[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@Mevlut-Yilmaz Tebrikler. Yeni hayatınızda mutlulukar. Şans sizinle olsun.
-
@sanaldeniz cok tesekkur ederim🙏
-
@Erkan-Gürsoy cok tesekkurler
-
@Mevlut-Yilmaz Tebrikler. Yeni hayatınızda mutluluklar.
-
@Mevlut-Yilmaz tebrikler
-
@Mevlut-Yilmaz Hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz açık olsun.
-
@Mevlut-Yilmaz Tebrikler, vizeniz ve kartınız hayırlı olsun :)
-
@Mevlut-Yilmaz Benim icinde cok heyecanli bir surec oldu . Cok calistik , cok istedik , vazgecmedik , cok sukur basardik . Yeni hayatinda basarilar , sans ve mutluluk pesini birakmasin . Kocaman sariliyorum :)
-
@waterman Evet aynen öyle oldu gerçekten ama sonu iyi bitti çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına :)
-
@sytahmt Çok teşekkür ederim.
-
@Erkan-Gürsoy Erkan Bey çok teşekkürler, en kıza zamanda sizin de iyi haberlerinizi bekliyoruz.
-
@Programmer Çok teşekkür ederim.
-
@Muhtaradana Çok sağolun, tüm destekleriniz için çok teşekkürler.
-
@a-kaya İyi dilekleriniz için teşekkürler.
-
@Ranje Çok teşekkürler, forumda deneyimlerini paylaşan insanlardan çok büyük fayda ve destek gördük. Biz de üstümüze düşeni yaparak paylaşımlara devam edip bu uzun ve sabır isteyen yolda kazananlara destek vereceğiz.
-
Güzel dilek ve tebrikleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 🙏 sık sık forumda olacağım artık :)
-
@Muhtaradana Çok ama çok teşekkür ederim. Saygılar
-
@clubhasankara Teşekkürler hocam öyle yaptık NY üzerinden ülkeye döndük, eksik olmasınlar orada da heyecanımızı yaşadık biletleri almak için 2 saate yakın bekletildik :) Bluejet tarafından kızım Barbados'dan New York'a uçmamış görünüyormuş :) Bizden ilginç bir şekilde 4 kişi geldiğimize dair kanıt istendi, karşınızda duruyoruz bu yeterli değil mi cevabımda yeterli olmadı :) Neyse ki boarding passları saklıyordum (herkese tavsiyem ne zaman nerede hangi sorun çıkacağı belli olmadığından aman hiç bir şeyi atmayın)
-
@Not_Born_Yesterday Görüşmek dileğiyle :) Sevgiler
-
@Kitapsever Nasıl heyecanlı okudum, rahat 2 sezon dizi çıkar, tebrikler. Yeni hayatınızda başarılarınız daim olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum