22 yaşındayım. Öğrenci pasaportu ile green card'a başvurabilir miyim?
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
-
Yeşilkart Forum Başvuru Servisi'ni kullanan arkadaşların dikkatine! Eğer henüz email almadıysanız lütfen "spam" kutunuzu kontrol ediniz, herkese 5 gün önce email gönderildi! Bizden alacağınız önemli emaillerin spam kutusuna düşmesini engellemek icin lütfen email adresimizi kontak listenize (contact list) veya güvenli gönderici listesine (safe sender’s list) ekleyin.
-
bu site üzertinden bakıyorum.
benmkinde bır sorun yok ama esımde onay vermıyor.
Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than
hatası verıyor. -
@doguStone, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
bu site üzertinden bakıyorum.
benmkinde bır sorun yok ama esımde onay vermıyor.
Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than
hatası verıyor.Direkt orijinalini gonderebilirsiniz, zaten biz duzenleyecegiz
telas edilecek bir durum yok 
-
merhabalar ben tüm gönderilerimi yaptım bağış dekontu foto formu da doldurdum gönderdim yalnız hepsini farklı günlerde ayrı ayrı gönderdim bi sorun olurmmu teşekkürler
-
Selam belki daha önce soruldu ama ben yinede sorayım eşimin foto da kolye takılı herhangi bir sorun teşkil eder mi ?
-
@ebaris86 Fotoğraf gereksinimlerinde küpe, kolye gibi takılar için yasaklayıcı bir ibare yok. Aşağıdaki fotoğraf örneklerinde hem kadın hem erkeklerin kolye taktığı örneklere olur
verdiklerini görebilirsiniz. -
@ebaris86 Gözlük, kulaklık yasak ama kolye değildir. Çünkü istedikleri şey yüzün açık bir şekilde görünmesi. Saç ile bile kapanmasını kabul etmiyorlar.
-
@Muhtaradana teşekkür ederim ama kolye için olmasa bile https://tsg.phototool.state.gov/photo sitesinden uygunluk için kontrol ettiğimde ok vermedi bu yüzden tekrar gideceğiz
-
@crazycells
merhabalar.
ilk basvurumuz olacagı ıcın kendımız basvurmak ıstıyoruz sakıncası yoksa
ilgili konudan sorunu çözdüm uygunluk verdi.
yardımlarınız cok değerli bizim icin...
tekrardan tesekkurler. -
İyi günler ilk defa başvuru yapacağız desteğinizle fotoğraflarımızı size nasıl ulaştırmalıyız.
-
@babil, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
İyi günler ilk defa başvuru yapacağız desteğinizle fotoğraflarımızı size nasıl ulaştırmalıyız.
Merhaba, bu konu başlığının ilk sayfasını okursanız orada yönlendirmeler mevcut. Hayırlı olsun.
-
@ilkercan, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
merhabalar ben tüm gönderilerimi yaptım bağış dekontu foto formu da doldurdum gönderdim yalnız hepsini farklı günlerde ayrı ayrı gönderdim bi sorun olurmmu teşekkürler
problem olmaz, size dun email gondermis olmam lazim, bir daha kontrol edin isterseniz

-
@doguStone, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells
merhabalar.
ilk basvurumuz olacagı ıcın kendımız basvurmak ıstıyoruz sakıncası yoksa
ilgili konudan sorunu çözdüm uygunluk verdi.
yardımlarınız cok değerli bizim icin...
tekrardan tesekkurler.sorun yok tabii ki
forumda herkesin tek basina tum surecleri halledebilmesi icin bilgileri vermeye zaten devam ediyoruz, bu bilgiler her zaman da verilmeye devam edilecek 
ama bu dediginiz durumda su basligi kullanmaniz daha uygun olur:
-
@babil, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
email adresine direkt gonderebilirsiniz: [email protected]
-
Bu ileti silindi! -
Şehit Yusuf Ataş'ın son görüntüsü, ve vasiyeti Lösemili bir kız çocuğunun tüm masraflarının karşılanması

-
Bağışımı yaptım ancak başvurumu kendim yapmak istiyorum. Umarım gerçekten ihtiyacı olan birine dokunmuşumdur. Şimdiden Allah yaptıgımız hayırları kabul etsin
-
@waterman Allah kabul etsin. Çok güzel bir davranışta bulundun. Allah gönlüne göre versin.
-
-
Bu ileti silindi!
Benzer Başlıklar
130
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k