Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Out of Status Durumunda Ehliyet Almak

Ehliyet ve Araba
19 9 2.9k 5

Benzer Başlıklar

• Ehliyet Gönderim Durumu

Ehliyet ve Araba
    4
    0 Oy
    4 İleti
    229 Bakış
    MySeaM
    @crazycells Bende aynisini yazacaktim. Eyalet disina ehliyeti gondermeyebilirler. NY ehliyeti ile NY eyaletinde adresiniz olmasi beklenir.
  • Motosiklet Ehliyeti Nasıl Alınır?

Ehliyet ve Araba
    5
    3 Oy
    5 İleti
    793 Bakış
    EdelweissE
    @ismailayaz Supersiniz. Bilgiler icin çok teşekkür ederim.
  • en kolay ehliyet alma hangi eyalettedir

Taşındı Ehliyet ve Araba
    14
    0 Oy
    14 İleti
    5k Bakış
    daydreamerD
    @haleluja en kolay ehliyet alma hangi eyalettedir içinde söyledi: @daydreamer Peki uluslararası sürücü belgesi vs alsam konsolosluktan işe yarar mı? İlla yeni ehliyet mi gerekiyor bilginiz var mı? Konsolosluktan yeni ehliyet verilmiyor sanırım. Doğru, konsolosluktan ehliyet verilmiyor. Uluslararası ehliyet denen belgeyi de sadece Turing veriyor, onu da konsolosluktan alamazsınız, çok da pahalı üstelik. Zaten seneye o belgeye ihtiyaç da kalmayacak, yeni tip ehliyetler uluslarası ehliyet şeklinde düzenlenmiş. Direksiyon sınavına girmeniz gerekecek gibi görünüyor
  • Change of status sürecinde ehliyet almak

Ehliyet ve Araba
    20
    0 Oy
    20 İleti
    4k Bakış
    C
    @mydream tam olarak sormak istedigim sorunun cevabini yorumlari okurken buldum ben de suan da change of status durumundayim b2 den f1 e cevirdim neredeyse 8 ay oldu hala bekliyorum. Yine aktif olarak arac kullaniyorum fakat turk ehliyetimin yaninda international bir ehliyet daha cikarttirdim 25$ bir fiyata bir defa polis tarafindan cevrildim ve ID, International Driver Licence ve Turk Ehliyetimi verip, ceza bile almadan geri birakildim. Benim gibi durumda olanlar en azindan statunuz gelene kadar International Driver Permit alabilirsiniz gecici olarak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k