Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

• ⭐⭐

@uykusuz sürecin ilk ayağını sorunsuz atlatmışsınız umarım mülakatınız da sorunsuz geçer ve mutlu sona ulaşırsınız

• ⭐⭐⭐

@uykusuz haydi geçmiş olsun 🙂 eşinizin kızınıza olan güvenine de hayran kalmamak elde değil 🙂

• ⭐⭐⭐

@uykusuz İlk adımı geçtiniz, sıra vizede, geçmiş olsun.

• ⭐⭐⭐

@A-Faruk Aşı olmazsanız vize alamazsınız. İki biontech aşısı arasında 22 gün var. Bir an önce halletmeye bakın.

• @uykusuz kan tutması ve diğer olaylar için geçmiş olsun. 5 yaşındaki küçük kızımızı tebrik ederiz 😊 Umarım mülakatınız çok kolay geçer. Olumlu mülakat deneyiminizi okumayı bekliyoruz.

• @uykusuz Mülakat için de güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Tebrikler.

• mülakat deneyimlerini okumak gerçekten çok motive edici, umarım buraya biz de tecrübelerimizi yazarız bir gün

• @zzynep öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler ancak formu eylülde yollamadım tarih olarak yanlış girmişim düzelttim kusura bakmayın.

• ⭐⭐

@uykusuz İlk adımı sorunsuz atlatmanıza sevindim , mülakat için güzel haberlerinizi bekliyoruz.

• Covid aşısı isteyen, dünyada bir kaç ülke kaldı. Amerika da bunlardan birisi. A.Faruk ben de seninle benzer durumdayım.

• Bu ileti silindi!

• Herkesi tebrik ederim. Mülâkat deneyimlerinde banka hesabında tutulan para miktarına da yer verilebilirse şahane olur.

• Merhaba, DS260 formunu doldurup gonderdikten sonra mulakat hakki kazanip kazanmadigimizi nasil kontrol edebiliyoruz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@vlkn ilk olarak sürecinizi imzanıza taşıyorsunuz ki sorularınıza net cevaplar verebilelim.

• C chemist bu başlıktan bahsetti

• Herkese merhabalar,

20 Ekimde girmiş olduğum Unganlar deneyimimi sizler ile paylaşmak istiyorum.
    Kusura bakmayın biraz geç paylaşıyorum. Fakat işlerim dolayısıyla yoğunum.

Randevum sabah 10:10 da idi.

Öncelikle araçla gelecek arkadaşlar için unganların girişinin önünde 4Kahveyi görüceksiniz 100 mt ileride dar ara çıkmaz sokak var ücretli olarak aracınızı orada parkedebilirsiniz. Yada yol üzerinde 4 lüleri yakıp yol üzerinde park eden araçlar vardı fakat tavsiye etmem işlek dar bir yol üzeri ayrıca polislerde ceza yazıyordu içerisinde kimse olmayan araçlara. Yakın çevrede müsait bir yere yada otopark a park etmenizi tavsiye ederim. Ben üstteki şekilde yaptım.

• unganlara pasaj içerisinden giriliyor 4 cü kata kayıt kabul e gidiyorsunuz. Ben yarım saat öncesinden geldim ve randevu saati sormadan direk dosyalarımı uzattım aldılar. Diğer gelen arkadaşlarlarıda alıyorlardı. Randevu saatinden önce gelebilirsiniz.

• Ordaki ilgili hanımefendiler adım adım yönlendiriyorlar sizi.Aşı kartınızı verin pasaportunuzu verin oturun fotoğrafınızı çekelim. Şu odaya geçin , şu kata çıkın şimdi sonra buraya gelin şeklinde basit ve net bir biçimde. Dikkatlice dinlerseniz basit ve hızlı bir şekilde 1 saatte bütün işlemleriniz tamamlanmış dışarıda keyif kahvenizi içebilirsiniz. Bunu neden söyleme gereksinimi duydum. Çünkü ordaki insanlara sorun çıkaran bazı insanlar gördüm, ve randevularını iptal ettiler. Yapılması gereken adımlar ve ödenmesi gereken ücretler belli kimseye de rahatsızlık vermemek gerektiğini düşünüyorum.

Benim unganlar deneyimi aşamalarım aşağıdaki şekilde oldu;

• Beni ilk hemen doktor hanım ile görüşülmeye aldılar üzerinizi iç çamaşırınız kalıcak şekilde çıkartıp verdikleri önlüğü giymenizi istiyorlar. Yan tarafta duvarda önlüğü nasıl giymeniz gerektiğini gösteren broşür bulunmakta. Boy kilo ölçümü ve sonrasında doktor hanım rutin sorular soruyor ameliyat geçirdiniz mi? alkol sigara uyuşturucu kullanıyor musunuz ? vs vs
      Sohbet havasında geçiyor bu kısımlar, bir yandan da vücudunuzu muayene edip ciğerlerinizi dinliyor.

• bu arada doktor hanım 4 yada 5 tane aşı vurdu.( Eli gerçekten hafif doktor hanımın elinde iğneyi görmeniz ve çöpe atarken arasında saniyeler var gerçekten birşey hissetmiyorsunuz)( Ayrıca hangi aşıları vurduğunu da belirtiyor ve çıkarken zaten aşı karneniz gibi hangi aşıları olduğunuzun bir listesi size veriliyor.)

• sonrasında ödeme aldılar 6334TL

• daha sonra kan tahlilleri için kan vermeye gidiyorsunuz orda da 881 TL aldılar.Benden yaş dolayısıyla sanırım idrar testi istemediler. 86 doğumluyum.

-Ardından röntgen e gidiyorsunuz. Orda herhangi bir ücret almadılar .

• sonrasında geldiğiniz yere gidip dosyaları teslim ediniyorsunuz imzaladığınız kağıtlar falan ve ertesi gün saat 3 te teslim alabilirsiniz dediler bana.

Toplamda herşey 1 saat sürdü çok hızlı gerçekleşiyor herşey ordan oraya derken 😄

Benim deneyimim bu şekilde buna ek olarak aşağıdaki şekilde deneyim yaşayanları gördüm bu kısım bilgilendirme amaçlı sizin içinde bir geçerliliği olur mu net bilgi veremem.

Yabancı uyruklu bir aile vardı hanımefendi 8 Aylık hamile idi oradaki personel hem bebeğin kontrollerinin yapılması , hemde uçuş yapamayacakları için ,doğum zamanı yaklaşması sebebiyle bir de tabiki son ayda olması sebebiyle hamilelik ciğer filmi çekmek istemediler. Bebeğe herhangi bir zarar gelmemesi için hanımefendinin Ap kalmaları gerektiğini söylediler. Beyefendi kendi işlemlerini tamamlayacaktı eşi de doğum sonrası tamamlayacak o şekilde karar verdiler.

Bir arkadaşın da Unganlarda pasaportu yanında değildi gelirken unutmuş fotoğrafı yeterli oluyor dedi oradaki hanımefendi bilginiz olsun.
    Benim deneyimim bu şekilde oldu kişiden kişiye göre deneyimler değişebiliyor bilginiz olsun.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar,
    Bende az once onaylanan vize gorusmem hakkinda tecrubelerimi paylasmak istiyorum.

Onceliklele sakin ve heyecan yapmamanizi tavsiye ediyorum. Burada da yine genel olarak bekleyerek zaman geciriyorsunuz cunku. Ilk etapta giriste ust aramasi yapiliyor veiceri giriyorsunuz. Sonrasinda vize ucretinizi odemek icin sira bekliyorsunuz. Akabinde size verilen sira numarasi yaninca dosyalarinizi teslim edip, gorusmeyi hangi dilde yapmak istediginizi belirtiyorsunuz sonra numaranizin tekrar yanmasi icin bekliyorsunuz. Numaraniz yaninca mulakatiniz gerceklesiyor. Ben turkce kendimi daha iyi ifade edecegimi dusundugum icin turkce mulakati tercih ettim. Sorulan sorulara gelince, Nerede yasamak istiyorsunuz? Neden orasi? Tanidiklariniz var mi? Ne is yapacaksiniz? Ben olabildigince net ve kisa cevaplar verdim. Tavsiyem sizinde oyle yapmaniz olacaktir. Takribi 1 dk icinde soru cevap kismida gecti ve tebrikler vizeniz onaylandi cevabini aldik.
    Bekleme sureleri dahil toplamda 1 saatte isiniz bitmis oluyor.

Herkese tekrar bol sans diliyorum.
    Selamlar

• @gorkemarda1907 hayırlı olsun ABD’deki yaşamımızda bol şans. Darısı bizlerin başına…

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k