Elliott Kış Fırtınası (Elliott Winter Storm)
-
kedilerin son hali
-
Cocuklara kis tatili yaptiralim dedik Ohio taraflarina gidip, tam kar firtinasina denk geldi :) Umarim mahsur kalmayiz :)
-
@semavi be careful..
-
Cuma Akşamından Pazar günü sonuna kadar -3 C civarı Savannahta . Baba Kışlıkları yarın giyeriz sanırım.
-
Okurken bile üşüdüm, sizleri düşünemiyorum😅 Umarım hiçbir sıkıntı yaşanmadan atlatırsınız. Bu durumda insanlar işe, okula gitmiyordur diye düşünüyorum. Biz bu sabah Mersin’de arabadan inince kızlarım oo hava çok soğukmuş dediler, oysa araba 12C gösteriyordu 😅 Bu sebepten eyaletlere bakarken en fazla NC soğuğuna dayanırız diye düşünerek karar vermeye çalışıyoruz
-
@semavi İyi eğlenceler. İnşallah mahsur kalmazsınız.
-
@dytmelek
Charlotte, NC, bu gece -12 derece, ruzgarin etkisiyle hissedilen sicaklik -18 olacakmis. Charlotte da simdiden binlerce kisinin elektrigi kesilmis. Bu arada bizim isitma elektrikli 🥶 -
Delaware su anda 5 C derece ve yagmur yagiyor. Arasira kar atiyor yada karisik yagiyor.
Bu gece -13 C derece olacak, hissedilen sogukluk ise -26 olacak. Pazartesiye kadar hic artiya cikmiyor.
-
Facebook'ta 10'dan fazla paylaşım gördüm. Dışarda kalanlar için 2-3 günlüğüne misafirim olabilirler diye. Umarım iyi niyetleri suiistimal edilmez ve sürekli böyle şeyler görürüz. Bu arada soğuk başladığında youtube vb. canlı yayın açıcak varsa takip/izleyelim :)
-
-
Umarim herkes guvenli sekilde bu kisi atlatir.
-
Cok soguk :)
Clevelandda hissedilen -33 mus :)
Dun alisveris yapmistik aslinda ama insallah yeter :) Pazartesiye kar firtinasi kalmiyor, umarim guzel bir hafta geciririz...
-
@cgokhan, içinde söyledi: Winter Storm
Facebook'ta 10'dan fazla paylaşım gördüm. Dışarda kalanlar için 2-3 günlüğüne misafirim olabilirler diye. Umarım iyi niyetleri suiistimal edilmez ve sürekli böyle şeyler görürüz. Bu arada soğuk başladığında youtube vb. canlı yayın açıcak varsa takip/izleyelim :)
Benimde aklimdan gelen giden yok, yayin mi acsam diye geciyordu. Isinabilirsem acayim :)
-
An itibariyle Miami lobisi +25 C ile kis tatiline girerken, bazi yerlerde olculen sicaklik -25 C... tabii ruzgar ve neme gore hissedilen sicaklik daha dusuk olabilir...

-
....amerikanin bazi eyaletlerinde yasiyanlara kis aylarinda allah sabir ve cesaret versin,gercekten acayip kis oluyormus, kar, buzlanma,amerika kitasinda normal olmiyan bir sey var,buyuk kasirgalar firtinalar hortumlar hep north amerika ve orta amerika bolgelerini vuruyor...la nina....boyle kislari cok soguk gecen bir ulkede yasamadigim icin kendimi sansli hissediyorum.bizim australyanin bazi bolgelerindede sicaklik 36 nin ustune cikmaya basladi.
-
Kar buz berekettir eger para imkan moral ve yakacak varsa ki kuzey emerikada hepsi var.. Ne bulduysa yakan kuru yagişsiz zemheri ülkelerde yediğin ekmegi hesabını yapmak cok daha zulum
-
@crazycells bu lejantı yapan ahmaktir XD ciudad juarez ile New brunswixke aynı sıcaklıkta gibi
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: Winter Storm
@crazycells bu lejantı yapan ahmaktir XD ciudad juarez ile New brunswixke aynı sıcaklıkta gibi
aslinda biri mor diger acik mavi gibi gorunuyor sayin @Calibraturbo
gorseli weather channel'in su sayfasindan aldim, firtinanin ilerleyisini su sayfadan takip edebilirsiniz:
https://weather.com/redir?page=radar&locale=en-US&id=autodetect&zoom=4&layer=temperatures
-
@MySea, içinde söyledi: Elliott Kış Fırtınası (Elliott Winter Storm)
Kimileri Elliott adini verdiler kimileri ise Arctic Blast diye adlandiriyorlar ama buyuk bir soguk hava dalgasi neredeyse tum eyaletleri etkilemeye basladi.
Sayin @MySea ,her gecen birkac yil kis firtinalarinin sayisi ve etkileri artacak gibi gorunuyor; o nedenle ayri ayri isimlendirme kulturu oturacak gibi... her ne kadar isimlendirme henuz resmi olmasa da, diger firtina basliklarindan ayirabilmek amaciyla baslikta guncelleme yaptim, bilginize :)
https://en.wikipedia.org/wiki/Late_December_2022_North_American_winter_storm
-
@crazycells Bilgiler icin tesekkurler 👍
NYC de durumlar nasil?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum