Amerika'ya gitme sebepleriniz ?
-
16.5 açıklayıp sonrasında mı 25 % oldu anlamadım :)
-
@denizci10 tabi ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar 😂 sinirden gülüyorum artık😅
-
@AE123 refah payı verdi sayın cumhurbaşkanımız…
-
@AE123 aynen öyle
-
@dytmelek, içinde söyledi: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?
@AE123 refah payı verdi sayın cumhurbaşkanımız…
Subat ayina kadar gelecek olan zamlarla, hic maas zammi almamis gibi olur zaten. Simdilik tadini cikartsinlar!!
-
@MySea şuan bile zam almış hissettirmiyor bence 😅
-
abd ye gitmek istemem sebebim nedir ? çok basit para tabiki ,gren card lı arkadaşım var üniversiteden , onu aradım kardeşim geleyimmi dedim green card çıktı bu yaştan sonra macera olmasın bana doğru söyle dedim, abi sen manyakmısın dedi Allahın sevdiği kuluymuşsun buraya insanlar göçmen geliyor 10 bin dolar para ödeyerek dedi hiç bir hakkı yok , dedim para varmı ? çalışırsan var dedi ben günlük 250 usd yapıyorum dedi uberden , benim iş biraz sıkıntılı geç gönderdim sd 260 ı bakalım ne olacak görücez hep birlikte
-
Çeşitlilik ve farklılığı sindirebilmiş bir kıtadır. Pozitiflik ve hoşgörü, Amerika'ya yerleşmek için geçerli sebeplerden biridir.
-
amerikada haydutluk eskiyalik cok ama diger yandan demokrasi ve ozgurluk var,guvenlik gucleri cumhur baskaninin evini arayabiliyorlar.
-
@Sadullah-Baçin bu konudan bağımsız numaran current olunca, diğer ülke konsolosluklarıyla iletişime geçmeye başla ve DV2022 mülakat deneyimlerinde bu tarz deneyimi olan arkadaşların deneyimlerini nasıl yaptıklarını oku, ayrıca telegram grubunda arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır imkansız diye birşey yok geçen sene @gucarslan sağolsun tüm foruma bu konuda ders niteliğinde yardımcı oldu.
-
@sir-altan TR de de aradilar ama ariyanlarin sonu ACI oldu
-
Turkiede butun universite leri kapatsınlar, degnekcilik, ketum çakallik, örtbas, haklıyı haksız cıkarma, uzerine master doktora açsınlar, fen fakültelerinede gerek yok nede olsa kurye oluyorlar, hayasızlık anabilim dali açsınlar. Amerikada da hepsi var ama halkın default settingslerindeki şuursal aydınlık ve ronesance gecmişi hepsini alaşşagı ediyor
-
İki sene once okulun sporsalonuna ucret siz biçimde arabayla haftada 3 gidip gun boyu kafa dagitiyordum. Şimdi ekonomim yetmiyor. Kendimi saldim. Gotgobek birbirine girdi dede oldum 32 yasında. Sirf bu bile bir sebeptir. Abdye gitmekte enbüyük motivasyon paradır. Teke yoresinde daglarda salda golunde vb ev arsa almayi dusunerek calişir im orda , sifir lux arabalar için değil.
-
İfade ozgurlugu.
Nitekim eksi sozluk kapanmistir, az once. Turk insani olarak boyleyiz:

-
@celica Ortadoguda siradan bir gun
-
daha geçen gün ekşinin kurucuarından ve ortaklarından biri cüneyt Özdemir in canlı yayınını katılmıştı ve devlet politikalarına uygun içeriklerimiz ve başlıklarımız kapatılacak olsak bilgimiz olurdu falan filan dedi 1 hafta geçmeden bu sefer hakkaten kapatmışlar. Yaşasın ifade özgürlüğü.
-
@celica 😢😢😢 ifade özgürlüğü mü o da neydi unuttuk😒
-
@ismailayaz coğrafya kaderdir sözünü o kadar hissederek yaşıyoruz ki bu ara ne yazacağını bile bilemiyor insan
-
Ülke adeta kabusa döndü. Artık ortadoğu ülkesi bile diyemiyorum. Hızla geri vites ilerliyoruz. Çevremde öyle insanlar varki bu kadar aptal olamaz evrim ters ilerliyor adeta. Geçen yıl birkaçkez avrupa seyahati yaptım. Gerçektende bilmemek mutlulukmuş. Şu an hiç buralarda yaşayasım yok. Neyse bir şekilde abd olmasada çocukları avrupaya atmanın yollarına bakıyorum. Bizim hayat gitti ama onlarınkini bu yobazların içinde harcatmayacağım.
-
Yıllardır düşüncem aynı değişmedi. Gitmem lazım bu şehirden...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum