Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    Evet cidden tuhaf bi durum 😄 @Burcu-Boz

  • ⭐⭐

    @ikercass Herhangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Green Card'a başvurmayan mı kaldı sanki


  • @ikercass hiçbir sorun olmuyor.


  • çok teşekkür ederim 2 gündür düşünüyordum bunu sorun olur mu diye @waterman

  • ⭐⭐

    @Burcu-Boz biraz olsun başvurup açıklanana kadar unutmak güzel olurdu 😃


  • @diablo_ercan geçen yıl benim öyle oldu 🙂 dedim ki aha sonuçlar açıklanacak ben sanki başvurmuştum yaaaa diyip aşırı heyecanlanmıştım. Ama sonucunun has not been selected olarak değiştirmesine engel olmadı 😞 😢

  • ⭐⭐

    @waterman Evraklara bakıyorlardır, öyle bakan yok felan aman aman yanlış yönlendirme olur. sonra görüşmeye gidenler taklaya gelir 😃


  • @diablo_ercan çoğu kişinin evraklarına bakmadıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam 🙂

  • ⭐⭐

    @debbieLA77 öyle bir random çekiliş ki hiç ummadığın anda bile çıkabilir. toplam da kaç kere başvurduğunun bir önemi yok (burada torpil hissiyatı var) sisteme daha önce eklenen resimler ve pasaport bilgileri dışında, herkes ilk kez başvuruyor statüsünde. öncelik yok yani.


  • bu forumu keşfetmeden önce greencard ile ilgili tek bildiğim şey başvuruyorsun çıkarsa gidiyorsun vs. Ama forumu bulduktan sonra aslında ne kadar uzun ve meşakkatli bir yol olduğunu anlıyorsun. En güzeli de A dan Z ye her sorunun yanıtını biraz kurcaladıktan sonra bulabiliyorsun. Forumu kuranlara, desteğini esirgemeyen tüm kullanıcılara teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @samet61 Bu forumdaki bilgileri parayla almaya (hizmeti yani) kalkışılsa yüklü miktarda bir külfet çıkar. O yüzden burası çok kıymetli bir alandır, gerçek hayatta buluşmalar az olsa da, saygı, sevgi ve hürmet içerisinde bir arada bulunuyoruz. Sevincimizi ve hüznümüzü birlikte yaşıyoruz. Forumda özellikle Amerika ile ilgili hiç soru sormadan aklınızdaki tüm soruların cevaplarını arama kutucuğundan bulabilirsiniz. Bu sayede hem vize türleri hem de Amerika'daki yaşam hakkında bilgi sahibi de olursunuz. Aramıza hoş geldiniz.


  • @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @gnollzy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @doguStone, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @gnollzy
    Bende 1 aydır randevu almaya calısıyorum ama maalesef bulundugumuz ılce ve yakın ılcelerde maalesef bulamıyorum.
    dun gece 06,15 de yenılendı 06,10,2022 de zor buldum.
    bende zam gelme olayını duydum onun ıcın 10 yıllık alacagım.
    pasaport geldıkten sonra buyuk ıhtımal basvuru yaparız.
    pasaport numarası falan ısterse en azından yazarız.

    Pasaport şartı kaldırıldı herhangi bir engel teşkil etmeden başvurunuzu yapabilirsiniz. Biz İzmir merkezden almıştık. Ertesi güne vermişti. Şimdi kontrol ettim hala ertesi gün randevuları açık burada.

    Herhangi bir engel teşkil eder. 🙂 başvurmakta sorun yok. 60 güne kadar teslimini bekletiyorlar. Sebebi de çip sıkıntısı var. Bana sorarsanız yerli pasaport üretiminin başlamasını bekliyorlar. Olabildiğince ertelemeye çalışıyorlar.
    Sandığınız gibi sadece GC yüzünden millet pasaport almaya çalışıyor diye değil sorun.
    Yeşilkart sebebiyle gecikme yaşanıyor gibi bir cümle kurmadım ki (: çip krizi olduğunu zaten herkes gibi ben de biliyorum. Benim demek istediğim başvurmak için pasaport şartı kaldırıldı pasaportunuz olsun olmasın başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu, bir sorun teşkil etmez diye belirttim sadece.


  • @Programmer hoşbuldum 🙂


  • @HitMachine, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @gnollzy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @gnollzy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Arkadaşlar İngiltere işçi alımı için şartları en hafife indireceğini söylüyor. AB’de genç nüfus azalıyor mu? Denemekte fayda var

    Yakında ben birkaç ülkeden yeşil kart benzeri göçmen vize türleri çıkaracağını düşünüyorum (2-5 yıl içerisinde). Tabii ki bu şahsi fikrimdir.

    Umarım öyle olur, fakat İngiltere’nin ki bayağı acayip İngilizce bilme şartını bile kaldıracağını söylüyor. Almanya ve İngiltere denemekte fayda var. AB üreme konusunda öyle düşmüş ki neredeyse gelen göçmenler ürüyormuş sadece😂Bana çok tanıdık geldi, Türkler içinde artık aynı şey oluyor. Tabi AB insanı için ürememe isteği bunun bir gereklilik olmadığı gibi nedenler bizim ise geçim ve gelecek kaygısı nedeniyle.

    İngiltere'de mevcutta ağır bir İngilizce dil bilgisi şartı yok. Geçtiğimiz aylarda arkadaşım bir firma ile anlaştı ve firmanın daveti üzerine gitti. Gittiğinde sınava girmiş ve geçememiş biraz tedirgin olmuş ancak 1 sene sonra aynı sınava tekrardan girmesi gerektiğini ve o sınavda başarılı olmasının şart olmasını söylemişler. Eee şimdi 1 sene içerisinde de o faktör çok rahat aşılır.

    İngilteredeki firma ile nasıl bağlantı kurmuş. Bir çok firma sponsorluk işine sıcak bakmıyor. Bir arkadaşım anadil gibi ingilizcesi ve uluslararası firma tecrübesi olmasına rağmen 1 mülakat bile yapamadı. Başvuru yeri olarak linkedln i kullanıyor acaba yerel personel arama siteleri üzerindenmi gitti arkadaşınız?

    Aynı üniversiteden bir arkadaşının çalıştığı firma personel arıyormuş bu kişi de benim bir arkadaşım var alanında başarılı vs diye bahsetmiş işverene. İşveren de başarılı çalışanın referansı aracılığıyla kabul etmiş.


  • @sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Günaydın, başvurduğu günden açıklanacak güne kadar forumda yorum yapacak olan arkadaşlar
    Günaydın, keşke başvurduğumu unutsam da açıklandıktan sonra aklıma gelip, girsem baksam diyen arkadaşlar
    Günaydın, Amerika hasretiyle yanıp tutuşan, gece gündüz hayal kuran arkadaşlar,
    Günaydın, sırf daha çok konsere gidebilmek, daha güzel arabalara binmek için süfli hevesli arkadaşlar

    son cümle beni benden aldı 😕 😂


  • Basvuru tarihleri 5 ekim 8 kasım tarihleri arasında benım dogum gunum 27 ekim ugurlu gelcegini düşündüğüm için ogün e kadar bekleyip 27 ekimde basvuru yapmak istiyorum sizce nasıl fikir dogum gunu totemi

  • ⭐⭐

  • ⭐⭐

    @avar hocam hos geldiniz uzun suredir ilk defa online gordum nasilsiniz

  • ⭐⭐

    @Burcu-Boz hadi inşallah:))) teşekkürler

  • ⭐⭐

    @diablo_ercan ben öncelik var demedim ki zaten 🙂 sadece eldeki verilere bakınca kazananlar ya 1. yıl ya 2. yıl ya 8. yıl ya 13 yıl görünüyor diye dedim...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum