F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@crazycells eşim trafik kazası geçirdi acil sağlık talebi nasıl oluyor hızlandırmak için büyükelçiliği mi aramamız gerekiyor bu bölümün numarasını bilen var mı lütfen acilll yazabilirmisiniz 😭😭😭😭
-
@yasmin982 çok çok geçmiş olsun. aşağıdaki sayfada bilgiler mevcut ancak u.s. citizens diyor. bir deneyin bence.
-
@yasmin982 Geçmiş olsun umarım ciddi bir sıkıntı yoktur. Hızlandırma talebi uscis kendi sitesinden yapılır ama sanırım durumunuzu ispat eden belgeler göndermeniz gerekiyor. Sağlık raporu vs gibi sadece beyanla olmuyor. Nasil yapıldığını tam bilmiyorum ama web sitesini biraz incelerseniz hızlandırma başvurusu yapmak için ayrı bir bölüm olması gerekiyordu hatırladığım kadarıyla. Tekrar çok geçmiş olsun 😔
-
@gembruce yasemin hanım şuan uscis aşamasında olduğu için konsolosluk ilgilenmeyebilir. Önce hızlandırma talep etmesi gerekir diye biliyorum uscisden. Ordan onay alması lazım.
-
@ecom acil seyahat gerekliliği durumunda direkt elçilik ya da konsolosluklar üzerinden göçmen olamayan bir tür vize ya da başka bir tür seyahat izni de alınabilir. elçilik/konsolosluktan sonuç alınamazsa konuyu bir vize danışmanı ya da avukatla konuşmakta fayda var. abd vatandaşı olan bir arkadaşım geçtiğimiz yıl benzer bir acil durumda kardeşine bir günde turistik vize aldı.
-
@gembruce anladım bilgi için teşekkürler umarım green cardlilarada aynı hak tanıniyordur yasemin hanım eşinin yanına gidebilir. Çok zor bir durum bu.
-
@ecom Allah razı olsun içime sığmıyor yanında olmak istiyorum😭 Ubere çıkmış gece ters yoldan gelmiş ışıkta vurmuş kafa kafaya çarpmışlar yolcularına birleyolmamış şükür onuda kurtarmış o feci kazada araba pert olmuş kırıkları var kolundan ameliyat olabilir demiş doktorlar kolunda parçalı kırık varmış.Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın Amîn🤲🏼🤲🏼🤲🏼uzakta olmak çok zor çok 😭😭😭
-
@gembruce zaten bunu düşündüm elçilik numarasını ondan sordum dahilisi oluyormu bilmiyorum numarayı Googleden buldum bilen vardır bekli diye.
-
@gembruce arkadaşınız samimi iseniz benim için sorabilirmisiniz özelden bana yazarsanız sevinirim forumu meşgul etmek istemiyorum.🤲🏼🤲🏼🤲🏼
-
@yasmin982 b1/b2 vizesine başvurun acil vize talebi oluşturun bakalım nolucak.. en fazla 160 dolar kaybedersiniz geçmiş olsun
-
@waterman ama budurum fx vize mi etkiler mi bu konuyla alakalı bilgim yok
-
@yasmin982, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@waterman ama budurum fx vize mi etkiler mi bu konuyla alakalı bilgim yok
Hayır göçmen olmayan vizeden red alsanız bile göçmenlik sürecinizi etkilemez
-
Ama onaylanırsa etkileniyor anladığım kadarıyla o zaman
-
@yasmin982 vatandaş olan arkadaşım kardeşine turistik vize çıkardı bir günde. turistik vize başvurusu kabul edilse de reddedilse de göçmenlik vizesini etkilemez diye biliyorum. göçmenlik başvurusu turistik vizeyi etkiler. sizdeki gibi çok ciddi bir durum olmadıkça reddedilir. henüz yapmadıysanız bir an önce verilen numaraları arayıp bilgi almanızda fayda var.
-
@yasmin982 Allah yardımcınız olsun. Umarım bir çıkar yol bulur biran önce gidebilirsiniz🙏
-
Merhabalar arkadaslar Ben esim icin simdi I-130A ve kendim icin I-130 doldurdum Simdi nasil bir yol izlemeliyim Cok tedirginim doldurup Gonderen arkadaslar size zahmet detayli bir sekilde nasil olacak bana yol gosterirseniz Cok sevinirim saygilar
-
@Servet-Demir, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhabalar arkadaslar Ben esim icin simdi I-130A ve kendim icin I-130 doldurdum Simdi nasil bir yol izlemeliyim Cok tedirginim doldurup Gonderen arkadaslar size zahmet detayli bir sekilde nasil olacak bana yol gosterirseniz Cok sevinirim saygilar
Konunun ilk iletisini inceleyin.
-
W waterman bu başlıktan bahsetti
-
Merhabalar,
13 Ocakta greencard görüşmesi için Ankara'ya konsolosluğa gittik ve AP'ye kaldım.
AP sürecim devam etmekte,
Kız arkadaşıma turist vizesi için başvuru yaptık ve haziran ayı için ona mülakat günü verildi. Bu yaz, kız arkadaşım Amerika'ya geldiğinde Amerika'da evlenmeyi planlıyoruz. Eğer amerikaya geldiğinde turist vizesi ile orada evlenirsek f2a vizesi için yeni bir işlem sürecine mi girmiş oluyoruz? Bu süreçte vize değişikliği süresi boyunca ülkede kalması ya da Türkiye ye dönmek mi gerekiyor?
F2A sürecinin oldukça uzun sürdüğünü anlıyoruz
Kısaca kız arkadaşımla evlendikten sonra turist vizesi yada vize değişikliğiyle tamamen Amerika'da kalmasını nasıl sağlarız?
Ya da AP sürecim devam ettiği için ve henüz vizemin basılmadığı için, kız arkadaşımla evlensek ds260 a onu da ekleyebilir miyim? -
@CErlik merhaba bu başlığın ilk iletisinde ve paylaşılan deneyimlerde aradığınız cevapları bulabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak?_=1677426857547
Ama eğer bir ihtimal bile varsa eşinizi gitmeden dosyanıza ekletip birlikte gitmeniz için onu zorlayın diğeri her türlü daha uzun yorucu ve masraflı. Bilgim yok bu konuda ama sayın @crazycells daha net bilgiler verebilir kendisine sormanızıda tavsiye ederim. -
@CErlik, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhabalar,
13 Ocakta greencard görüşmesi için Ankara'ya konsolosluğa gittik ve AP'ye kaldım.
AP sürecim devam etmekte,
Kız arkadaşıma turist vizesi için başvuru yaptık ve haziran ayı için ona mülakat günü verildi. Bu yaz, kız arkadaşım Amerika'ya geldiğinde Amerika'da evlenmeyi planlıyoruz. Eğer amerikaya geldiğinde turist vizesi ile orada evlenirsek f2a vizesi için yeni bir işlem sürecine mi girmiş oluyoruz? Bu süreçte vize değişikliği süresi boyunca ülkede kalması ya da Türkiye ye dönmek mi gerekiyor?
F2A sürecinin oldukça uzun sürdüğünü anlıyoruz
Kısaca kız arkadaşımla evlendikten sonra turist vizesi yada vize değişikliğiyle tamamen Amerika'da kalmasını nasıl sağlarız?
Ya da AP sürecim devam ettiği için ve henüz vizemin basılmadığı için, kız arkadaşımla evlensek ds260 a onu da ekleyebilir miyim?Turist vizesini alıp orda evlenmek için herhangi bi aksiyona girmeyin. AP süreciniz bitince konsolosluğa evlilik cüzdanınızı pasaporta basılı vizenizin fotoğrafını göndererek eşiniz için vize talep edin. Muhtemelen dosyanıza eşinizi de ekleyerek vizesini basacaklardır. Eğer evlilik niyetiniz ciddiyse en kısa sürede evlenip bu işlemleri yapabilirsiniz. Burdaki en önemli detay sizin eşinizin vizesi basılmadan ABD’ye girmemeniz olacaktır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
59
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum