Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
-
Yeşilkart Forum Başvuru Servisi'ni kullanan arkadaşların dikkatine! Eğer henüz email almadıysanız lütfen "spam" kutunuzu kontrol ediniz, herkese 5 gün önce email gönderildi! Bizden alacağınız önemli emaillerin spam kutusuna düşmesini engellemek icin lütfen email adresimizi kontak listenize (contact list) veya güvenli gönderici listesine (safe sender’s list) ekleyin.
-
@crazycells
https://tsg.phototool.state.gov/photo
bu site üzertinden bakıyorum.
benmkinde bır sorun yok ama esımde onay vermıyor.
Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than
hatası verıyor. -
@doguStone, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells
https://tsg.phototool.state.gov/photo
bu site üzertinden bakıyorum.
benmkinde bır sorun yok ama esımde onay vermıyor.
Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than
hatası verıyor.Direkt orijinalini gonderebilirsiniz, zaten biz duzenleyecegiz :) telas edilecek bir durum yok :thumbs_up:
-
merhabalar ben tüm gönderilerimi yaptım bağış dekontu foto formu da doldurdum gönderdim yalnız hepsini farklı günlerde ayrı ayrı gönderdim bi sorun olurmmu teşekkürler
-
Selam belki daha önce soruldu ama ben yinede sorayım eşimin foto da kolye takılı herhangi bir sorun teşkil eder mi ?
-
@ebaris86 Fotoğraf gereksinimlerinde küpe, kolye gibi takılar için yasaklayıcı bir ibare yok. Aşağıdaki fotoğraf örneklerinde hem kadın hem erkeklerin kolye taktığı örneklere olur ✅ verdiklerini görebilirsiniz.
-
@ebaris86 Gözlük, kulaklık yasak ama kolye değildir. Çünkü istedikleri şey yüzün açık bir şekilde görünmesi. Saç ile bile kapanmasını kabul etmiyorlar.
-
@Muhtaradana teşekkür ederim ama kolye için olmasa bile https://tsg.phototool.state.gov/photo sitesinden uygunluk için kontrol ettiğimde ok vermedi bu yüzden tekrar gideceğiz
-
@crazycells
merhabalar.
ilk basvurumuz olacagı ıcın kendımız basvurmak ıstıyoruz sakıncası yoksa :)
ilgili konudan sorunu çözdüm uygunluk verdi.
yardımlarınız cok değerli bizim icin...
tekrardan tesekkurler. -
İyi günler ilk defa başvuru yapacağız desteğinizle fotoğraflarımızı size nasıl ulaştırmalıyız.
-
@babil, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
İyi günler ilk defa başvuru yapacağız desteğinizle fotoğraflarımızı size nasıl ulaştırmalıyız.
Merhaba, bu konu başlığının ilk sayfasını okursanız orada yönlendirmeler mevcut. Hayırlı olsun.
-
@ilkercan, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
merhabalar ben tüm gönderilerimi yaptım bağış dekontu foto formu da doldurdum gönderdim yalnız hepsini farklı günlerde ayrı ayrı gönderdim bi sorun olurmmu teşekkürler
problem olmaz, size dun email gondermis olmam lazim, bir daha kontrol edin isterseniz :thumbs_up:
-
@doguStone, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells
merhabalar.
ilk basvurumuz olacagı ıcın kendımız basvurmak ıstıyoruz sakıncası yoksa :)
ilgili konudan sorunu çözdüm uygunluk verdi.
yardımlarınız cok değerli bizim icin...
tekrardan tesekkurler.sorun yok tabii ki :) forumda herkesin tek basina tum surecleri halledebilmesi icin bilgileri vermeye zaten devam ediyoruz, bu bilgiler her zaman da verilmeye devam edilecek :)
ama bu dediginiz durumda su basligi kullanmaniz daha uygun olur:
-
@babil, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
email adresine direkt gonderebilirsiniz: [email protected]
-
Bu ileti silindi! -
Şehit Yusuf Ataş'ın son görüntüsü, ve vasiyeti Lösemili bir kız çocuğunun tüm masraflarının karşılanması :(
https://www.mynet.com/sehidin-vasiyeti-yurekleri-dagladi-8143108-myvideo
-
Bağışımı yaptım ancak başvurumu kendim yapmak istiyorum. Umarım gerçekten ihtiyacı olan birine dokunmuşumdur. Şimdiden Allah yaptıgımız hayırları kabul etsin
-
@waterman Allah kabul etsin. Çok güzel bir davranışta bulundun. Allah gönlüne göre versin.
-
@tolgasatir :disappointed_face: :downcast_face_with_sweat:
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum