DV2024 Sohbet Odası
-
@Burcu-Boz hadi inşallah:))) teşekkürler
-
@diablo_ercan ben öncelik var demedim ki zaten :) sadece eldeki verilere bakınca kazananlar ya 1. yıl ya 2. yıl ya 8. yıl ya 13 yıl görünüyor diye dedim...
-
@yenihayaletadam hepimizi aldı son cümle :D
-
Bir sorum olacak siz değerli kader ortaklarıma.
Öncelikle pek bilgi bulamadım bu konuyla alakalı. Ya da varsa da denk gelemedim henüz.
Kazandık diyelim ki çekilişi. Benim Kyk ve ev kredisi borcum var. Vize verilirken problem yaşanır mı acaba? Bir engeli teşkil eder mi?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum. -
@debbieLA77 sonrası bir yorumdu :D sizin ne anlatmak istediğinizi anladım.
-
Ben şu an lise mezunuyum. Başvuru forumunda öğrenim durumunu soruyorlar galiba. Kazanırsam filan konsolosluk görüşmesine kadar üniversiteye başlarım. Başvuru formu açılınca lise mezunu mu seçmem gerekiyor? Bu seferde görüşmede üniversitedeyim dersem sorun çıkmaz mı?
-
@okuyankaşif borçlarınızla ilgilenmiyorlar. Kayıtlı bir suçunuz olmadığı sürece.
-
@diablo_ercan :))) anlaştık o zaman
-
@Burcu-Boz ay çok mutlu oldum bir an :)))
-
@houey Kazandığınızda elinizde en son hangi okulun diploması varsa ki en az lise olmalı, onu götürmeniz yeterlidir. Başvuruda lise mezunu seçeceksiniz. Mülakatta elinizde üniversite diploması olursa onu da sunabilirsiniz.
-
o değilde pasaport konusunda ahkam kesip 2.5 yaşındaki oğlumun pasaport unun olmadığını hatırlamam şoku :D
-
bugün 10 yıllık pasaport başvurumu tamamladım istediği hayallere herkes kavuşur umarım.
-
biometrik fotoğraf için ölçü kriterlerine nereden ulaşabilirim? başvuru yapılan steyi inceledim ve ilgili farklı siteleri bulamadım, gözden kaçırdığım birşey mi var arkadaşlar?
-
@Programmer Teşekkürler cevap için.
-
Basvuru tarihleri 5 ekim 8 kasım tarihleri arasında benım dogum gunum 27 ekim ugurlu gelcegini düşündüğüm için ogün e kadar bekleyip 27 ekimde basvuru yapmak istiyorum sizce nasıl fikir dogum gunu totemi
-
@wisconsin92 biyometrik fotoğraf olmayacak ki
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77 öyle bir random çekiliş ki hiç ummadığın anda bile çıkabilir. toplam da kaç kere başvurduğunun bir önemi yok (burada torpil hissiyatı var) sisteme daha önce eklenen resimler ve pasaport bilgileri dışında, herkes ilk kez başvuruyor statüsünde. öncelik yok yani.
soyadımdan bi öncelik yapsınlar ya ingilizce sonuçta :D
-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman Benim arkadaşım da çevresinde çok yakın arkadaşı olan 6 kız arkadaşını ikna etti. Herhangi birine çıkarsa evlenip gideriz diye :D
aynı fikirde bir deli ben değilim sevindim :D
-
-
@Lossantosdy ahahahahahha bu ve bunun gibi şeyler olsa kaos olur :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum