DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@gözde DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@tanti altın günü derken ? :)
takılıyorum :)
-
@tanti farkettim ;)ama geri adım atmanda iyi olmuş :))
-
@tanti farkettim ;)ama geri adım atmanda iyi olmuş :))
ahahah tadımız kaçmasın diye :)
-
@tanti hahahaha bir kere kaçtı gördün ne lanetim bulaşmıyorsun şimdi :))))
-
@tanti hahahaha bir kere kaçtı gördün ne lanetim bulaşmıyorsun şimdi :))))
evet pislik olduğun doğru ama bırak biz seni övelim :)))
-
@tanti :))))))
-
@gözde Kesinlikle öyle olmadığını biliyorum :)
-
Forumda ve facebook grubunda sorulan bazı sorulara bakıyorum da ne kadar okumaktan aciz bir milletiz biz. Aynı soru 500 kere sorulmuş bir yola çıkıyorsun bir amacın peşinden gidiyorsun biraz zaman ayır ve oku araştır ayıptır .
-
Kesinlikle katılıyorum. Oraya yazacağı uzun bir cümle yerine forumda, facebook grupta yada google da bile aratsa bir sürü sonuç bulabilirken hep armut piş ağzıma düş.
-
@gözde aynen katılıyorum, bazen 50 kere yazılmış aç oku demek geliyor içimdende neyse diyorum..
-
işte okumadığımız,hazırcı olduğumuz için geri kalmış bir ülkeyiz.oysaki % 90 küsürü müslüman olan ve inandıkları kutsal kitabın ilk emri "oku" iken kimse bırak normal kitap okumayı kuran'ın Türkçesinden haberi yok.aman ne halleri varsa görsünler.cahilliklerinde boğulsunlar.ben artık böyle cahilce yada hazırcı soru soranlara cevap bile vermiyorum.cevap almasınlarki araştırmayı öğrensinler.
-
Bu yıl ki Green Card çekilişi ne zaman olacak? diye sorarmışım bu kadar lafın ardından :)
-
@sefer-çavuş DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
Bu yıl ki Green Card çekilişi ne zaman olacak? diye sorarmışım bu kadar lafın ardından :)
😅 eyvah...
-
Başvurmayı düşünen arkadaşlar umarım son günlere bırakmıyorlardır :) Nolur nolmaz yani..
-
@entelman DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
Başvurmayı düşünen arkadaşlar umarım son günlere bırakmıyorlardır :) Nolur nolmaz yani..
Son güne biraktim daha fotograf bile celmedik ☺️
-
@entelman DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
bence de riskli yarın başvururum
-
@tanti @entelman nasil bir risk olabilir beni strese soktunuz simdi 😂😂😂 bana belirledikleri tarihten erken bitiremezler gibi geliyor @crazycells olabilir mi boyle birsey
-
@tanti @entelman nasil bir risk olabilir beni strese soktunuz simdi 😂😂😂 bana belirledikleri tarihten erken bitiremezler gibi geliyor @crazycells olabilir mi boyle birsey
yok, oyle bir sey olmaz tabii :)
ama sistemde yogunluk olur gecikme yasanir, internette sorun cikar veya kesilir, acil bir durum cikar son gun ve bakamazsiniz vs. boyle durumlari da dusunmek lazim :)
-
@crazycells DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
yok, oyle bir sey olmaz tabii :)
ama sistemde yogunluk olur gecikme yasanir, internette sorun cikar veya kesilir, acil bir durum cikar son gun ve bakamazsiniz vs. boyle durumlari da dusunmek lazim :)
Süre bitmeden 1-2 gun once yaparim o zaman tesekkur ederim @crazycells
-
Başvuru sayısı tüm dünya genelinde oranını katlayabilir, kusura bakmayın kapatıyoruz bu seferlik yeter diyebilirler. Olamaz mı ya olursa? 🙄😂 Bundan önceki hiç bir çekilişte olmaması bu sefer olmayacağı anlamına gelmez. Bana da bir saçma geldi yazdıklarım ama bence risk kategorisine girer yani zorlasak 😂
Zaten çıkacaksa çıkar ha başı ha sonu 🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum