Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
son 3 yildir Lufthansa ile ucuyorum. Cok memnunum.
-
@MySea ucusunuz oncesinde checkin yaparken turkiye icinde connected flightin oldugunu soylerseniz valizinizi istanbulda almadan direkt adanadan alabilirsiniz ayri ayri bilet alsaniz dahi.
Bilet fiyatlarini kontrol etmekte her zaman fayda var,tr ici ayri bir bilet almak daha ucuza gelebilir baska bir arkadasin onerdigi gibi. -
@MySea günaydın kolay gelsin hayırlı işler
gidiş dönüş birlikte seçersen bu uçaklar çıkmıyor. bu gidişler 13 aralık için

06 ocak dönüş için de

-
@ayvalik10 abi bu fiyatlara asla güvenme en sona geldiğinde genelde thy den daha fazla isteniyor. Ben artık bakmıyorum buralara.
-
@denizci10 buradan bakıyorsun ama alırken de kendi sitesinden alacaksın.
-
-
@ayvalik10 tamam skyscanner dan da bak ama bilet satın almaya kadar git. O zaman fark ediyor.
-
@ayvalik10 kesinlikle
-
@Murat-Yılmaz Hocam bunu ben daha once denedim ama Istanbul'da valizler konusunda cok sorun cikarttilar. Tekrar ayni seylerle ugrasmak istemiyorum aslinda. Neyse, bir caresine bakacagim artik.
-
@ayvalik10 Hocam bu fiyatlar uygun gorunuyor. Biraz inceleyip arastirayim. Tesekkurler..
-
@MySea rica ederim her zaman yardımcı oluruz biz aileyiz
-
18 Mart 2022 de yurtdışı çıkış harcı 50 liradan 150 liraya çıkarılmıştı.⬇️
https://www.aa.com.tr/tr/gundem/yurt-disina-cikis-harci-150-lira-oldu/2538945#:~:text=Ankara,harç tutarı%2C 150 liraya çıkarıldı.
Yeni gelen haberlere göre yurtdışı çıkış harcı 150 liradan 300 liraya çıkartılacak

https://www.ensonhaber.com/amp/gundem/yurt-disi-cikis-harclari-150-tlden-300-tlye-cikariliyor -
@Muhtaradana müthiş haber. süfli şeyler bunlar.
-
@denizci10 😊 komik olan bazı dönemsel kampanya zamanlarında yurtdışı biletlerini 300 lira altında bulabiliyoruz.
-
@Muhtaradana kesinlikle hocam. eskiden 15 tl ödüyorduk şimdi 15 dolar ödeyeceğiz.
-
@denizci10 Tüm bunlar süfli hevesler için yurt dışına gidenlerden ne koparırsak kardır gibi geliyor :)
-
4000₺ ye ocak ayına 4 kişi ist - stuttgart gidiş dönüş bilet aldım. şimdi 1.200tl pul parası mı ödeyeceğiz. nasıl bir döneme denk geldik arkadaş.
zam gelmeden pul alıp stok yapabiliyormuyuz ?
-
@beceke eğer şimdiden pulu alacaksanız kağıt olarak almanızı tavsiye ederim, maalesef 50 liradan 150 liraya yükseltildiğinde gib üzerinden alanların bir çoğu sorun yaşadı, bazılarının zam öncesi aldığı pul banka dekontunu kabul ederlerken çoğunluğunun ise kabul etmediler, insanlar yeni pul almak zorunda kaldı. Ama kağıt olarak alırsanız sorun yok.
Bir benzeride bu yıl başı öncesi pasaport harcı konusunda benim başıma geldi. Pasaport harcını ödedim ama İstanbulda pasaport randevusu için sadece yılbaşı sonrasına nufus dairelerinde randevu tarihi vardı. Yılbaşından sonra randevuya gittiğimde eski harcı kabul etmediler, müdürekadar gittim ama nafile. Randevu olmaması benim suçum sanki 😊 Neyse bu durumda devlet bankalarından farkı ödemenizi istiyorlar ama bankalar iş yükü olduğu için bu işlemi yapmak istemiyor, mecbur vergi dairesine gidip farkı tamamlamanız gerekiyor.Harç pul ücretinide zamlı ücret öncesi online alıp kullanmaya çalışır ve kabul edilmezse, bu ücretin iadesini vergi dairesine gidip talep ediyormuşuz.O uçuşa katılmak içinde yeni pulu zamlı fiyattan almak zorunda kalacağız. Kağıt pul havalimanı dışından alınıyor mu bilmiyorum ama zam öncesinde pul stoklamak isteyen kağıt alsın, deneyimlerde bu şekilde sorun olmadığı aktarılmış
Zaten kağıt olanın üzerinde tarih veya fiyat bilgisi yok

-
Hep bir pul koleksiyonum olsun istemiştim sağ olsunlar benim gibi düşünen vatandaşlarıda unutmamışlar teşvik etmek istemişler.
-
Merhaba heskese, bir soru yoneltmek isterim forumdaslara, konu basligi acisindan en uygun oldugunu dusundugum icin buraya yazmaya karar verdim. Londra aktarmali Toronto`ya ucan oldu mu yakin zamanlarda? Normalde butun resmi kaynaklara gore Ingiltere icin transit vizden muaf olunuyor Kanada vizesi varsa, fakat kisisel bir tecrubesi olan varsa ve paylasabilirseniz cok sevinirim, hayat-memat meselesi gercekten. Maalesef araci vize firmasina erisimi henuz saglayamadim (telefonlari yok, mail okumuyorlar). Ucuslar gidis-donus baglantili ve ayni firma, hatta Heathrow havalimaninda ayni terminalden varis ve ayrilis. Ilk ucus 17 saat, ikinci de 4 saatlik beklemeli. Cok tesekkur ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum