Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

• @nnur, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

greencard sürecini bekliyorken (bana çıktı ve mülakat tarihimi bekliyorum) geçen sene lottery sonuçları açıklanmadan vize başvurusunda da bulunmuştum mülakat tarihini 2023 ocak ayına verdiler haftaya çarşamba mülakatım var.
    tıp fakültesi 1. sınıf öğrencisiyim ve turist vizesi başvurusunda bulunmuştum amerikaya gitmeyi çok istiyorum mülakatın olumlu sonuçlanması adına tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi niyet mektubundan bahsedilmiş bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Eger notlariniz iyiyse kesinlikle transcript'inizi yaninizda goturun, basarili bir ogrenci olmaniz okulu yarida birakmayacaginizi ve ABD'den geri doneceginizi gosteren onemli bir neden... Bol sanslar.

• @melihguney, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@ibrahimasar GC çıkması negatif bir etki de oluşturabilir. Bununla alakalı şöyle bir yorum duymuştum. GC'ye başvurmanız göçmenlik niyetinizin olduğunu gösteriyor. GC'de mülakat aşamasında Amerika'ya gidişiniz kesinleşmediği için de GC negatif bir etki yaratabilmektedir.

Tabii bu tamamen duyumsal bir şey.

evet, bu dediginiz dogru ama genelde hala okuyan ogrenciler icin durum biraz daha farkli. Okuldan mezun olmasi icin geri doneceginize konsolosu ikna edebilirseniz genelde aliyorsunuz turist vizesini. Sizin genel amaciniz gocmenlik olsa da, onemli olan B1/B2 vizesiyle yapacaginiz seyahatin amaci... Yani konsolos, turist vizesinin amacina uygun kullanilmasini istiyor, eger bu vizeyi alip ABD'de kalmayacaksaniz vizeyi alabiliyorsunuz.

• @Wonderland, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Herkese merhaba.Aylardır bu forumun takipçisiyim.Aradığım bütün sorulara net cevaplar buldum.Yardımcı olan,desteklerini esirgemeyen forumda ki tüm paylaşımcılara öncelikle teşekkür etmek isterim.18 Kasım Cuma günü / Ankara / B2 mülakatımız vardı.Diğer arkadaşlara örnek amaçlı paylaşmak isterim.Ben(43)evliyim,kızım(21) üniversite 3.sınıf öğrenci ve diğer kızım (12) öğrenci ile birlikte Ankara Büyükelçiliğe giriş yaptık.12 yaşında ki kızım bahçede kaldı hem çanta ve telefonları ona bıraktık.14 yaş altının mülakata girme zorunluluğu yoktu çünkü.Diğer 21 yaşında ki kızımla güvenlik kontrollerinden geçip içeri girdik.Ds 160 formumuzu güncelleme yapmıştık.Çıktısını aldığımız yeni formu orada bulunan görevlilere verdik ve onlar güncel formu yenilediler.Sıra numarası alıp sıramızın gelmesini bekledik.Çok kalabalıktı.Hatta içimden bu ne herkes Amerikaya mı gitmeye çalışıyor diye geçirdim.Bizden önce ki mülakatları gözlemledim ve herkese aynı soruları sormadıklarını anladım.Yalnız dikkatimi çeken vize başvurusunda bulunan kişilerin nedense giyimine özen göstermemiş olması ve özgüvensiz oluşları oldu.Özgüvensiz,sanki bütün hayatı bu vizeye bağlıymış gibi,sorulan sorulara kelime kalabalığıyla,sözlerini uzatarak cevap verenlerin vizesi onaylanmadı.Orada bulunduğum süre içerisinde onay ve red oranları %50 yarı yarıyaydı diyebilirim.Bizim vizemiz onaylandı.Mülakatımız 5 dk. sürdü.Hiç bir evrak istenmedi bizden.Ben ısrarla davetiyemizi gösterdim.
    Sorular:
    Neden gidiyorsunuz?
    Cvp: Turistik ve arkadaş ziyareti
    Ne kadar kalacaksınız?
    Cvp:15 gün
    Eşiniz neden gelmiyor?
    Cvp:Kendi işyeri olduğu için kapatıp gelemiyor.
    Arkadaşınızla nereden tanışıyorsunuz?
    Cvp:İzmir Alsancakta komşumdu ve çok eski arkadaşız.Birbirimizi özledik.
    Bu kadardı başka hiç bir soru sorulmadı.Sürekli ekrana baktı.
    Vizeniz onaylandı dedi görevli,teşekkür ettik.Pasaportlarımızı aldı ve ayrıldık oradan.
    Hiç heyecan yapmadık açıkçası.Rahat davrandık.Özgüvenli ve abartmadan şık giyimliydik.Bilginize…Sevgilerimizle

tebrikler, iyi yolculuklar :)

• @archix, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba. 4 Ocak'da vize randevum var. Bir kaç sorum olacak daha önce yanıtlarını okudum fakat emin olmak istiyorum. Öncelikle 8.15'de Ankara'da gireceğim. DS160 formunu tekrardan yazmak zorunda kaldım çünkü yapacağım seyahatin bilgileri netleşti ve bunun sonucunda bazı bilgileri güncellemem gerekti.

1- Güncellemiş olduğum DS160 formunu nereye teslim etmem gerekecek ve güncellenmesi için ekstra bir şey söylememe gerek var mı?

2- Yeni yaptığım DS160 formunda "Purpose of Trip to the U.S." kısmına "TEMP. BUSINESS PLEASURE VISITOR(B)" seçtim. Daha sonrasında ise B1/B2 yerine aceleyle "TOURISM/MEDICAL TREATMENT(B2) seçmişim. Çok büyük bir sorun mudur? DS160'u tekrardan doldurmalı mıyım?

1. Giriste DS-160'in son sayfasindaki barkodlu kismi vermeniz yeterlidir, sormadiklari surece aciklama yapmaniza gerek yok.

2. Bu, cok ciddi bir sorun degil; emin degilseniz B1/B2 secenebilirsiniz. Cekinceniz varsa mulakat sirasinda konsolosluga durumu bildirebilirsiniz veya yeniden DS-160 formu doldurabilirsiniz.

• öncelikle çok teşekkür ederim. son bir sorum daha var. ben nisan ayının ortasını girmiştim ds160 formuna ama randevuyu erkene aldıkları için (9 şubat) eğer onay verirse şubat ayında gitmeyi planlıyorum. onaylarsa vize direk o tarihten itibaren geçerli oluyor mu? yoksa girdiğim tarihlerde mi başlar?

• @uzaysan, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@charlotte, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@waterman @historian @uzaysan anlıyorum, teşekkürler.

Bu nasil oldu ya? Mesajima yanit verilmis gibi ama benim mesajimdan once atilmis mesaj. Duzenleme gecmisi de yok.

yeni uyelerin ileti kuyrugunda bekleyen iletileri editlenebiliyor. :thumbs_up: gecikmeli onaylaninca bu sekilde gorunmus.

• @aeemin, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Arkadaşlar herkese merhaba, ben AP süreci sonunda vize aldım ama süreç gerek randevu tarihi olmaması gerek AP'ye kalmam vs. ile 2022 Mayıstan 2022 Aralık ayına kadar sürdü, şimdi benim eşim de benle ABD'ye gelmek istiyor. Eşim Mısır vatandaşı ve burada 3 yıllık ikamet izni var ve 6 aylık bir kızımız var bu gezimiz için onu yanımızda götürmeyeceğiz.

1. Sorum Eşimin ABD ye turist vizesiyle gitmiş ve 20 yıldır orda olan ABD vatandaşı kuzeni var ancak onu ziyaret edemeyeceğiz zira ben Seattle şehrine gideceğim o New Jersey taraflarındaymış (bizle adresini paylaşmadı bizde çok istemedik açıkcası) bu olumsuz bir durum oluşturur mu?
    2. Eşimin kuzenine 2024 yazında 15 günlüğüne gidebiliriz çünkü kızımız büyümüş olacak bu durumu belirtmek gerekir mi?
    3. Eşimin pasaportunda isim kısmı var sadece ve ADI-BABASININ ADI-DEDESININ ADI-DEDESININ BABASININ ADI-SOYADI şeklinde ve Türk ikametinde soyadı hariç hepsi adı kısmına sadece soyadı da soyadı kısmına yazıldı ABD nin uygulaması bu şekilde midir?
      Şimdiden teşekkürler.

Vizeniz icin tebrikler.

1. hayir, tam tersi bence, ABD'de akraba olmamasi ve ona gitmemeniz cok daha iyi olur.

2. hayir, bence hic karistirmayin.

3. Turkiye'deki belge gibi yazin, ABD'de "soyadi" uygulamasi var, daha anlamli olur...

• @melihguney, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Konsolosluğun sayfasında yatırılan vize ücretlerinin 365 gün geçerli olduğu yazıyor. Fakat bugün itibariyle sadece 3 gün boş randevu tarihi mevcut. Muhtemelen hafta içinde önümüzdeki 1 senelik randevular kapalı olacak. Yalnız sorun şu ki bunu parayı ödemeden göremiyorsunuz. Yani parayı ödeyeceksiniz ve ödediğiniz parayla randevu alamayacağınızı göreceksiniz.:))

merak etmeyin, bu tarihler daha sonra guncelleniyor ve ek sure veriliyor. Pandemi suresince tarihi hep otelediler.

• @yenihayaletadam, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

iyi akşamlar iki sorum olacaktı ;
    1 - Ben yeni pasaport çıkartmıştım ais de pasaport no güncelleme yapılıyor oradan güncellemeli miyim acaba ?
    2- Benim mülakatım 10 ocak salı günü ds yi güncellemeyi düşünüyorum bir sorun olur mu acaba?

1. evet guncelleyin, eger sorun cikarsa AIS customer service'e ulasabilirsiniz.

2. sorun olmaz, yeniden doldurabilirsiniz.

• @yasolina, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Arkadaşlar merhabalar,
    Ben 2022 mart ayında 2022 ekim ayına turist vizesi randevusu almıştım ve buna göre DS160 doldurmuştum. Daha sonra o dönem randevuya katılamayacağımdan dolayı randevumu 2023 ocak ayına erteledim. Bu süre içerisinde DS160'ta yer alan birçok bilgim değişti (Çalıştığım firma, adres, aylık gelir, seyahat tarihleri ve bilgileri vs.). Acaba randevuda bilgilerin tutarlı olması açısından yeniden bir DS160 formu mu doldurmam gereklidir? Farklı bir form numarası ile gitmem randevu esnasında sorun yaratır mı? Ayrıca yeniden fotoğraf çektirmem gerekli midir? Konu ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Sevgiler,

Yeni bir DS-160 formu doldurabilirsiniz, bilgilerin guncel olmasi onemli, ozellikle de dosyanizi olumlu etkileyecek guncellemeler varsa.

Fotograftan taniniyorsaniz sorun yasamazsiniz.

• @Calibraturbo, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Turist vizesi in alinacagı elcilik sonradan degiştirilebiliyormu yurtdısına acaba. Yoksa para yanıyormu

Turkiye'de odediginiz parayi yurtdisinda kullanamayabilirsiniz, ben de emin degilim. Once gitmis oldugunuz ulkedeki konsolosluga ulasip bu durumu sorun, eger basvurunuzu kabul ederlerse o parayi tekrar yatirmanizi istemeyebilirler.

• @yenihayaletadam gecmis olsun.

• @Ping-PONG, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhabalar,
    Bugün @yenihayaletadam arkadaşımdan 1 saat sonra da benim randevum vardı. Zamanı olmadığı için kendisiyle görüşemedik. 🥲
    Daha önce de yazmıştım. Geçen sene red yiyip tekrar şansını deneyenlerdenim.

Neyseki bu sefer sıkı bir çalışma ile onaya çevirdik. @ahsenaydgdu yu ziyarete gidiyorum. 😂

Tüm sürecimde yanımda olan, randevu, öne çekme, formlar, psikolojik destek ve her türlü ihtiyacımda yanımda olan sevgili @denizci10 a teşekkürü bir borç bilirim. Onay almamda rolünün çok büyük olduğunu düşünüyorum.

O kadar beynini yedimki sadece sürecime değil hayatıma vakıf kendisi. O yüzden görüşme detaylarımla alakalı yorumu kendisine bırakıyorum.

@denizci10 iyi ki varsın reis🙃

tebrikler, gozunuz aydin.

• ⭐⭐⭐

Arkadaşlar 16 Ağustos 2022 de Ankarada boş mülakat günü var acil ederseniz kapabilirsiniz ben 28 aralıktan 18 Ağustos Ankaraya çektim

• ⭐⭐⭐

@crazycells @gucarslan bir sorum olacak , mülakat için İstanbuldan kalkıp Ankaraya gidersem sen niye orda girmedin buraya geldin derler mi ?

• @CİHAD-GÜNEŞ, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

6 Ocak'ta eşimin vize görüşmesi vardı. İlk vize başvurusuydu, daha önce Schengen, UK ya da diğer ülkelerden vizesi yoktu. Ancak Azerbaycan'da 5 yıl üniversite okumuştu. Kendisi öğretmen. Ben de öğretmenlik yapmıştım şu an başka bir kamu görevindeydim. DS formunu ben doldurmuştum ve eşinizin vizesi var mı diye de sormuşlar. Etkimin olduğunu düşünüyorum vizeyi almasında, bu kadar mütevazı olamayacağım :) Ucuz uçak bileti bulunca gecikmiş bir balayı yaparız ya da ileride bir çıkış bileti olarak bakınırız dil okulu, master vb. keşfe çıkarız.

Velhasıl ilk başvurusunda aldı vizeyi hanım. Edit gelebilir, unutmadan burada kalsın da :)

EDIT: Eşim 6-7 yıldır öğretmenlik yapıyor, ayrıca AB ve Birleşmiş Milletler projelerinde de çalıştı. Geliri orta halli. Ben de benzer durumdayım. Farklı olarak daha önce Sırbistan, İngiltere, İrlanda seyahat geçmişim ile alıp da kullanamamış olduğum Polonya Erasmus vizem vardı. Ben 2018 yazında başvurup almıştım o zamanlar eski binada.

tebrikler :) iyi yolculuklar simdiden...

• @paramedik, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Herkese iyi günler bugün vizemiz onaylandı.😊

Ben eşim ve oğlum girdik görüşmeye
    -Merhaba, niçin Amerika’ya gitmek istiyorsunuz ?

• Merhaba, hem turistik hem de eşimin abisi orada yaşıyor, aile ziyareti yapacağız.
    • (Eşime dönüp) Abiniz orada ne iş yapıyor ?
    • Greencardlı, Turizm şirketinde çalışıyor.
    • (yine bana yöneldi) Siz ne iş yapıyordunuz ?
    • Askeri personelim, 10 yıldır Türk Silahlı Kuvvetlerinde çalışıyorum.
    • Daha önce hiç yurtdışına çıktınız mı ?
    • evet
    • Nereye gittiniz ?
    • 2 defa İspanya, 2 defa Fransa, 1 defa Belçika, 1 Defa italya ve sayısını bilemediğim kadar Kıbrıs seyahatimiz oldu.

Bu aşamadan sonra uzunca bir süre bilgisayara bir şeyler yazdı ve sonuç ;

• Tebrikler Vizeniz onaylandı.

tebrikler, gozunuz aydin :) iyi yolculuklar...

• @ethsea, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@yenihayaletadam

'' amerika da tanıdığın var mı ( buraya kadar tamamen olumlu ilerledi) ''

Merak ettiğim konulardan birisi bu. Sizce amerikada tanıdığım var diyerek ilerleseydiniz onay alacak mıydınız yani öyle hissettiniz mi merak ediyorum. Benimde amerikan vatandaşı arkadaşım var, tanıdığınız var mı sorusuna evet demeye çekiniyorum. Olumlu mu olumsuz mu dönüşü olur bilemiyorum..

Bence de kisinin profiline ve ABD'ye gelis amacina gore olumlu veya olumsuz olmasi degisiyor. Ama deneyimlerden gorebildigim kadariyla, ozellikle sizi Turkiye'ye baglayan nedenler zayifsa ABD'de bir tanidik olmasi genelde olumsuz oluyor... Sanirim konsolos ABD'de kacak kalacaginizi dusunuyorsa bu kisilerin size bu konularda yardimci/destek olabilecegini dusunuyorlar.

• @yasolina, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Arkadaşlar selam, bir sorum olacaktı:
    Benim randevum 23 ocakta. Şirketten alınması gereken belgelerden employement letter vs. bu hafta almış olsam konsoloslukta sorun olur mu yoksa önümüzdeki hafta almam daha mı uygundur?

sorun degil alabilirsiniz. Ayni ay mulakata girmis olacaksiniz zaten.

• @Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Selamlar, şimdi randevu için giriş yaptım DS160 dolduruyorum, kaydederek son sayfaya geldim henüz imzalamadım. Eşim ile başvuru yapacağımız için aynı gün randevuyu alabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim bulamadım, bilgisi olan yardımcı olabilir mi (birlikte seyahat edecekler kısmına eşimin bilgilerini ekledim)

sanirim sayfa son asamada basvuruya aile uyesi katmak icin sizi yonlendiriyor, sayin @denizci10 bu bilgiyi siz mi aktarmistiniz daha once foruma?

Benzer Başlıklar

• Üniversite Öğrencisi B1/B2 Mülakat Bilgisi

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    122 Bakış
    EyelashE
    Merhabalar herkese, ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Bu sene 4. Sınıfa geçiyorum ve seneye okulum bitecek diye umuyorum. Yaklaşık 1 ay önce DS-160’ı doldurup başvuru yaptım turist vizesi için, orda tekrar okuma gibi bir planım veya isteğim yok o yüzden turist vizesini seçtim. Az çok her şeyi öğrendim araştırmalarımla, izlediğim videolarla ama benzer tecrübesi veya tanıdığının geçirdiği bir tecrübesi olanlar varsa diye danışmak istedim. Benim mülakatım 26 Eylül’de şu an, yaklaşık 5 gün gibi bir süre kaldı. Türkiyede öğrenci olarak turist vizesi almaya çalışanlara yaklaşımları nasıl? Neler soruluyor? Klasikleşmiş sorulardan farkı ne oluyor acaba? Resmi olarak bir işte çalışmıyorum daha ama online freelance iş yapıyorum yazılım odaklı, aylık 2500$ kazancım var şu an ve bunun bir artı olacağını düşünüyorum ama bunu mülakatta nasıl sunabilirim belge sormadıkları için genel olarak? Herhangi bir tavsiyesi veya önerisi olan varsa çok güzel olur.
  • EB vizesi aldıktan sonra işten ayrılma süresi

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler is sponsorlu is vizesi vize
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @Baran-İst, içinde söyledi: EB vizesi aldıktan sonra işten ayrılma süresi Unskilled EB3 le green card alıp mecburi sürenin sonunda skilled işlere başvurabilmek Arkadaşlar Merhaba Ben Amerikadan 2004 yılında MBA almış birisiyim. O zamanlar 1 yıllık OPT(OptionalPractical Training ) süresince H1-B sponsor edecek bir işveren bulamamıştım ve Türkiyeye dönmüştüm. Amerikada skilled işlere çok fazla Çinli ve Hintli talip bu nedenle çok rekabet var. Türkiyeye geldikten sonra 13 yıldır satınalma ve dış ticaret alanlarında çalışıyorum. Deneyimlerim KOBİ'lerde oluştuğu için ve international şirketlerde çalışmadığım için yaptığım iş yoluyla skilled bir EB3 Green Card alabileceğimi sanmıyorum. Anladığım kadarıyla bu şekilde green carda hak kazanmak daha zor.Sizlere sorum şu şekilde. Buradan unskilled EB3 programına başvursam greencardı aldıktan sonra Mc Donalds veya Wendysde zorunlu 1 sene çalışma süresini unkilled worker olarak tamamlasam. Süreyi tamamladıktan sonra ABD de skilled profesyonel joblara başvurabiliyomuyum ? Buna bir engel varmı ? Yoksa ABD vatandaşlığını alana kadar 5 yıl boyunca Mc Donalds, Wendys tarzı unskilled işler yapmaya mahkummuyum ? Yani greencardı EB3 unskilled worker olarak alan bir kişi 1 yıl zorunlu çalışma süresinin sonunda skilled işlere başvurup çalışabiliyormu ? Bu soruyla ilgili cevaplarınızı beklyorum. Normalde is sponsorlu vizelerle gelmeniz durumunda minimum 6 ay o is yeri ile calismanizi tavsiye ederim. Bu sekilde daha sonraki hicbir surecte problem yasamazsiniz. Ama 1 senelik sozlesme yaptiysaniz bu durumda sozlesmeye sadik kalip minimum 1 yil calismalisiniz. Fakat sonrasinda kendinize dilediginiz baska bir is bulup calisabilirsiniz. 1 yildan sonra ayni iste kalip kalmamak sizin tercihiniz.
  • B2 turist vizesini F1 öğrenci vizesine cevirmek

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    38
    0 Oy
    38 İleti
    4k Bakış
    E
    Merhaba ben eşim ve çocuğum geçen yaz turist vizesi ile Amerika’ya giriş yaptık , daha sonra turist vizesi (6ay) biterken f1 öğrenci vizesine başvurduk , o evrede sponsorluk teklifi geldi ama pek de ne kadar süreceği belli olmayan bir süreçti , biz de Türkiye’ye donmeye karar verdik. Öğrenci vizesi çıkmıyor askıda kaldık zannediyorduk ki meğer son bir hafta içinde onay almışız.30 temmuzda giriş yaptıysak 25 temmuzda Türkiye’ye dönüş yaptık. Biz artık turist vizemizi yakmış mı oluyoruz? Tekrar giriş yapmak istediğimizde f1 başvurusu mu yapmamız gerekiyor , ve çıkma olasılığı gerçekten dusuk mu ? Green card çekilişi çıktığında herhangi bir sorun yaşanır mı? Uzun oldu biraz ama pek bilgi alamadım bu konularda ..
  • 1 Oy
    247 İleti
    61k Bakış
    R
    @celinesy vizeniz geçerli olduğu sürece giriş yapabilirsiniz, sıkıntı olmaz. Dönüş bileti almanızı tavsiye ederim. Dönünce posta yolu ile yenilemeye başvurabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k