[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@dogukan evet, mulakat oncesi konsolosluk email gonderebiliyor, ama email her zaman gelmeyebilir. Dolayisiyle email almasaniz da sorun degil. Butun gerekli belgeleri bu konunun ilk post'undan okuyabilirsiniz, zaten email'de cok farkli bir bilgi yok. Bahsedilen belge konsoloslugun size uzattiginda 10 saniyede adinizi ve imzanizi atacaginiz daha once hazirlamaniza gerek olmayan bir belge. Bilginize.
-
@crazycells
USCIS dokumanları geldi merak ettiğim şey şuan ABD ye girmeden SSN alabilirmiyim USCIS ücretini ödersem? Aynı şekilde greencard basılma süreci başlarmı yoksa giriş yapmamız mı gerek illa basımın başlaması için? -
@betfair39 Hayır . Amerikaya giriş yaptıktan sonra Greencard ve SSN süreçleri başlıyor.
-
Merhaba arkadaşlar Visa Bulletin January 2018 current olacak sayı tahmini yok mu zaman yaklaştı.Bir sürpriz yapıp 5000 arttırırlar mı? Ocak ayında hızlandırırlar mı acaba ? EU 11000 olabilir mi ? :)
-
Realite: 9-10 bin civarında olur
Hayllerim: 15-18 bin civarı -
Vallahi atmak isterim ama hiç kıyısından köşesinden bile tutturamıyorum.
Neyse bir atış daha yapayım.
9400 olsun bu sefer. -
8000-9000 aralığında olur benim tahminim. Eğer daha önceki yorumlar doğruysa zaten bu değer aralığı gayet iyi olur. Henüz daha boşlukların olduğu aylara gelineceğini tahmin etmiyorum. 10 binler oldukça iyimser olur.
-
7500 gibi devam eder. Maalesef.
-
ben 9000 diyorum :)
-
Bu saatten sonra 2000 artışın altına düşmez Sn @apostleoftruth . Çünkü mülakatlar başladı ve geri dönüşler alınıyor. Bir ayda 2000 case tüm eu daki konsoloslukların inceleyebileceğini sayıda bir dosya. Geçen ay 1500 artmasının nedeni bana göre DS260 larını geç dolduran ilk 6000 case no dan kaynaklanıyor.
-
@arnblt geçen gün britsimon’un yazısını okudum. Trump yönetiminin tutumundan dolayı bu kadar yavaş artış oluyor demiş. Son olaylardan sonra iyice umudum kırıldığı için böyle diyorum. O yüzden bir değişiklik görmüyorum. Keşke 10.000 olsa. Hep beraber sevinsek burda.
-
Merhaba arkadaşlar yine ben :)
Şimdi 8 Kasım Saat:09:00' da mülakatımız mevcut. Mali bilgiler olarak hesapta 17.000.-Euro , 10.000.- Usd, 2 ev tapusu ve bir araç göstereceğiz. Şimdi araç için kasko değerini gösteren rapor mevcut. Ancak evlerden biri için böyle bir ekspertiz raporu ya da emlakçıdan aldığımız bir yazı yok elimizde ( evet bunu nasıl atladık hala aklımız almıyor ). Neyse , olan oldu. Tapu üzerinde evin ilk alındığı tarihteki değer yazıyor. Bu yeterli olur mu ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
-
Merhaba bir sorum olcak. Ben ds260 ı doldururken greencard gonderilecek adresi boş bıraktım şimdi tekrar güncelleme yapmak istemiyorum sıra açısından. Adresi vize görüşmesi sırasında bildirsem sıkıntı olur mu böyle bir imkan var mı acaba
-
@crknms DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar yine ben :)
Şimdi 8 Kasım Saat:09:00' da mülakatımız mevcut. Mali bilgiler olarak hesapta 17.000.-Euro , 10.000.- Usd, 2 ev tapusu ve bir araç göstereceğiz. Şimdi araç için kasko değerini gösteren rapor mevcut. Ancak evlerden biri için böyle bir ekspertiz raporu ya da emlakçıdan aldığımız bir yazı yok elimizde ( evet bunu nasıl atladık hala aklımız almıyor ). Neyse , olan oldu. Tapu üzerinde evin ilk alındığı tarihteki değer yazıyor. Bu yeterli olur mu ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
3 kisiydiniz degil mi? Bence ev disindaki kaynaklari da yeterli bulacaklardir, o nedenle bir sorun olacagini zannetmiyorum. Diyelim ki yeterli olmadi, o zaman zaten mulakat sonrasi o belgeleri de gonderebilirsiniz, o nedenle telas edecek bir durum yok.
-
@karapapak DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba bir sorum olcak. Ben ds260 ı doldururken greencard gonderilecek adresi boş bıraktım şimdi tekrar güncelleme yapmak istemiyorum sıra açısından. Adresi vize görüşmesi sırasında bildirsem sıkıntı olur mu böyle bir imkan var mı acaba
Mulakat tarihiniz aciklandiktan sonra, ya da mulakat sirasinda da guncelleme yapabilirsiniz.
-
Bir rakam da ben yazayım: bence de 2000-den yukarıya kalkmaz. Gönül isterdi ki, rakamların hepsi current olsun.
-
@crazycells Evet 3 kişiyiz :)
-
Merhabalar dostlar
1- pasaport ve vize almış olduğum eski pasaportlarım
2- pasaport teslim alma yeri kaydı
3- sağlık raporu
4-diploma ve 2 fotokopisi
5- nüfus kayıt örneği
6- evlilik cüzdanı ve iki adet fotokopisi
7- mali geçim kanıtı olmak üzere 25 bin dolar tekabülünde 97 bin TL para ve iş teklifi
8- polis belgeleri (arşiv kayıtlı adli sicil belgelerimiz)
9- iki adet fotoğraf
10- NVC davetiye mektubu
11- DS260 confirmation Page ve ds260 çıktılarıBu belgeleri yanımıza aldık sabahı bekliyoruz dostlar.. herhangi bir eksik var mu dostum :)) @crazycells
-
@apostleoftruth NVC davetiye mektubu dediğiniz nedir acaba ?
-
Merhaba ;
Mülakata giderken bebek arabasını yanımıza almamıza müsade ederler mi ? ( bebeğimiz 1 yaşında ). Teşekkürler..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum