[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
merhaba, ds260 formunu doldururken pasaportumuz yoktu, şimdi aldık. kcc’ye mail atıp bildirmem mi gerekiyor pasaport numarasını yoksa mülakatta zaten alıyorlar mı?
-
@dearosemary DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
merhaba, ds260 formunu doldururken pasaportumuz yoktu, şimdi aldık. kcc’ye mail atıp bildirmem mi gerekiyor pasaport numarasını yoksa mülakatta zaten alıyorlar mı?
Mulakattan once konsolosluga gerekli bilgileri gonderebilirsiniz.
-
green card a başvurdukten sonra bana verdiği seri numarayı falan kaydetmiştim masaüstüne fakat dün bilgisayarıma format attım ve aklımda değildi o fotoğraf ne yapmam gerekiyor mail adresimden falan tekrar o kodları bulma şansım varmı yoksa bilgisayarcıya gidip geri yüklememi yaptırmam gerek acil yardımınıza ihtiyacım var
-
@crazycells benim kimlikte doğum yeri olarak sadece ilçe ve o ilcenin kasabasi yazıyor, ds 260 ta il bölümünü doldurmam gerekir mi bu durumda
-
@sfati DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells benim kimlikte doğum yeri olarak sadece ilçe ve o ilcenin kasabasi yazıyor, ds 260 ta il bölümünü doldurmam gerekir mi bu durumda
sorunuzu anlayamadim maalesef, ds260 formundaki hangi kisimdan bahsediyorsunuz?
-
Doğum yeri sorulan kısım..
Benim kimligimde doğum yeri kisminda il yazmıyor.. sadece ilçe yazıyor.. ds 260 ta doğum yeri sorulan kisimda il bolumune kimligimde yazan ilçenin ilini yazmam gerekir mi..
-
@crazycells DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Mulakattan once konsolosluga gerekli bilgileri gonderebilirsiniz.
konsolosluğa ne yazacağımı nasıl yazacağımı hangi adrese göndereceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
-
@dearosemary mulakat tarihiniz verilmiş.. durumu Ankara'ya bildirmeniz gerekmekte..
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/
Bu linkten durumumuzu bildirebilirsiniz..
-
Mülakat tarihim belli oldu. 11 Aralık ta Ankara'dayım :)
-
@dearosemary mulakat tarihiniz verilmiş.. durumu Ankara'ya bildirmeniz gerekmekte..
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/
Bu linkten durumumuzu bildirebilirsiniz..
burası soru sorma platformu, pasaport bilgilerimi burdan göndersem kabul edilir mi, hemen görülür mü emin olamadım
-
@dearosemary Ankara konsoloslukla buradan iletişime geçiliyor.. siz buradan iletişime geçin, zaten onlar sizi yönlendirir...
İletişime geçerken pasaport bilgilerini mesajınıza yazın,ayrica kimlik bilgilerinin olduğu ilk sayfasının fotografini cekerek dosya yükle bölümüne ekleyin..
Mesajda
İsim soyisim
Case number
Doğum tarihinizi de belirtin.. -
@sfati peki çok teşekkürler öyle yapacağım
-
@dearosemary sonucu da bizimle paylaşırsan sevinirim..
-
Evet aralık randevuları açıklanmış , bizim görüşmemiz de aralığın ilk haftası.
adres olarak DS260 formunda guncellediğim ev adresim gorunuyor , kazandığımı bildiren lottery sayfesında belirttiğim iletişim adresim vardı , demek oluyor ki randevu tarihinde DS260 formundaki bilgileri kullanıyorlar ancak guncel email değil , lottery deki yalnış verdiğim emaile gitmiş gibi ama o mail bana ilt değildi. -
Doğum yeri sorulan kısım..
Benim kimligimde doğum yeri kisminda il yazmıyor.. sadece ilçe yazıyor.. ds 260 ta doğum yeri sorulan kisimda il bolumune kimligimde yazan ilçenin ilini yazmam gerekir mi..
city of birth kismina, kimlikte yazan yeri, province kismina ise dogdugunuz vilayeti yazin.
DS260 formunu doldururken su kaynaklardan yararlanmanizi tavsiye ederim:
http://goo.gl/YKHmct
https://www.youtube.com/watch?v=KH88Z3vC16o -
@cemil59 gozunuz aydin.
-
@dearosemary sayin @sfati 'nin belirttigi adrese mulakat tarihiniz aciklandiktan en az 2 hafta sonra bilgileri gonderebilirsiniz.
-
@sash gozunuz aydin.
-
@dearosemary sayin @sfati 'nin belirttigi adrese mulakat tarihiniz aciklandiktan en az 2 hafta sonra bilgileri gonderebilirsiniz.
tatil günlerini saymazsak üç gün kala gönderebildim bir sıkıntı olur mu acaba?
-
tatil günlerini saymazsak üç gün kala gönderebildim bir sıkıntı olur mu acaba?
problem olmaz. Mulakat gunu hatirlatirsiniz kendilerine.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum