Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
-
@babil, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Başvurularımız ne zaman tamamlanır acaba.
Arzu Hanim, herkesin basvurusu yapildi merak etmeyin (belgesi eksik olmayanlarin diyelim
) fakat emailleri parca parca gonderiyorum ki gmail bizi yine spam'a atmasin
%99 bugun, %1 yarin emaili almis olursunuz
eger emaili gormezseniz lutfen spam kutunuzu kontrol edin. -
Çok teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık.
-
bizde bugün eşimi zorla fotoğrafçıya götürüp çekimi yaptırdım
180 lira verdim 3 kişinin dijital foto gönderimi için ayrıca oğluma da 4 tane biometriğimsi (3 yaşında bebe ne kadar rahat durursa o kadar durdu) fotoğraf çıktısı aldık -
@tolgasatir hayırlı olsun
-
Sanki mecburmuş gibi başvurumuzun her detayıyla ilgilenen ve bilgilendiren @crazycells 'e herkesin huzunda teşekkürü borç bilirim. Kurduğunuz iletişim bir tarafa her detaya sabırla yaklaşmanız ve yapıcı olmanız bambaşka bir meziyet. Umarım şans getirirsiniz.
Kolaylıklar dilerim / Başvuran tüm dostlara da şans diliyorum.
Batuhan
-
@Batu, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Sanki mecburmuş gibi başvurumuzun her detayıyla ilgilenen ve bilgilendiren @crazycells 'e herkesin huzunda teşekkürü borç bilirim. Kurduğunuz iletişim bir tarafa her detaya sabırla yaklaşmanız ve yapıcı olmanız bambaşka bir meziyet. Umarım şans getirirsiniz.
Kolaylıklar dilerim / Başvuran tüm dostlara da şans diliyorum.
Batuhan
Bol sanslar

-
Merhaba, mail attım bugün size formu da doldurdum. Geçen sene de siz yapmıştınız umarım bu sene kazanırız

-
Merhaba formu doldurali 5 gün oldu ama herhangi bi başvuru bilgisi gelmedi unutuldumu acaba
-
@nezahatsert, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Merhaba formu doldurali 5 gün oldu ama herhangi bi başvuru bilgisi gelmedi unutuldumu acaba
sorun yok, gun icinde bilgileri gonderecegim.
Suleyman Bey ile mi basvuru yaptiniz? posta adresi yerine e-posta adresi yazmissiniz bilginize, Suleyman Bey'den tam adresi aldim.
-
@crazycells tsk ederiz bilgiler geldi hayirlisi olsun artık 7 başvurumuz olacak
-
@nezahatsert, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells tsk ederiz bilgiler geldi hayirlisi olsun artık 7 başvurumuz olacak
bol sanslar

-
@crazycells teşekkür ederim ilginiz için elime ulasti sabah bilgilerim, emeğinize sağlık

-
Merhabalar, Löseve bağış yapıp başvuru yapmak istiyorum,yapacağım adımlar neler ? Bir de fotoğraf kendimiz mi çekiyoruz fotoğrafçıya mı gitmemiz lazım ? Teşekkür
-
@Tolga-2 bu konunun ilk iletisinde tüm aşamalar yazıyor. Fotoğrafları evde çekip hiç bir düzenleme yapmadan gönderebilirsiniz.
-
Öncelikle iyi akşamlar. Benim sorum şu : dün akşam hayırlısıyla başvurumu yaptım ve mail adresimi özenlice ve dikkatlice iki defa girdim. Fakat şu saate kadar herhangi bir onay bilgisi veya kodu gelmedi. Gerçi ben başvuru onay bilgisini yazıcıdan yazdırdım ne olur ne olmaz diye. Acaba başvuruda sonra onay maili geliyormuydu? Şimdiden teşekkürler.
-
@Tolga-2, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Merhabalar, Löseve bağış yapıp başvuru yapmak istiyorum,yapacağım adımlar neler ? Bir de fotoğraf kendimiz mi çekiyoruz fotoğrafçıya mı gitmemiz lazım ? Teşekkür
Bu basligin ilk iletisini veya su sayfadakileri takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/basvuru-yap/
Fotografi kendiniz cekip gonderebilirsiniz.
-
@Bronks, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Öncelikle iyi akşamlar. Benim sorum şu : dün akşam hayırlısıyla başvurumu yaptım ve mail adresimi özenlice ve dikkatlice iki defa girdim. Fakat şu saate kadar herhangi bir onay bilgisi veya kodu gelmedi. Gerçi ben başvuru onay bilgisini yazıcıdan yazdırdım ne olur ne olmaz diye. Acaba başvuruda sonra onay maili geliyormuydu? Şimdiden teşekkürler.
hayir, oyle bir email gelmiyor. Sorulariniz icin su basligi kullanmalisiniz:
-
@crazycells teşekkürler.
-
Merhaba. Kız arkadaşım az önce fotoğrafını, bağış yaptığı ekran görüntüsünü sizlere yolladı. Başvuru formunu doldurdu. Şimdiden hayırlı olsun herkes için Allah bu Mayıs ayında greencardı kazandım sevincini yaşatsın bizlere inşallah
-
@Atlantis00 evet, dun basvurusunu yapip bilgileri gonderdim.
Benzer Başlıklar
131
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k