(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Engineer21 çok teşekkür ederim.
-
Merhaba; 20 Ekim 2022'de Washinton DC Dulles havalimanından giriş yaptım, 6 ay kalış süresi verildi, 22 Aralık 2022'de ülkeden ayrıldım.
20 Mart 2023 tarihlerinde Floridaya gitmem gerekiyor. Girişte sıkıntı yaşarım diye korkuyorum, zaman aralığı kısa çünkü, Vize türü B1/B2
Sizlerin bu konuda görüşleriniz nedir? Yada benzer aralıklarda girişleriniz oldu mu?
-
@Kef14 Bir yıl içinde 6 ay (180 gün) kalış süresi hakkınız var. Bu sürenin yaklaşık 2 ayını kullanmışsınız. ABD sizin kaç kere giriş çıkış yaptığınızdan çok ne kadar süre kaldığınıza bakar.
Tekrar gittiğinizde sorun olmaması gerekir. -
Merhabalar, annemin vize görüşmesi 5 Nisanda. Formu doldurup, randevuyu eylül ayında almıştık. Randevudan ne kadar süre önce DS160 formunu güncellememiz gerekiyor. (Maaşında güncellemeler olacak o yüzden) Ve anneme daha detaylı bilgi vermek açısından soruyorum, o gün sadece güncel form çıktısı ile mi gitmeli randevuya, yoksa eski ve yeni birlikte mi ? ne gibi bişey demeli gittiğinde form ile ilgili ?
Şimdiden teşekkürler -
@merlin2020, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar, annemin vize görüşmesi 5 Nisanda. Formu doldurup, randevuyu eylül ayında almıştık. Randevudan ne kadar süre önce DS160 formunu güncellememiz gerekiyor. (Maaşında güncellemeler olacak o yüzden) Ve anneme daha detaylı bilgi vermek açısından soruyorum, o gün sadece güncel form çıktısı ile mi gitmeli randevuya, yoksa eski ve yeni birlikte mi ? ne gibi bişey demeli gittiğinde form ile ilgili ?
Şimdiden teşekkürlerYeni formun çıktısını alıp gitsin , zaten girişte bankolara bunu söyleyince değişim yapıyorlarmış. Konsolosun sorabileceğini potansiyel sorulardan biride oğlunuz ABD’ye nasıl yerleşti olacaktır bilginize bu konuda iyi bi cevap hazırlamanızı öneririm
-
Arkadaşlar merhaba, annem için geçtiğimiz aylarda DS-160 formunu doldurup haziran ayına randevu almıştık. Formu doldururken de yalnız seyahat edeceğim şıkkını işaretlemiştik. Şimdi ise benim de kendisiyle gitme planım var. Bu durumda annemin formunu da tekrardan doldurmaya gerek var mı acaba beraber seyahat edeceğimiz için. Ayrıca ais sitesinde grup kısmından kendimi de annemin randevusuna ekleyebilir miyim yoksa yeni randevu mu almam gerekiyor. Teşekkürler.
-
@kubra_s çok teşekkür ederim bilgi ve yardımların için 🙏🏼☺️
-
@Kef14 Kalış süresi uzun değil. Sıkıntı çıkmaz büyük ihtimal.
6 ay kalip, 1 ay ülkesinde geçirip tekrar 6 ay için gelenler deport yiyor genelde. Ya da gitmeden sosyal medyada abi çalışmaya geliyorumcular.
-
@waterman teşekkürler 🙏🏼
-
Turist vizesi in alinacagı elcilik sonradan degiştirilebiliyormu yurtdısına acaba. Yoksa para yanıyormu
-
Ankarada boş günler var
-
Az önce red yedim :) unudumuz green card a kaldı 🥲
-
@yenihayaletadam ne oldu anlatir mısın?
-
@yenihayaletadam Geçmiş olsun. Tam olarak nasıl bir konuşma geçti? Profilinizden biraz bahseder misiniz.
-
@birisi @Programmer şuan bir yere yetişmeye çalışıyorum öğlenden sonra yazacağım
-
@yenihayaletadam Kolay gelsin. Bekliyor olacağız.
-
P Programmer bu başlıktan bahsetti
-
@tolgasatir şansınız bol olsun
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Az önce red yedim :) unudumuz green card a kaldı 🥲
Yaa 🥹 böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum detayları bekliyorum
-
Hakikaten çok zor bir durum, şu düştüğümüz haller insanı üzüyor.
-
Tekrar merhaba,
Genel olarak baklırsa onay olanlar çok yüksekdi diyebilirim ben.bana nereye gideceksin
festivale gideceğim
ne iş yapıyorsun
muhasebeciyim
kaç yıldır
1,5 yıldır
amerika da tanıdığın var mı ( buraya kadar tamamen olumlu ilerledi)
hayır yok
daha önce yurt dışına çıktın mı?
hayır çıkmadım
üzgünüm maalesef şuan uygun değilsiniz dedi
Her hangi bir yurt dışı çıkışım olsa net onay olur diye tahmin ediyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum