Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

150 gün sonra sadece saatlerimiz kaldı diyeceğiz.. video izlemelere araştırmalara tam gaz devam.. olumsuz sonuclar yıldırmasın en kötü açıklama kısımlarını düzeltir yola devam ederiz 

geçen gün bir sohbete denk geldim forumda. mülakat deneyimlerini okudum dedi biri hatta 3 kişi, 3 ozan olarak mülakata gittiklerinden bahsedilmişti. Ben de deneyimlerini merak ettim okudum. Fakat ozanlardan biri ( tarife bakar mısınız ya ozanlardan biri ne
) her neyse ozanlardan biri diğer ozan için mülakatı ingilizce yapmak zorunda kaldı yazmis. Ben de o mülakati ingilizce yapmak zorunda kalan ozanın deneyimini cok merak ettim okumak istedim fakat bir türlü bulamadım. Ben mi bulamıyorum arkadaş deneyimini yazmamista ondan mı çıkmıyor bilemedim. Çok karışık anlattım farkındayım ama bu kadar toparlayabildim
kısaca bu deneyimi eğer ben bulamıyorsam bi yardımcı olur musunuz ? Kivrandim resmen ya
️
Bundan sonra benim adım ozan arkadaşlar