@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77 lüks değil ihtiyaç bu bir gün ama yapamıyoruz işte yazık oğlum her hafta sonu evde anane babanne geziyor biz yaşadık öyle böyle anılar var da üzülüyorum onun için anı biriktiremez olduk diyorum biriktirip bı yurtdışı yaparım bari pasaport güçlenir, geçen markete girdik sadece bir şey alabilirsin dedim gitmiş kutu da Ece çikolata var ya onu almış biliyorum yemeyecek almadım 80 TL olmuş yuh dedim dün gece kumbarasina para atıyor biriksin bayram çikolatası alcam dedi 4 buçuk yaşında
9 yaşında ki komşu kızı kapılarda ki market broşürlerini topluyor niye dedim yazın fiyatlara bakar gülerim dedi bu şartlar bu yaşta çocuklara enflasyon ekonomi iktisat öğretti
bu ülkede maalesef bile isteye "orta direği" yıkıp attılar. zenginler kamarası ve fakirler topluluğu yarattılar. ben trakyalıyım. haftasonları özellikle edirne ve akabinde kırklareli, lüleburgaz, tekirdağ yunan ve bulgardan geçilmiyor. ayıptır söylemesi edirne ciğerini çok severim. benim oğlan da çok sever. adı lazım değil edirne'nin meshur ciğercisinden birine ailecek oturduk. abartmıyorum bir yandan yunanca duyuyorum, diğer masadan bulgarca. biz azınlık gibiyiz. bir porsiyon ciğer olmus 100 tl. e tabi esnaf da cok memnun hallerinden edirne'yi resmen yağmalayıp gidiyorlar. elin yunanı, bulgarı ülke değiştirip buraya geliyor dilediğini alıp gidiyor ama ben kendi vatanımda alacagım şeyle sevgili gibi yarım saat bakısıyoruz. en temel ihtiyaclarımızı dahi kendi vatanımda karsılamakta zorlanacaksam halimiz nicedir. yazılacak çok şey var da gece gece konusturtmayın beni