[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@harvard Tebrikler. Yeni hayatınızda mutluluklar. Şans sizinle olsun.
-
@Kutay-Kutun tebrikler yeni hayatınızda başarılar
-
@tpekgil54 Tebrikler yeni yaşamınızda bol şanslar
-
@harvard Zorlu bir mülakatın altından kalkmışsınız, irlanda genelde biraz zorluyor mülakatta gördüğümüz kadarıyla. Vizeniz hayırlı olsun
-
@tpekgil54 tebrikler vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşamınızda başarılar dilerim
-
@harvard ileride bu günlerdeki gerilimleri gülerek hatırladığınız güzel bir yaşamınız olur umarım. Vizeniz hayırlı olsun
-
@harvard Kadın resmen germiş ortalığı. Bunun için uğraşmış sanki. Neyse hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@tpekgil54 Şöyle sakin geçen ve mutlu son ile biten mülakatlar yaşamak bizlere de hayırlısıyla nasip olsun inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun. Yeni hayatınızda başarılar dilerim. -
@tpekgil54 vizeniz hayırlı olsun, abd'deki hayatınızda mutluluk ve huzur diliyorum.
yolunuz açık olsun.. -
@harvard deneyiminizi aktardığınız için teşekkürler.
vizeniz hayırlı olsun, abd'deki hayatınızda mutluluklar dilerim. -
@tpekgil54 hayirli olsun yeni hayatinizda basarilar :)
-
@tpekgil54 Tebikler, yolunuz acik olsun.
-
Bu ileti silindi! -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@harvard deneyiminizi aktardığınız için teşekkürler.
vizeniz hayırlı olsun, abd'deki hayatınızda mutluluklar dilerim.@gucarslan tesekkur ederim🙏
-
20 Ocak Saat 8 deki mülakatım için Ankaraya 19 Ocak perşembe günü gittim. Gittiğim gün Unganlar dan sağlık raporumu aldım. Ankara da Green park otelde konakladım. Konsolosluğa yürüyerek 15 dk mesafede. 20 ocak sabahı tüm eşyalarımı otelde bırakarak, yanıma sadece mülakat evraklarını aldım ve saat 07.25 de konsolosluğun önündeydim. Saat 8 e doğru sıraya geçtim. Güvenlik kontrolünden geçtikten sonra mülakatın gerçekleşeceği binaya geçtim. Binaya girince bankodaki hanımefendi benden pasaportumu istedi ve okumam için bir kağıt verdi. Sonrasında pasaportumu alıp ödeme yapmak için sıraya girdim. Ödemeyi yaptıktan sonra sıra numarası aldım ve evrak teslimi için beklemeye başladım. Sıra bana geldiğinde istedikleri evrakları teslim ettim ve yine aynı numara ile mülakat sıramın gelmesini bekledim. Yaklaşık 2 saatlik bekleyişin ardından sıra numaram yandı ve mülakata başladım. Görüşme aşağıdaki şekilde gerçekleşti.
B: Ben
K: KonsolosB : Merhaba
K: Merhaba
K: Sağ elinizi kaldırıp söyleyeceklerinizin doğru olduğuna yemin eder misiniz ?
B: Yemin ederim
K: Amerikada nereye gideceksiniz ?
B: Ohio
K: Hangi şehire ?
B: Cleveland
K: Orada tanıdığınız var mı ?
B: Evet babamın kuzenin oğlu orada yaşıyor onun yanına gideceğim.
K: Babanızın kuzeni ile daha önce tanıştınız mı ?
B: Evet
K: En son ne zaman gördünüz ?
B: 1-2 yıl önce
K: Burada ne iş yapıyorsunuz ?
B: Bir firma da ihracat satış müdürü olarak çalışıyorum.
K: Amerikada ne iş yapacaksınız ?
B: Öncelikle hizmet sektöründe çalışacağım, aynı zaman da satış alanında iş arayacağım
K: İngilizce biliyor musunuz ? (Bundan sonrakileri İngilizce olarak konuştuk.)
B : Evet
K: Nerede öğrendiniz ?
B: Lise de ve sonrasında Londraya dil okuluna gittim.
K: Peki vizenizi onaylıyorum 1 hafta içinde PTT ile elinize ulaşır.
B: Teşekkür ederim, iyi çalışmalarBen hem USD hem de TL hesap dökümü götürdüm ama gelir ile ilgili herhangi bir soru sorulmadı.
Bu arada bugün PTT den kargo mesajı aldım.
Emeği geçen ,yardım eden herkese çok teşekkür ederim.
Umarım çekilişi kazanan herkes vizesini bir an önce alır. -
@MSK8827 Tebrikler vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda bol şanslar
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim :)
-
@MSK8827 tebrikler,yeni hayatınızda mutluluklar dilerim
-
@MSK8827 Tebrikler vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşamınızda mutluluklar diliyorum. Mümkünatı varsa miktar olarak ne kadar gösterdiniz ve bu Mevla kaç kişi için
-
@MSK8827 Tebrik ederim. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum