USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
-
uscıs fee yi Abd ye giris yaptıktan sonra da odeyebiliyoruz galiba.
-
@brooklyn evet odeyebilirsiniz, ama ucreti odemeden green card basim islemleri baslamiyor, bilginize...
-
bu konuyla ilgili 2 sorum var.
1- ilk girişten kac gün önce ödemek en dogru olur.?
2- ilk girişi ben tek basıma yapacagım, eşim ve cocugumuz daha sonra giriş yapacaklar. simdi tek kendim için ödeme yapsam eşim ve cocugumuz icin daha sonra ödeme yapabilirmiyim.? teşekkürler. -
Ödemeyi Amerika ya girmeden önce yaparsanız girişiniz tarih itibari ile kartınızın basılma işlemi başlıyor.Eşiniz ve çocuğunuz içinde Amerika ya girdikten sonra yaparsanız süreç uzamış olur.
-
işte Amerikaya girmeden ne kadar önce yapsak en uygunu olur acaba
-
@fbazer farketmez :) 1 gun once de olur, 1 hafta once de, 1 ay once de :)
-
@crazycells teşekkürler
-
USCIS Uyeligi için hesap oluştururken istenen adres bilgileri Türkiyede ki adres mi Amerikada gideceğimiz adrese göre mi
-
@orhanvegs Buraya mevcut adresinizi yazabilirsiniz, ABD'de gideceğiniz adresle ilgisi yok.
-
@knnrn tesekkürler
-
USCIS'e uye olmaya calistigimda son asamaya kadar geliyorum. Security sorulari soruyor ama sonra submit diyorum yeni uyelik olmuyor. Acaba sitede sorun olabilir mi?
-
@sorusuvar boyle durumlarda genelde ya baglantida ya da web browser'larda sorun oluyor. Isterseniz baska bir web browser ile bir daha deneyin.
-
ben bunu ödeyeli 2 hafta olucak ama hala gelen giden yok adresime , daha önce bu işlemi yapanlar greencard ını kaç günde aldı acaba?
-
@betfair39 green card'inizin ulasmasi 120 gun kadar surebilir, eger 4 aydan sonra hala ulasmadiysa USCIS'le baglantiya gecebilirsiniz.
-
@crazycells USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:
@betfair39 green card'inizin ulasmasi 120 gun kadar surebilir, eger 4 aydan sonra hala ulasmadiysa USCIS'le baglantiya gecebilirsiniz.
azönce ussic ten mail geldi kartım basılmış şanslıyım sanırım :) tamda merak edip sorduğum güne denk geldi.
Card Produced - (Non-DACA)
USCIS has produced your Permanent Resident Card (Green Card) and mailed it to the address you provided. -
@betfair39 son zamanlarda forumdaki pek cok kisiye de kartlari ilk 1 ayda ulasti aslinda, ama yasal bekleme suresi su an icin 120 gun. Kartin gelmesini bekleyeceksiniz, gelmeseydi yine de 120 gun gecmeden USCIS herhangi bir islem yapmayacakti.
-
@betfair39 benim 22 gün oldu. Dün daha yeni basılmasını emretmişler. 1 2 hafta içinde gelir. Sizin ssn geldi mi ?
-
Ahh ulen ahh bende kart ve SSN beklediğim günleri görmek istyorum ama uzaktaki ışık çok buğulu hala... :)
-
@asilcenk merak etmeyin sayin asilcenk, yaz geldiginde oturup tum forum totem yapacagiz size sira gelsin diye :) Bol sabirlar dilerim :)
-
@crazycells Hahahahaha sonsuz teşekkürler :) Olmaz ise olmaz yapacak bir şey yok tabi ama bilinmezi beklemek oldum olası beni sıkmıştır...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum