Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
-
@ebaris86 Fotoğraf gereksinimlerinde küpe, kolye gibi takılar için yasaklayıcı bir ibare yok. Aşağıdaki fotoğraf örneklerinde hem kadın hem erkeklerin kolye taktığı örneklere olur
verdiklerini görebilirsiniz. -
@ebaris86 Gözlük, kulaklık yasak ama kolye değildir. Çünkü istedikleri şey yüzün açık bir şekilde görünmesi. Saç ile bile kapanmasını kabul etmiyorlar.
-
@Muhtaradana teşekkür ederim ama kolye için olmasa bile https://tsg.phototool.state.gov/photo sitesinden uygunluk için kontrol ettiğimde ok vermedi bu yüzden tekrar gideceğiz
-
@crazycells
merhabalar.
ilk basvurumuz olacagı ıcın kendımız basvurmak ıstıyoruz sakıncası yoksa
ilgili konudan sorunu çözdüm uygunluk verdi.
yardımlarınız cok değerli bizim icin...
tekrardan tesekkurler. -
İyi günler ilk defa başvuru yapacağız desteğinizle fotoğraflarımızı size nasıl ulaştırmalıyız.
-
@babil, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
İyi günler ilk defa başvuru yapacağız desteğinizle fotoğraflarımızı size nasıl ulaştırmalıyız.
Merhaba, bu konu başlığının ilk sayfasını okursanız orada yönlendirmeler mevcut. Hayırlı olsun.
-
@ilkercan, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
merhabalar ben tüm gönderilerimi yaptım bağış dekontu foto formu da doldurdum gönderdim yalnız hepsini farklı günlerde ayrı ayrı gönderdim bi sorun olurmmu teşekkürler
problem olmaz, size dun email gondermis olmam lazim, bir daha kontrol edin isterseniz

-
@doguStone, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells
merhabalar.
ilk basvurumuz olacagı ıcın kendımız basvurmak ıstıyoruz sakıncası yoksa
ilgili konudan sorunu çözdüm uygunluk verdi.
yardımlarınız cok değerli bizim icin...
tekrardan tesekkurler.sorun yok tabii ki
forumda herkesin tek basina tum surecleri halledebilmesi icin bilgileri vermeye zaten devam ediyoruz, bu bilgiler her zaman da verilmeye devam edilecek 
ama bu dediginiz durumda su basligi kullanmaniz daha uygun olur:
-
@babil, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
email adresine direkt gonderebilirsiniz: [email protected]
-
Bu ileti silindi! -
Şehit Yusuf Ataş'ın son görüntüsü, ve vasiyeti Lösemili bir kız çocuğunun tüm masraflarının karşılanması

https://www.mynet.com/sehidin-vasiyeti-yurekleri-dagladi-8143108-myvideo
-
Bağışımı yaptım ancak başvurumu kendim yapmak istiyorum. Umarım gerçekten ihtiyacı olan birine dokunmuşumdur. Şimdiden Allah yaptıgımız hayırları kabul etsin
-
@waterman Allah kabul etsin. Çok güzel bir davranışta bulundun. Allah gönlüne göre versin.
-
-
Bu ileti silindi! -
@Programmer merhaba, konu ile alakalı sormak isterim. Ben lise mezunuyum ve şuanda açık öğretim öğrencisi olarak devam ediyorum ( 2 yıllık). Eşim ise 2 yıllık yüksek okul mezunu. Ben ve eşim için hangi seçenekleri seçmeliyiz ? İlginiz için teşekkürler.
-
@ebaris86 iletinin ilk başındaki videoyu izleyin
-
@ebaris86, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@Programmer merhaba, konu ile alakalı sormak isterim. Ben lise mezunuyum ve şuanda açık öğretim öğrencisi olarak devam ediyorum ( 2 yıllık). Eşim ise 2 yıllık yüksek okul mezunu. Ben ve eşim için hangi seçenekleri seçmeliyiz ? İlginiz için teşekkürler.
formu doldururken direkt size uygun secenegi secebilirsiniz:

-
merhaba ben başvurmak istiyorum forumunuzu doldurdum ve loseve bagıs yaptım bugunde sonmuş ne zaman geri dönüş sağlayacaksınız
-
@ibrahimoztas22 merhaba yesilkart forum adminleri ben bugün loseve bağış yaptım ve sizin formunuzu doldurdum ama cevap vermediğiniz için kendim başvurdum lütfen siz başvurmayın benim yerime
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
çok teşekkür ederim.