[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Erkan-Gürsoy Teşekkür ederim, size de yarın için bol şans diliyorum, iyi haberlerlerinizi bekliyoruz.
-
@Cakin_is vizeniz hayırlı olsun yeni yaşamınızda mutluluklar

-
@Cakin_is Hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz açık olsun.
-
@Cakin_is size ve ailenize amerika'daki hayatınızda mutluluk ve huzur diliyorum, yolunuz açık olsun.
-
@dytmelek teşekkür ederiz,
-
@gucarslan iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz, umarım bir gün tanışma fırsatımız da olur, selamlarımızla
. -
@mekansizbaykus eline sağlık teşekkürler

-
@CErlik Biraz gecikmelide olsa AP sürecini sorunsuz halledeceğinize inanıyorum, şimdiden hayırlı olsun diyelim

-
@CErlik Tabi ki canınız sağ olsun. Hayırlısı olsun.
-
@Erkan-Gürsoy Selamlar hayirlisiyla bitti mi mulakatiniz? Merakla bekliyoruz yazacaklarinizi.Ankarada ortam nasil?
-
Bugün mülakatı olan yok muydu?
-
@ekorkut Vizemiz onaylandı, umarım bekleyen herkes hayallerine kavuşur.
En kısa sürede deneyim gelecek
️
-
@waterman @Erkan-Gürsoy abinin vardı ve aldı

-
Merhaba, 13 Ocak 09:45 de olan vize mülakatım onaylandı,buradan mülakat bekleyen ve girecek olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum en kısa zaman'da sizde buna kavuşursunuz umarım,buradan değerli adminlerimize özellikle @gucarslan beye teşekkür ederim ve diğer arkadaşlarıma en yakın sürede mülakat deneyimimi paylaşacağım
Sağlıcakla Kalın -
Bu ileti silindi! -
@Hokkabaz36 sizin de mi bugündü çok sevindim hayirli olsun

-
@Erkand tesekkurler cok sagolun darisi size
-
@Erkan-Gürsoy Tebrikler deneyimi bekliyoruz kimse atmamış bugun

-
-
@Erkan-Gürsoy tebrikler en kısa sürede deneyimlerinizi duymak istiyoruz yeni hayatınızda başarılar dilerim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.
️