[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@dearosemary sayin @sfati 'nin belirttigi adrese mulakat tarihiniz aciklandiktan en az 2 hafta sonra bilgileri gonderebilirsiniz.
-
@sash gozunuz aydin.
-
@crazycells DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@dearosemary sayin @sfati 'nin belirttigi adrese mulakat tarihiniz aciklandiktan en az 2 hafta sonra bilgileri gonderebilirsiniz.
tatil günlerini saymazsak üç gün kala gönderebildim bir sıkıntı olur mu acaba?
-
@dearosemary DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
tatil günlerini saymazsak üç gün kala gönderebildim bir sıkıntı olur mu acaba?
problem olmaz. Mulakat gunu hatirlatirsiniz kendilerine.
-
Merhaba. 15 Aralık 2018'de Estonya'da yaşamaya başlayacağım.Başvuru yaparken şuan da yaşadığınız yer olarak neye dikkat etmeliyim ?
-
@crazycells DS260 formunu Mayıs ayında doldurup göndermiştim. Aşı kartı ile ilgili soruya elimde aşı kartı olduğu için evet cevabını vermiştim ancak şimdi kartı bulamıyorum. Zaten mülakata gitmeden önce aşıları yaptıracağım. Formda evet olarak işaretli kalsa ve yanımda Ankara'da yaptırdığım aşı belgelerini götürsem sorun olur mu? Formu bir kere açtırmıştım tekrar açtırmak istemiyorum :)
-
@hasan-macit DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhaba. 15 Aralık 2018'de Estonya'da yaşamaya başlayacağım.Başvuru yaparken şuan da yaşadığınız yer olarak neye dikkat etmeliyim ?
Su anki bilgi ne ise o sekilde doldurmalisiniz. Siz Estonya'da mi mulakata gireceksiniz yoksa mulakat icin Ankara'ya mi doneceksiniz?
-
@idil DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells DS260 formunu Mayıs ayında doldurup göndermiştim. Aşı kartı ile ilgili soruya elimde aşı kartı olduğu için evet cevabını vermiştim ancak şimdi kartı bulamıyorum. Zaten mülakata gitmeden önce aşıları yaptıracağım. Formda evet olarak işaretli kalsa ve yanımda Ankara'da yaptırdığım aşı belgelerini götürsem sorun olur mu? Formu bir kere açtırmıştım tekrar açtırmak istemiyorum :)
Bir sorun olmaz, yalniz o soruda "asi kartiniz var mi?" diye sormuyor. Soru daha uzun ve spesifik bir bilgi soruluyor. Sorulari kesip bicerek cevap vermemelisiniz, sorunun tamaminda ne soruluyorsa o soruya cevap vermelisiniz.
-
@crazycells teşekkürler, dediklerinizi dikkate alacağım.
-
Merhabalar bizim de siramiz 15 binlerde..Bu ay ki artis Africa gibi 3-4 bin arasi olur mu visa bulletinde ?
-
@mel DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhabalar bizim de siramiz 15 binlerde..Bu ay ki artis Africa gibi 3-4 bin arasi olur mu visa bulletinde ?
bu yilin gidisati, gecen yilki gidisata benzeyecektir.
http://yesilkartforum.com/bulten -
@mel Ortalama olarak Nisan ayı gibi gelir size sıra. 3-4 binlik artışlar zor da olsa ihtimal dahilinde.
-
Merhaba, uzun süredir yazılarınızı okuyorum ve yazacak fazla birşey de bulamıyorum (çünkü aradığım herşeyin cevabı var zaten). Ancak deneyimli olduğunuz için sormak istedim, sizce bu sene current olma olasılığı varmı? çünkü geçen seneye göre kazanan sayısı yarı yarıya.Fakat başlangıç numarasının diğer senelere göre düşük olması ve sıranın yavaş ilerlemesi ister istemez beni korkutuyor. Bu arada case numaram 264xx larda ve ortalama visa bulletin ilerleme sayısına göre ve geçen senelere bakınca current olmazsa birkaç yüz numarayla kaçıracakmışım gibi gelmeye başladı. Bir tahmin yaparsanız bu sene kaçta biter aldığınız duyumlar varmı bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Sizi sessizce :) ve ilgiyle takip etmeye devam ediyorum,teşekkürler.
-
@tairanu Her ne kadar yuksek bir numaraniz olsa da numaranizin current olma ihtimalini aklinizda bulundurarak en azindan kenara ufaktan birikim yapmaya baslaminizi tavsiye ederim, numaraniz current olmasa bile size her turlu faydasi dokunacaktir. Genelde haziran, temmuz gibi son aciklanacak numara hemen hemen tahmin edilebiliyor. O aya kadar duzenli takip etmenizi, calisiyorsaniz sanki kazanmamissiniz gibi ayni sekilde devam etmenizi veya ise girecekseniz de sozlesmesiz bir ise girmenizi tavsiye ederim. Insallah hakkinizda hayirlisi olur.
-
@tairanu DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhaba, uzun süredir yazılarınızı okuyorum ve yazacak fazla birşey de bulamıyorum (çünkü aradığım herşeyin cevabı var zaten). Ancak deneyimli olduğunuz için sormak istedim, sizce bu sene current olma olasılığı varmı? çünkü geçen seneye göre kazanan sayısı yarı yarıya.Fakat başlangıç numarasının diğer senelere göre düşük olması ve sıranın yavaş ilerlemesi ister istemez beni korkutuyor. Bu arada case numaram 264xx larda ve ortalama visa bulletin ilerleme sayısına göre ve geçen senelere bakınca current olmazsa birkaç yüz numarayla kaçıracakmışım gibi gelmeye başladı. Bir tahmin yaparsanız bu sene kaçta biter aldığınız duyumlar varmı bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Sizi sessizce :) ve ilgiyle takip etmeye devam ediyorum,teşekkürler.
Evet, bu yil Avrupa icin butun numaralarin aktif olma ihtimali, olmama ihtimalinden kanimca hala daha yuksek. Bunu su anki gidisata bakarak kestirmek hala zor ama ozellikle Ocak-Subat civari dv talihlilerinin dosya numaralari dagilimini gorunce biraz daha bilgi sahibi olabiliriz.
-
@tairanu Kazanan sayısı yarı yarıya değil. Dünya genelinde DV2018'de seçilen sayısı 116K iken DV2019'da 85K. EU özelinde ise DV2018'de seçilen sayısı 40K iken DV2019'da 30K.
Current olur mu olmaz mı sorusuna an itibariyle kimse kesin bir yanıt veremez. İhtimal var mı; illaki var. Ama hesaba katılması gereken en önemli nokta EU bölgesinden seçilen her talihliden artık neredeyse 2/3'ünün sürece devam etmek istemesi. Bu da erken case no'lar ile yaklaşık olarak 18-20K vize limitli EU kotasının dolması anlamına geliyor. Mesela geçen sene 20K vizeye EU, 26K bültene gelmeden ulaştı. DV2019'da görünüşe göre az çok DV2018 sürecine paralel bir seyir izliyor. -
@entelman DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@tairanu Kazanan sayısı yarı yarıya değil. Dünya genelinde DV2018'de seçilen sayısı 116K iken DV2019'da 85K. EU özelinde ise DV2018'de seçilen sayısı 40K iken DV2019'da 30K.
Current olur mu olmaz mı sorusuna an itibariyle kimse kesin bir yanıt veremez. İhtimal var mı; illaki var. Ama hesaba katılması gereken en önemli nokta EU bölgesinden seçilen her talihliden artık neredeyse 2/3'ünün sürece devam etmek istemesi. Bu da erken case no'lar ile yaklaşık olarak 18-20K vize limitli EU kotasının dolması anlamına geliyor. Mesela geçen sene 20K vizeye EU, 26K bültene gelmeden ulaştı. DV2019'da görünüşe göre az çok DV2018 sürecine paralel bir seyir izliyor.sadece Avrupa degil sayin @entelman tum dunyada ABD'ye goc populer olmaya basladi kanimca. Gecmis yillara nazaran secilenlerin daha buyuk bir kismi ABD'ye gelmeye calisiyor ama bir yandan da hala presidential proclamation da devam ediyor, bazi ulke vatandaslari gocmen vize alamiyor, sizin dediklerinize katilsam da ben bu yildan umitliyim :)
-
@crazycells cevap veren herkese çok teşekkürler. Öyleyse her zaman yazıldığı gibi oturup sabırla bekleyip birikim yapıp, sizden haberleri güncel bir şekilde takip etmeye devam ediyorum,saygılar :)
-
@cosimo çok teşekkürler bende aynı şekilde düşünüyorum :)
-
@entelman o zaman beklemeye devam :) olmazsa da denemeye devam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum