[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@crazycells çok teşekkürler cevap için
-
Arkadaşlar adresteki ilçeye yanlışlıkla doğum ilçemi yazdım ikisi de aynı şehirde , posta kodu da dahil olmak üzere geri kalan tüm bilgilerim doğru ,adresin önemli olmadığı söyleniyor ama içim rahat etmedi sorun olur mu bilgisi olan var mı?
-
@Mine-Haitowa, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar ben ilk defa başvuru yaptım bu sene ama bir yanlış yaptım 😔 2 kere başvuru yapmış bulundum ilkin de heyecandan İsim yazan yere İsim Soyad yazmışım soyadı da yok olarak işaretledin sonra doğrusunu öğrenince beynimden kaynar sular döküldü sonra 2. Kez herşeyi doğru şekilde girerek başvurdum bir sorun olur mu acaa ya bilen var mı ?
boyle bir durumda ikinci basvuruyu yapmamaliydiniz...
Daha once isim ve soyismini ters yazip vize alabilenler oldu; fakat sizin dediginiz durumda ikinci kez basvuru yapmis oldugunuz icin buyuk ihtimalle sizin dosyaniza boyle bir ayricalik tanimayacaklar maalesef.
-
@Yeşilkart-Forum öncelikle herkese şans dilerim. Başvurumu yaptım. Başvuru formuna eklediğim resmi Travel.State.Gov (tsg.phototool.state.gov) ekleyip kontrol ettim. Resimi otomatik düzenledi ayarladı bende forma ekleyip başvurumu yaptım. Başvurudan sonra resimin özelliklerine baktığımda
Boyutlar: 602x602
Genişlik :602 piksel
Yükseklik:602 piksel
Yatay çözünürlük: 300 dpi
Dikey çözünürlük : 300 dpi
Bit derinliği : 24 yazıyor
Sizce sıkıntı olur mu ? -
@waterman, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. hatası alan arkadaşlar fotoğrafların ham hali ile yüklemeye çalıştığı için bu hatayı alıyorlar. Fotoğrafın kb'nı düşürerek (kalitesinden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın) sorunu çözebilirler.
https://imagecompressor.com/tr/ siteyi kullanabilirsiniz
fotograf tek basina baglantiyi koparabiliyor, buna ben de sahit oldum... ozellikle de buyuk bir dosya ise....
Ben direkt https://www.idphoto4you.com/ sitesini kullaniyorum fotolar icin, bana verdigi fotograf dusuk boyutta oluyor, o nedenle problem cikarmiyor.
-
@Programmer, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@waterman Bunu kendin denedin mi ? Denediysen DPI değeri değişti mi mesela ?
EXIF bilgileri siliniyor olmali. ImageOptim application'i var benim baska amacla kullandigim, fotolarin cozunurlugu degismiyor ve fotografin icinde bulunan diger gereksiz bilgileri silerek fotografin boyutunu dusuruyor...
-
@waterman, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells çözüm yolu fotoğrafın boyutunu küçültmekmiş fotoğraf küçülünce başvurumu yapabildim
bilgilendirme icin tesekkurler, yonlendirmeleri bu sekilde yapalim. evet video'da o nedenle bahsetmistim bundan... eger fotodan emin degilse kisi, ilk olarak fotoyu yukleyerek forma giris yapmali... foto hata veriyorsa once onun duzelmesi lazim...
-
@markasor, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar adresteki ilçeye yanlışlıkla doğum ilçemi yazdım ikisi de aynı şehirde , posta kodu da dahil olmak üzere geri kalan tüm bilgilerim doğru ,adresin önemli olmadığı söyleniyor ama içim rahat etmedi sorun olur mu bilgisi olan var mı?
merak etmeyin, problem olmaz.
-
@yusufyıldız, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Yeşilkart-Forum öncelikle herkese şans dilerim. Başvurumu yaptım. Başvuru formuna eklediğim resmi Travel.State.Gov (tsg.phototool.state.gov) ekleyip kontrol ettim. Resimi otomatik düzenledi ayarladı bende forma ekleyip başvurumu yaptım. Başvurudan sonra resimin özelliklerine baktığımda
Boyutlar: 602x602
Genişlik :602 piksel
Yükseklik:602 piksel
Yatay çözünürlük: 300 dpi
Dikey çözünürlük : 300 dpi
Bit derinliği : 24 yazıyor
Sizce sıkıntı olur mu ?sikinti olmaz, her sey normal gorunuyor.
-
@crazycells çok teşekkür ederim.
-
@crazycells teşekkür ederim 👍
-
@Programmer üzüldüm 😔
-
Arkadaşlar herkese iyi günler. Başvuru formunda adres kısmını dolduracağım ancak benim adresim çok uzun örneğin adresim;
"xxx mahallesi xxx caddesi xxx sitesi xxx-xxx blok no:xx/x iç kapı no:xx ilçe/şehir" şeklinde ve sığmıyor. nasıl yapabilirim? mah cad kısaltmalarını kullanmama rağmen yine yetersiz kalıyor. Teşekkürler. İyi Forumlar. -
Arkadaşlar merhaba dün itibariyle başvurumu sağlıklı bir şekilde yaptım ve yolladım ama aklıma bir şey takıldı ben sağlık meslek lisesi mezunuyum ve dün okul için vocational schoolu işaretledim çünkü araştırdım ve mesela youtube da ecem ve ömürün greencard başvurusunda 4 yıllık meslek liseleri ve 2 yıllık meslek yüksekokulu bu seçeneği tıklasın yazıyordu sizce bir hata yaptım mı ve yaptıysam atıyorum çıktı vize görüşmelerinde bu bir sorun teşkil eder mi ?
-
@samet61 In care of kısmından başlayarak mah cad kısaltmalarını da kullanarak dener misiniz.
-
@Programmer hocam 1.sayfada şöyle yazıyor "In care of - (eğer postayı sizin dışınızda biri alacaksa)" o yüzden orayı denemedim
-
@samet61 Biliyorum, benim de sığmamıştı ve o şekilde yazmıştım. Çekilişi de kazanmıştım.
-
@Programmer hocam şimdi denedim tam oturuyor
-
merhaba gc başvuru formunu doldururken soy isim kısmında hata oluyor nedense soy ismimi yazıyorum kabul etmiyor bir yazı çıkıyor sonra google dan çevirdim böyle yazıyor. Bu alan bir harfle başlamalıdır ve yalnızca harf, kesme işareti, kısa çizgi veya boşluk içerebilir. Lütfen devam etmeden önce değiştirin. lütfen biri yardım etsin ve büyük yazınca tüm harfleri düzeliyor bu sorun olur mu?
-
@Sabri-FT soyadınızı metin kutusu yada başka bir yere yazın oradan kopya yapıştır yapın aynı hatayı verecek mi ingilizce karakter yazmanıza rağmen kabul etmiyorsa büyük harfle doldurun bu kadar telaş yapmayın. İngilizce harfler yada büyük harf farketmiyor. Yeter ki büyük harfle yazarken noktaları koymayınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum