
-
@achillesoag tebrik ederim.yeni yaşantınızda başarılar dilerim
-
@waterman @svsucr @tohma31 @yenihayaletadam @Ranje @Ayhan2023 @BuroSulu Teşekkür ederim :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum