Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
-
@crazycells
merhaba
eşimin fotoğrafında bır hata alıyoruz arkadasların verdıgı sıtede
Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than 20:1
cok fazla sıkıstırılmıs dıyor . boyutundan mı bahsedıyor acaba ?
benım foto boyutu 60,8 kb esımın kı 40,3 kb
ona gore fotografcıya gıdıp duzelttırıyım yarın -
Merhaba
Anadolu Üniversitesi - açıköğretim fakültesinde aktif öğrenim gören birey, form da hangi seçeneği seçmeli ?
-
@beceke mezun isen yüksek okul mezun olmadiysan lise
-
@ebaris86 dediğiniz gibi değil galiba çünkü seçeneklerde şunlarda var,
-"Yüksekokula başladım ama bitirmedim"
-"Üniversiteye başladım ama bitirmedim" veya "Üniversite öğrencisiyim"@crazycells müsait olduğunuzda cevaplayabilirseniz sevinirim. tşk ler.
-
@ebaris86 Your photo does not need cropping: uyarısı çıkıyor. Sorun yok diye anlıyorum 🤔
-
@beceke Halen üniversitede öğrenci olanlar "Some university courses" seçebilirler. Kazanır da mülakata çağrılırsanız eğer, okuldan öğrenci belgesi, öğrenci kimlik kartı ve transkript almayı unutmayın.
Ayrıca bu başlık LÖSEV'e bağış yaparak Forum aracılığıyla başvuru yapmak isteyenler içindir.
Bu tür soruları DV2024 Sohbet Odası başlığında sorabilirsiniz.
Başvuru adımlarının tek tek anlatıldığı şu başlığa da bakarsanız aklınızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz.
Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? -
@Programmer cevabınız için teşekkür ederim.
Sorduğum soru yeşilkart forum başvuru formu ile alakalı olduğu için bu başlığa yazdım. Bu servisi kullanarak başvuru yapacağız. cevabın için tşk ler.
-
@beceke O zaman hayırlı olsun.
Daha önceki iletilerinizde göremediğim için sizi yönlendirdim. -
@Batu İlgili site ( https://tsg.phototool.state.gov/photo )onay veriyorsa sorun yok
-
@doguStone, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells
merhaba
eşimin fotoğrafında bır hata alıyoruz arkadasların verdıgı sıtede
Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than 20:1
cok fazla sıkıstırılmıs dıyor . boyutundan mı bahsedıyor acaba ?
benım foto boyutu 60,8 kb esımın kı 40,3 kb
ona gore fotografcıya gıdıp duzelttırıyım yarınhangi siteyi kullaniyorsunuz? suradan ayarlayin isterseniz:
-
@beceke, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Merhaba
Anadolu Üniversitesi - açıköğretim fakültesinde aktif öğrenim gören birey, form da hangi seçeneği seçmeli ?
"some university courses" olarak secebilirsiniz :thumbs_up:
-
@Batu, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@ebaris86 Your photo does not need cropping: uyarısı çıkıyor. Sorun yok diye anlıyorum 🤔
bilgisayarda boyutlarina bakin, eger 600 x 600 piksek ise sorun yok demektir :thumbs_up:
-
Yeşilkart Forum Başvuru Servisi'ni kullanan arkadaşların dikkatine! Eğer henüz email almadıysanız lütfen "spam" kutunuzu kontrol ediniz, herkese 5 gün önce email gönderildi! Bizden alacağınız önemli emaillerin spam kutusuna düşmesini engellemek icin lütfen email adresimizi kontak listenize (contact list) veya güvenli gönderici listesine (safe sender’s list) ekleyin.
-
@crazycells
https://tsg.phototool.state.gov/photo
bu site üzertinden bakıyorum.
benmkinde bır sorun yok ama esımde onay vermıyor.
Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than
hatası verıyor. -
@doguStone, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells
https://tsg.phototool.state.gov/photo
bu site üzertinden bakıyorum.
benmkinde bır sorun yok ama esımde onay vermıyor.
Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than
hatası verıyor.Direkt orijinalini gonderebilirsiniz, zaten biz duzenleyecegiz :) telas edilecek bir durum yok :thumbs_up:
-
merhabalar ben tüm gönderilerimi yaptım bağış dekontu foto formu da doldurdum gönderdim yalnız hepsini farklı günlerde ayrı ayrı gönderdim bi sorun olurmmu teşekkürler
-
Selam belki daha önce soruldu ama ben yinede sorayım eşimin foto da kolye takılı herhangi bir sorun teşkil eder mi ?
-
@ebaris86 Fotoğraf gereksinimlerinde küpe, kolye gibi takılar için yasaklayıcı bir ibare yok. Aşağıdaki fotoğraf örneklerinde hem kadın hem erkeklerin kolye taktığı örneklere olur ✅ verdiklerini görebilirsiniz.
-
@ebaris86 Gözlük, kulaklık yasak ama kolye değildir. Çünkü istedikleri şey yüzün açık bir şekilde görünmesi. Saç ile bile kapanmasını kabul etmiyorlar.
-
@Muhtaradana teşekkür ederim ama kolye için olmasa bile https://tsg.phototool.state.gov/photo sitesinden uygunluk için kontrol ettiğimde ok vermedi bu yüzden tekrar gideceğiz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum