Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @yenihayaletadam valla baglanamıyorum. 100mb hız var burada.
    ekşinin serverları abdde bu arada.

    Lakin vardir bir bit yeniği.


  • Istediginiz gibi algilayin yada isimledirin, sansur uygulanmaya basladi artik. Deprem ile basa gelenler gene depremle gidecek. Masum halk her defasinda aciyi ceken taraf olacak.


  • @sigmoidalmammal üzücü çok üzücü. Bunca yıl bu halkın parasını ye iş yerlerine çök İlk depremde hemen erişim yasağı. Helal olsun ya cidden helal olsun. Bu orada ki bir çok insanın ölmesinden sorumlusu değil mi? Evet ne kadar asılsız haberler de olsa bir çoğu da gerçek haberler. Aslında kapatılması gereken şeyler TV ler. Haber kanalları. Sanki DEVLET HER YERE ULAŞMIŞ DA HER ŞEY YOLUNDA GİBİ HABER YAPIYORLAR. Bu ülkenin hali düzelecek mi acaba. Birisi de gelip bizim önceliğimiz milletimiz diyecek mi acaba merak içerisinde beklemekteyim.


  • @yenihayaletadam sanırım daha çok beklemeye devam edeceğim 😥😢

  • ⭐⭐⭐

    @charon az önce ekşi nin sahiplerinden biri cüneyt özdemir in youtube canlı yayınına baglandı, sansür olmadığını teknik bir sorun olduğunu çözmek üzere olduklarını söylediler. Serverları sordular özellikle tüm servler Türkiyedeymiş zaten yurtdışında da olsa twitter da gördüğünüz üzere çok bir anlam ifade etmez devlet sansür uygularsa dedi


  • Buyuk bir algi yonetimi yapiyorlar. Herseyin ustesinden geliyoruz demek istiyorlar. Yardimlari bile AFAD haricinde bolgeye almamaya calisiyorlar.

    Deprem bolgesindeki gerceklerin ve acizliklerinin ortaya cikmasini engellemek icin internet uzerinden iletisimi engellemeye calisiyorlar.

    Elon Musk tweet atti. Starlink hizmete hazir ama TC hukumeti onay vermiyor diye.

    Hersey gosteriyor ki buyuk bir kasit var. Insanlarin hayatlari ile oynuyorlar.


  • @sigmoidalmammal zannetmem. soma'yi unutmayın.


  • ....boyle haberlere televizyonda bakamiyorum,icim fena oluyor,dunmu evvelsi gunmu bir kanali actim,devlet bahceli deprem hakkinda konusuyor,adam gecmisteki turk kahramanlardan bahsedip bayagi siyaset yapiyor allah belani versin deyip kanali kapattim,millet can derdinde boyle bunamis liderler hala siyasi propaganda pesindeler....
    ...canakkale deniz askeri hastanesinde askerlik yapiyordum 50-60 kisilik tek katli bir kogusumuz vardi,adamlar uzun binaya sadece tek kapi yapmislar,ikili ranzalar var,bir gece yarisiydi biri deprem oluyor diye bagirdi,don gomlek her kes kapiya kosuyor,bende ranzadan atladim, ranza kosebent demir bas parmagimi demire vurup yaraladim,allahtanki zelzele buyuk degildi,ama ogrendigim sey, boyle durumda insanlarin nasil panik olduguydu. tabiki cok siddetli depremlerde insanlar gece yarisi ise yerlerinden bile kimildiyamiyorlar.

    ..2014 yilinda turkiye tatilimde izmire gitmistim bir kac gunde izmiri gormek,otelimizden eski fuara dogru hatunla yuruyorum.dar bir cadde,bir anda dukkan onundeki gozluk rafi sallanlanmaya basladi,her kes deprem oluyor dedi,kucuk bir depremdi,caddede saga sola bakiyorum butun binalar dort kattan yuksek,yani bina yikilsa sokakta yuruyen insan bile enkaz altinda kalacak...

    ..benim bayan yegenim esiyle beraber babasinin evinin arka bahcesine 60 metrekarelik bir daire yaptirdi,daha dogrusu ustalar bulup kendi yaptilar diyelim....plan cikti daha isin temelinden itibaren inspector deriz belediyenin uzmanlari incelemeye basladilar, belediye bu isi ozel sirkete vermis,her asamada bir inspector gelip bakiyor, yalnis bir sey varsa duzeltin diyor yada boyle olmaz,bir gun biraderin damadi nerdeyse inspectorun bogazina sarilacakmis, adam kucuk bir hata bulmus hayir boyle olmaz diyor......60 metrekarelik bir granny flat icin kac defa inspector geldi allah bilir,adamlar hic bir seyi sansa birakmiyorlar...turkiyede bir kac defa kat betonu atilirken gordum, kum gelmis cakil gelmis, insaat iscileri yolun ortasinda kurek kurek karistiriyorlar kimi su dokuyor kimi kum cakil atiyor,betonu ne inceleyen var ne soran var,beton ne kadar saglamdir allah bilir.


  • @sir-altan Abi biz birkac yil once evin arkasina deck yaptirdik. Tam 3 defa county'den inspector geldi, olcum yapti, resim cekti, rapor hazirladi. Ilki temel atarken, ikincisi ayaklar yapilinca ve sonuncusu da is tamamlaninca. Bu sadece bir deck. Yani bildigin balkon...


  • bundan dolayı twitter ın kapatıldığı söylenip paylaşılmış ama tabiki bilemiyorum


  • malesef bir de böyle bir durum var 😞


  • ABD ucak gemisi George Bush, deprem kurtarma faaliyetlerine yardimci olmak amaciyla Turkiye'ye dogru yola cikti.


  • @sir-altan haberler de gördüğümüz en en en iyi hali asıl oraya gidip görmek gerekiyor. Benim arkadaşım vardı orada resimler atıyor da gerçekten TV ile alakası yok. TV tutturmuş iki üç yer oo süper gidiyor çalışmalar falan diyorlar.


  • @Selly olay ne ? Ben anlamadım..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @vikki_yaan, içinde söyledi: 6 Şubat 2023 Gaziantep - Kahramanmaraş Depremi

    @Selly olay ne ? Ben anlamadım..

    Depremzedelerin Ulastirma bakanina tepkisi ve bakanin kacisi...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    deprem bölgesinde olanlar yada yakınları olanlar bu bilgiyi yayabilir misiniz

    Türk Eczacılar birliği tırları Hataya giriş yapmıştır. İlaç ihtiyacı olanlar telefon ile ulaşabilir. Ecz. Aysel özgür 05442092490 Türk Eczacılar Birliğinin Seyyar eczanesi Kahramanmaraş Yörük Selim devlet hastanesi otoparkına kurulmuştur. Buralarda ilaç çok ve ücretsizdir.

  • ⭐⭐⭐

    Ne söylenebilir bilmiyorum ama çaresiz ve çok üzgünüz. Barınma ve yeme içme konusunda sıkıntı yaşayanlar varsa bana yazın lütfen yönlendirmeye çalışacağım.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    deprem bölgesinde olupta diğer aile yakınları ya da akrabalarından haber alamayanlar enabız sistemine e devlet şifresi ile giriş yapıyorsunuz. Daha sonra profil resmin sağında ki başlığa tıklayınca tüm birinci derece akrabaların hakkında bilgi alabilirsin

    11.jpg


  • devlete,hükümete falan bel bağlamayın. Şu an ülkede devlet yok. Belediyeler, vatandaş vs. kendi imkanlarıyla birbirlerine yardım ediyorlar.
    şaka gibi ama böyle. Afrikadaki kabile devletlerinde bile olmayacak şeyler.

  • ⭐⭐⭐⭐

    Screenshot_20230209-221118_Instagram.jpg

    Böyle bir bilgi var ailesini rahatlıkla aramak isteyen arkadaşlara duyurulur...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

111
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum