Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
Amin, tır işi güzeldir "herkes bir gün tırcı olacak"
Buna çok güldüm.
Şaka bir yana Amerika'ya gidenler arasında baya rağbet görmeye başladı. Parası güzel olsa da göründüğü gibi kolay bir iş değil. -
@braveheart-34 Allah muvaffak eylesin. Yolunuz açık olsun.
-
@Muhtaradana Çok haklısınız.Ben tır şoförlüğü işine "work and travel" olarak bakıyorum.Heleki gezerek çalışmak vs...Kendine göre avantaj ve dezavantaj elbette var ama benim şuanki ruh halim açısından avantajları daha ağır basıyor.Yarın bir gün elbette fikrimiz değişebilir.İyi düşünceleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Bir gün umarım aramıza sizler de katılırsınız.Hoşçakalın.
-
@Programmer Çok teşekkür ederim.Yollarımızın oralarda kesişmesi dileğiyle Allah razı olsun.Hoşçakalın.
-
Norsa Atlantic Havayolu ile uçan / aktarma yapan oldu mu hiç aramızda? Eğer olduysa tecrübelerini aktarabilir mi?
-
-
THY'den 15 Aralik 2022-7 Ocak 2023 tarihleri icin New York - Adana gidis donus bilete baktim, saka gibi!!!

-
@MySea maalesef gerçek. kendi ülkemizin havayolu yerine biz Alman havayolunu tercih ediyoruz. diyecek söz yok.
-
@MySea New york -ist deneyin..İst-adana yi ayrıca deneyin.daha ucuza gelir sanırım.
-
@AYSY33 sanmam aktarma her zaman daha uygundur.
-
@AYSY33 Oyle daha ucuza gelmiyor malesef. Ayrica o sekilde bilet alinca, Istanbul da valizleri kendiniz aktariyorsunuz ve ic hatlarda valizler icin ayrica ucret istiyorlar. Daha fazla eziyet oluyor aslinda...
-
son 3 yildir Lufthansa ile ucuyorum. Cok memnunum.
-
@MySea ucusunuz oncesinde checkin yaparken turkiye icinde connected flightin oldugunu soylerseniz valizinizi istanbulda almadan direkt adanadan alabilirsiniz ayri ayri bilet alsaniz dahi.
Bilet fiyatlarini kontrol etmekte her zaman fayda var,tr ici ayri bir bilet almak daha ucuza gelebilir baska bir arkadasin onerdigi gibi. -
@MySea günaydın kolay gelsin hayırlı işler
gidiş dönüş birlikte seçersen bu uçaklar çıkmıyor. bu gidişler 13 aralık için

06 ocak dönüş için de

-
@ayvalik10 abi bu fiyatlara asla güvenme en sona geldiğinde genelde thy den daha fazla isteniyor. Ben artık bakmıyorum buralara.
-
@denizci10 buradan bakıyorsun ama alırken de kendi sitesinden alacaksın.
-
-
@ayvalik10 tamam skyscanner dan da bak ama bilet satın almaya kadar git. O zaman fark ediyor.
-
@ayvalik10 kesinlikle
-
@Murat-Yılmaz Hocam bunu ben daha once denedim ama Istanbul'da valizler konusunda cok sorun cikarttilar. Tekrar ayni seylerle ugrasmak istemiyorum aslinda. Neyse, bir caresine bakacagim artik.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum