@Ryback, içinde söyledi: Türkiye'ye girerken uygulanan gümrük kuralları
@mazk2104, içinde söyledi: Türkiye'ye girerken uygulanan gümrük kuralları
Arkadaslar Merhaba amerikadan turkiyeye 10-15 er tane olacak sekilde parfum ve krem goturmek istiyorum tabi ki satmak amacli devil buldugum en uygun ve guzel hediye oldugu ve sirada hediye bekleyen cok oldugu icin. 2023 te gidecegim ama simdi Indirim donemiyken almayi dusunuyorum. Fakat almadan once limitimi bilmek istiyorum. Paylasilan bildiride 600ml gecmeyecek parfum diyor bu da 6 tane Yapar ama oteki kisimda da 430 avroyu gecmeyen diyor bu kadar sayiya ragmen bu parfum ve kremlerin fiyati 300$ civarinda tutuyor. Ayrica ek boyle kendi makyaj urunlerim gibi paketsiz olarak bir kac makyaj urunu de almak istiyorum yanima. Tabi ki hepsi hediyeler. Bunlari 2 buyuk valize paylastirarak sokabilir miyim ? Veya kendime 8er tane alip 4 4 buyuk valizlere paylastirip kalani sonradan gelen esimin valizine mi koymak lazim? Nasil yapsam gumrukte kaptirmam? Veya amerikadan gelen turklerin cantalarina cok bakiliyor mu veya asagi verilen valizleri cok inceleyip x rayde parfumu gorebiliyorlar mi ? Veya daha turkiyeye gelmeden amerikada kapidan gecirmezler mi nasil olur ? New York- ist
Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim
Amerika’da bakmazlar. Türkiye’de rastgele kontrole denk gelirseniz el koyabilirler. Denk gelmeme ihtimaliniz daha yüksek. Bizde hediye olarak body mist tarzı ürünler götürüyoruz hep 8-9 adet. Aramaya denk gelmedik hiç.
sizin ki muhtemelen olarka 600 ML ve 5 adet krem vs şeyler getirebiliyorsunuz siz muhtemeeln zaten sorun yaşamazdınız, arkadaş 1 bavula yakın hediyeden bahsediyor