[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
merhalar birşey sormak istiyorum benim case number 30 binlerde cut off içinde değilim mail sorgusu yapmak istedim ama;
Thank you for your inquiry.
For additional information, please refer to the following websites:
Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/bana böyle bir cevap geldi sitedeki mail tipleri ile karşılaştırınca hiç biri ile uyuşmuyor bu ne anlama geliyor bir bilgisi var mı ?
-
@hamitt25 merhaba, sadece bir tavsiye olarak case numaranızın cut-off içine girmesini bekleyin ve ondan sonra taşımak istediğiniz konsolosluklara tek tek tekrar mail atın. KCC oturum izniniz olmadan teknik olarak zaten dosyanızı başka bir ülkeye taşımaz yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsinler lütfen ama cut-off olduktan sonra ülke konsoloslukları üzerinden ilerlemek daha tercih edilebilir gibi duruyor.
-
@ogzylmz merhaba, mail formatınız yanlış olmuş ve bu sebepten bu maili almışsınız. Mail formatınızı değiştirip tekrar gönderin. Aşağıdaki formatı kullanarak 2 sefer doğru cevapları aldım. Kolay gelsin.
Name - Surname:
Date of Birth:
Case Number:Dear KCC Officer;
I am a selectee for DV-2023. Could you please give information about my case status?.
Thanks in advance
-
Dosya taşıma bireysel bir iş arkadaşlar, burada hangi konsolosluğa yazayım, mail içeriği ne olsun başlık ne olsun aa adamlar kabul etmedi gibi şeyler yazmayınız. Geçen sene oturumsuz dosya taşıyanların mülakat deneyimi tecrübelerini iyice okuyunuz. Kimse size şuraya mail atın dosya kabul ediyorlar demez. Bu sene kaç kişinin hangi ülkelere oturumsuz dosya taşıdığını bile bilmiyoruz çünkü bu bireysel bir iş. Defalarca yazıldı çizildi bir sürü konsolosluk var maddi imkanlarınıza vize müsaitliğine uyan, konsoloslukları deneyin.İsterse Case numberınız 35k olsun bu işin üstüne ciddi ciddi düşenler her zaman burada veya x ülkede mülakat alabilecek kişilerdir. Kimse size hazır beklediğiniz yerde bilgi paylaşmak zorunda değil.
-
@Mr-Yavuz teşekkür ederim :)
-
@ogzylmz yanlış taslakla cevap vermişler tekrar sorgulama maili atın
-
excell incelediğim 6000 case kadar olanlar içinde ,
10 hazirana kadar ds formunu yollayanları çağırmışlar. böyle bir sonuç çıkarmak yanlış mıdır sizce? -
Ankaradan biri 25000 ila 26000 arasinda mulakat almis
-
@volkan62 spesifik bir tarih olarak düşünmeyin 4. Tipe erken dönüp AV listesine girenler mülakat sayısına göre sırayla mülakata çağrıldı
-
evet bunu daha öncede yazmıştınız. excell e baktığımda hemen hemen herkese 4. tip, hatta 26k lardan bile var. benim mail 19 aralıkta 4.tip olmuş.
tabi haklı olarak insanlar her açıdan yorum yapıyor. Birisi tarih diyor başka biride farklı bir yorum yapıyor. Bekleyip göreceğiz -
@Emre-Kurtulmuş Sırayla derken cn'ye göre mi yani Emre Bey? Benim dosyam Kasım ayında 4. tipe dönmüştü. Atıyorum benden erken submitli cn 16 bin benden önce mülakat tarihi alabilir mi?
-
@kuzey hanginizin daha erken 4. Tipe dönüp listeye girdiğine bağlı bu, ben 4. Tipe döndüğümde henüz 6100 üstü açıklanmamıştı bültende o yüzden ben erken submitli 6100üstü numaralardan daha önce almış oldum
-
@Emre-Kurtulmuş Ben de 4. tipe döndüğümde 15 bin üstü açıklanmamıstı henüz. Bu 15 bin üstü benden önce mülakat alamaz mı demek oluyor? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
@kuzey eğer siz 4. Tip olduğunuzda henüz 15bin ve üzeri 4. Tipe dönmediyse siz AV listesine onlardan önce girmiş olacaksınız
-
Arkadaşlar aşağıdaki açıklama nedemek?
There are 15762 cases before and 2694 after you in the EU region. That yields approximately 34215 people before and 5848 after you. You are in 85th percentile. There's a significant risk you'll miss out.
-
Amerikaya gitmeyi ben unutayım en iyisi🥺
-
Bu mail konsolosluktan mı geldi size ?
-
@cumhur-kutlu Maalesef işler verilerdeki rakam ve sıralara göre ilerlemiyor. Dv2022 için istatistik sayfasının bana yazdığı
“There are 17420 cases before and 1596 after you in the EU region. That yields approximately 36640 people before and 3357 after you.”
Ayrıca açtığım dava nedeniyle konsoloslukta AV listesinin kaçıncı sırasında olduğumu da öğrenmiştim. En son 100’deydim benden önce bir dünya insan vardı fakat bir şekilde başka ülkeden aldım vizemi. Rakamlar vs. sizi yıldırmasın son ana kadar mücadele edip bir yolunu bulmaya bakın. Bizimle birlikte Barbados’a gelen herkese son ayda vize basıldı. Barbados’a gidip vizesini alanların Türkiye’deki ailelerine Ankara son 3 gün kala mülakat verdi ve vizeyi bastı.
Son ana kadar denemekte fayda var.
-
@Gökhan-Öz istatistik sayfasından buldum
-
@cumhur-kutlu bu dediğiniz sayfaya nereden bakabiliriz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum