Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @Turco eline sağlık bilgilendirme için


  • @Turco elinize sağlık iyi deneyim olmuş 🙏


  • ben Bulgaristan vatandaşiyim şu anda 8 aydır Fransadayım Bulgar pasaportum sayesende bir firmada çalişiyorum ve k1 için beklemedeyiz şimdiden soruyorum benim adli sicil belgesi almama gerek var demi 6 aydan fazla kalmalarda istiyorlar galiba bir ikinciside Bulgaristan’dan alsam yeterli olur mu acaba üçüncüsü Fransa’dan daha önce adli sicil belgesi alan varmı polise gidip mi aliniyor veya online form doldurup adrese mi geliyor bilgi verirseniz sevinirim


  • Merhaba 2005 yılında cınde çalıştığım süre için Çin’den adli sicil kaydı almak istiyorum
    Çin için bu alını deneyimlemiŞ bir arkadaş varmıdır destek rica ederim


  • @Goodmanx
    Merhaba bende şimdi bir soru sordum bu konu ile ilgili , shanghaidan bende bu belgeyi almak istiyorum. Orada iletişimde oldunuz şirketin iletişim bilgileri mi paylaşabilir misiniz
    Kaç gün sürdü almanız acaba


  • @Emy-0
    Merhaba, tabii ki sizinle sirketin bilgilerini paylasabilirim. Ben Pekin'den almam gerekiyordu, Shanghai icin daha farkli bir islem gerekiyor, aslinda Pekin'e göre Shanghai'dan almak daha kolay. Cünkü Pekin icin orjinal pasaportunuzu göndermek gerekiyor ama Shanghai icin bu gerekmiyor. Shanghai icin belgelerin kopyasi yeterli oluyor ancak bu belgeleri bildigim kadariyla burada Cin büyükelciligine onaylatip, onayli kopyalarini Cin'e göndermeniz gerekiyor, sirket bu konu hakkinda size daha fazla bilgi verecektir. Eger ki posta yoluyla bazi belgeleri göndermeniz gerekirse süre olarak yaklasik bir 6-7 Hafta sürebilir, eger ki email yolu ile gönderirseniz, normal postaya gerek olmazsa, yaklasik 3-4 Hafta kadar sürüyor. Sirketin adi zhaozhao dansimanlik sirketi, burada daha önce Amy adli arkadasimizda onlarla calismis, bende tavsiye üzerine onlarla calistim. Sunu da sormayi unutmayin lütfen, sizin orada bulundugunuz yil 2005, Cin 2011 öncesi icin bu belgeyi verip vermedigini mutlaka sorun.


  • Verdiğiniz bilgiler cok değerli su an benim için , cok teşekkür ederim . Umarım süreç ve zaman daha kısa ve masrafı az olur 😉
    Iletısıme geçeceğim ilettiğiniz firma ile
    Selamlarımla


  • @lumos Merhaba, Türkiye'deki herhangi bir noter veya muhtar da oluyor mu yani bu mühür ve onay yazısını yazan? ya da adliyeden hakim vb. bir mühür? tarih ve mühür yeterli mi? elle paraf gibi bir şey gerekiyor mu?


  • Merhaba arkadaslar, Arabistan'dan sabika kaydi alan var mi aranizda? Travel state sayfasindan baktigimda, Arabistan sadece vatandaslarina ya da su anda oturma izni olanlara sabika kaydi veriyor yaziyordu, benim eskiden oturma iznim vardi ama artik yok, alamadigimiz takdirde bir sorun olur mu mulakatta?

  • ⭐⭐

    @sebnem_ aslinda oluyor, ama ikna edebilirseniz. Biz edemedik, mecbur konsolosluga gittik.

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 

  • Arkadaşlar selamlar, dün İngiltere için ACRO'dan belge talebinde bulunduk, premium 4 iş gününde işleme alınan hizmeti 95 paund ödeyerek seçtik.

    Bu hizmeti seçen arkadaşlara 1 2 sorum olacaktı, belge hazırlandıktan sonra kargo için bir takip numarası vs. veriliyor mu, Türkiye gönderilerini hangi firma ile yapıyorlar, genelde sizlerin eline belge kaç günde ulaştı, bilgi verirseniz çok memnun olurum teşekkürler.


  • ALMANYA İÇİN
    Herkese merhaba, Almanya'daki 1 senelik öğrencilik zamanım için adli sicil kaydı alacağım. 2023 yılında bu işlemi yapmış 4 kişiyi bulabildim ancak hepsinin tecrübesi birbirinden farklı görünüyor. Kimi muhtardan onay yeterli derken kimi de konsolosluktan mühürletmek zorunda kalmış gibi.
    Sizlerden teyit etmenizi rica etsem?

    Alman konsolosluğundan, talep formuna mühür ve onay alıp (ki bu da 56 euro tutarlı görünüyor), 13 euro belirtilen adalet bakanlığı banka hesabına yatırılıp, belge gönderiliyor. Peki bunu muhtar/ mahkeme kalemi/ noterlik vb. TC Mührü bulunabilecek bir yerden yaptıran/ yapan var mı? Bir de belgenin geliş süresi ile ilgili bilgi paylaşabilirseniz çok makbule geçer. Kusura bakmayın anlayamadığım için açıkça sormak istedim. Çok teşekkür ederim. @tpekgil54 @forester @ahmet_ @lumos


  • @sebnem_ Muhtar onayı biraz zor. Muhtarlar imzalamak istemiyor. O yüzden noter onaylı yaptım. Ama onu da kabul etmediler. Bilmiyorum neden.

    En garantisi Alman konsolosluğundan mühürletmek. Bu şekilde gönderince geldi. Mail ile iletişim kurup Almanya'daki bir adrese gönderttim. Bir tanıdık teslim alıp bana gönderdi. Diğer türlü takipsiz gönderiyorlar Türkiye'ye.


  • @ahmet_ çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Formdaki adrese almanya'daki tanıdığınızın adresini yazdınız anladığım kadarıyla? Almanya'da anmeldung hasasiyeti nedeniyle özellikle sormak istedim, adres sorun olmadı mı? Ya da forma kendi Türkiye adresinizi yazdınız ve email ile mi Almanya'ya gönderdiniz? Bir de bu süreç ne kadar sürüyor acaba?
    Sonunda Almanya'ya gideceğim herhalde en kestirme 🙂


  • @sebnem_ Yok kendi adresimi yazdım. Takipli posta ile gönderdim. Ellerine geçince hemen mail attım. Takip no vererek. İşte elinize geçti mi, bir sorun var mı diye.

    Onlar da bana yazdı isterseniz buradaki bir tanıdığınıza gönderelim diye. Ben de bir isim ve adres verdim. 1 haftada tanıdığıma ulaştı, onlar da hızlı kargo ile bana gönderdi. Böylelikle 2-3 haftada elime geçti.

    [email protected]

    Gönderdikten sonra burayla iletişime geçebilirsiniz.

  • ⭐⭐

    @sebnem_ Merhaba Sebnem hanim, biz Muhtari ikna edemedik, noter(ler) de yardimci olmadilar. Mecbur konsolosluktan gonderdik, belge henuz gelmedi ama. En garantisi Almanya Konsoloslugu`ndan randevu alip (bu basliga uygun islemler icin secenek vardi) belgeyi onlara onaylatmak. Cok sanslar.


  • @ahmet_ çok teşekkür ederim🍀


  • @lumos evet daha önce de muhtar olayını söylemiştiniz ama diğer arkadaşlar sanki muhtar ile halledebilmiş ve bakanlıktan da olur almış gibi görününce sormak istedim. Umarım siz de ulaşabilmişsinizdir belgenize. 🍀


  • Ingiltere icin adli sicil kaydi alan var mi yakin zamanda bir iki merak ettigim sorum olacak.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @AE123 direkt sorunuzu yazın lütfen, birinin yakın zamanda almış olmasına gerek yok.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

122
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum