[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
sağlık raporu için randevu alacağım, greencard için başvuru kategorisinde diversity mi seçmeliyim immigrant mı?
-
Merhaba,
Konsolosluktan biraz önce bir mail aldık ve içerisinde hazırlamamız gereken belgeler, görüşme tarihi vs gibi detaylar yer alıyor. Belgeler içinde şöyle bir cümle dikkatimizi çekti:
high scool or university diploma(original and english translation with copy)
Burada Original and English diyor. Fakat üniversite diplomamız Türkçe. Diplomayı İngilizce'ye de çevirtmemize gerek var mı yoksa dikkate almayabilir miyiz bu cümleyi?
-
-
@necatiarslan Bu, son haftada yapılacak bir iş değil. Aylar önceden planlayarak yapılabilir ancak. Yeni aşı yaptırmış olursanız tahlilleriniz yanlış çıkacak ve muayene iptal edilebilir. Bence hiç karıştırmayın.
Ayrıca Ungan'lar her durumda en az 1-2 aşı yapıyor. Aşıdan kaçmak mümkün değil maalesef.
-
@met Türkiye dışında eğitim almış olanlar olabileceği için bu şekilde yazıyor. Türkçe belgelerin çevirisine gerek yok.
-
@met numarnız 4400'den büyük mü küçük mü?
yani sormak istediğim mülakatınız tarihiniz kasım mı yoksa aralık mı? -
@necatiarslan DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Arkadaşlar,
Haftaya Cuma Sağlık muayenem var.
Orada yapılan aşıları, daha az ödemek için, öncesinde yaptırıp orada yaptırmayan var mı ?Var sa bu aşılar nelerdir ?
Saglik muayenesinden onceki 30 gun icinde asi yaptirmamalisiniz.
-
@dearosemary DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
sağlık raporu için randevu alacağım, greencard için başvuru kategorisinde diversity mi seçmeliyim immigrant mı?
diversity var onu secmelisiniz, kategorinizin ismi bu.
-
@met DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba,
Konsolosluktan biraz önce bir mail aldık ve içerisinde hazırlamamız gereken belgeler, görüşme tarihi vs gibi detaylar yer alıyor. Belgeler içinde şöyle bir cümle dikkatimizi çekti:
high scool or university diploma(original and english translation with copy)
Burada Original and English diyor. Fakat üniversite diplomamız Türkçe. Diplomayı İngilizce'ye de çevirtmemize gerek var mı yoksa dikkate almayabilir miyiz bu cümleyi?
tercumeye gerek yok.
-
@crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@dearosemary DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
diversity var onu secmelisiniz, kategorinizin ismi bu.
bir de intended US address belli değil tanıdığımız birinin adresi var onu yazsak olur mu?
-
mumkun yazabilirsiniz , ssn ve green cardınız o adrese gelecektir. isterseniz gidince uscis e ugrayıp adresinizi guncellersiniz , istediğiniz adrese gelir
-
@knnrn @crazycells Teşekkür ederim bilgilendirme için.
@aytac59 Kasım'da görüşme.
-
@sash sağlık raporu randevusunda istenilmiş bu intended US address bilgisi ne alaka anlam veremedim
-
@met DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@aytac59 Kasım'da görüşme.
Lütfen merakımı maruz görün , bugünlerde biz de mail bekliyoruz 🧐
o zaman bu almış olduğunuz 2. mail doğrumu? yani kasım da olacak mülakatınızı yeni öğrenmiyorsunuz değil mi? -
Biz de mail bekliyoruz 5 binler olarak😁 ama sanirim onumuzdeki ay gelicek.tam cozemedim o kismi. Kesin aralikta mi mulakata alinicaz? @aytac59
-
@helsinki benim bildiğim bu ay sonuna kadar bir mail gelmesi gerektiği ama bu mailde mülakat tarihi değil, dvlottary sayfasında bir değişilik olduğu yazıyormuş...🤔
Hal böyle olunca günde 9545848613515 kez mail ve dvlottary sayfasını kontrol ediyorum :DD -
-
Merhaba, Yaşayan topluma yük olmama şartında 3 seçenek verilmiş. Mevcut para/mal varlığı, Amerika'da sponsor ve gitmeden iş bulma.
Daha önce gitmeden iş bulma seçeneğini kullanan veya bilgisi olan var mı? İş mektubunun noter onaylı olmasını istiyor. Bu şarta gerçekten bakıyorlar mı?Case Number: 2019EU00003xxx
Ds-260 Submit: 17.05.2018
Sağlık Kontrolü: 15.10.2018
Vize Mülakatı: 02.11.2018
Vize Onayı:
Pasaport Teslimi:
ABD'ye İlk Giriş: -
O zaman soyle: bu ay sonu 1 mail. Heralde kasim basinda 1 mail.aralik ilk 2 haftasi icinde gorusme gibi... hadi hayirlisi hepimiz icin.guzel gunler olsun isallah
-
arkadaşlar bu ikinci mail ne oluyor tam anlayamadım bana bir mail geldi o da mülakat tarihinize bakın diye bir mail başka birşey gelicek miydi ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum